Cees van Lochem

Stedentrip Praag gemaakt van 14-17 sept 2018. Prima reis gehad. De bus, de chauffeur, allebei gewoon héél goed. Hotel Globus in Praag kan iets beter. Kamer was netjes en schoon, evenals sanitair en... Stedentrip Praag gemaakt van 14-17 sept 2018. Prima reis gehad. De bus, de chauffeur, allebei gewoon héél goed. Hotel Globus in Praag kan iets beter. Kamer was netjes en schoon, evenals sanitair en bedlinnen. Eten: Ontbijt, niet overdreven maar ruim voldoende . Alles was aanwezig, alleen de "koffierij" was wat lang, wat irritatie opleverde. Avondeten kan beter; vooral het volledig ontbreken van groente viel tegen en het personeel verstond geen duits of engels zodat men geen antwoord op de vraag "waar blijft de groente" kon geven. (Schijnt overigens normaal te zijn in de Tsjechische keuken.)
Stadswandelingen met gids Jana helemaal tof en net genoeg. Er komt een massa info op je af.
Kortom: Een prima reis met veel indrukken die een vervolgbezoek aan de stad zeker tot gevolg zal hebben.

Welke reis heeft u gemaakt?

Deskundigheid chauffeur en gids ter plaatse

Fraussen

7 September voor een 10 daagse exursiereis naar Lagio Maggiore geweest. Super mooie reis en een uitstekende profesionele buschauffeur en tevens reisleiderRoy die steeds bereikbaar en hulpzaam was... 7 September voor een 10 daagse exursiereis naar Lagio Maggiore geweest. Super mooie reis en een uitstekende profesionele buschauffeur en tevens reisleiderRoy die steeds bereikbaar en hulpzaam was voor de gehele groep en mede dank zij hem kijken we dan ook terug op een geslaagde reis die ons nog lang zal bij blijven.

Welke reis heeft u gemaakt?

Geweldige buschauffeur Roy en ondanks dat dit zijn eerste excursiereis naar Lago Maggiore was was hij ontzettend goed op de hoogte als reisleider.

Henk en Ria Verdoold

Vertrek 31 augustus naar Bergen en Meren in Salzburgerland.
Geweldige reis gehad met super chauffeur/reisleider Peter.
Leuke groep en veel gedaan/gezien.
Een aanrader

Welke reis heeft u gemaakt?

goede sfeer en alles super geregeld.

Fam.Bouma- Bazan

Vanaf maandag 3 september 10 dagen naar de Bloemen Riviera geweest. Ontzettend veel gezien. Gezellige groep mensen.
Wij hadden een geweldige chauffeur Henk Rengers , niets was hem teveel en...
Wij hadden een geweldige chauffeur Henk Rengers , niets was hem teveel en altijd stipt op tijd. Ook was hij een fantastische reisleider die van alles wist te vertellen van de mooie plaatsen die we bezocht hebben. Het visitekaartje van het bedrijf. Toen we Monaco bezochten hadden we gids Paula die ook allerlei wetenswaardigheden wist te vertellen. Fijne mensen en bediening in hotel Iva. Goede bedden en goed eten.

Welke reis heeft u gemaakt?

Goede en vriendelijke chauffeur die veel wist te vertellen onderweg. Goede bediening en goed eten in het hotel.

wim

Mooie reis, veel gezien maar heel oud hotel en niet schoon.
Nog veel bijbetalen voor de excursies. Niet gewend van andere reis organisaties

Goede chauffeur.

Diana Mulder

Effeweg is een prima organisatie.

Welke reis heeft u gemaakt?

De reis was heel mooi naar Lake District / Yorkshire. Prima chauffeur Magda.
Het hotel Campanile in Bradford was onder de maat, onvriendelijk personeel er kon geen lachje vanaf
In het...
De reis was heel mooi naar Lake District / Yorkshire. Prima chauffeur Magda.
In het restaurant wilden wij aan een tafel gaan zitten en toen moesten wij aan een andere tafel zitten , we mochten niet eens bij onze reisgenoten plaatsnemen. Het eten is slecht , savonds met een half uur werd alles weer weggehaald en konden we niets meer krijgen. Je moest je eten gewoon naar binnen schransen anders was er niets mee te eten. wij waren met 37 personen en er was maar eten voor 20 personen of je moest ander eten nemen zoals pasta. niet normaal.

Arie en Maja

3 September 2018. 10 daagse bus excursiereis Noorwegen.
3 September 2018. 10 daagse bus excursiereis Noorwegen.
In eerste instantie waren wij terughoudend om deze reis te maken, n.a.v negatieve reacties w.b. t lange reisdagen. Maar we hebben het toch gedaan, en geen moment spijt gehad
Oké, het waren soms lange reisdagen, maar dat neemt niet weg dat we een prachtig land hebben bezocht, met zoveel natuurschoon!!
Dan zijn die reistijden echt de moeite waard.
We hadden een fijn reis gezelschap, uitstekende hotels, heerlijke maaltijden en fijn geslapen.
Ron, onze chauffeur/reisleider maakte van elke dag een feestje met bijbehorende verrassingen.
Wij hebben een geweldige tijd gehad in Noorwegen!!

De verrassingen.
Inzet van de buschauffeur!!

E.Loopstra

Onze reis naar Londen, Oxford, Cambridge en Canterbury is zeer geslaagd te noemen. Dit komt mede door onze chauffeur Sjaak, hij heeft alles met goede informatie op zijn eigen humoristische wijze... Onze reis naar Londen, Oxford, Cambridge en Canterbury is zeer geslaagd te noemen. Dit komt mede door onze chauffeur Sjaak, hij heeft alles met goede informatie op zijn eigen humoristische wijze gebracht. Ook het weer heeft een positieve wijze bijgedragen hoewel we daar nooit een garantie voor hebben. We hebben genoeg kunnen zien en proeven van de sfeer van de aloude steden. Zelf vond ik Cambridge het mooist hoewel over smaak valt t twisten. Leeds Castle is de moeite waard hoewel er wel een stevig prijskaartje aan hangt. De hotels waren beiden goed in orde hoewel de kwaliteit van het eten in het hotel nabij Canterbury wel van mindere kwaliteit was dan het eerste hotel. Al met al een goede reis tov de prijs. Ik kan het u aanbevelen.

Welke reis heeft u gemaakt?

Goede chauffeur die behalve zijn vak als bestuurder ook zijn gave van goede verhalenverteller en informant tijdens de reis op zeer humoristische wijze brengt. Sjaak je bent geweldig !

Y de Jong Pistorius

Wel een heel lange zit in de bus. Hennie een goede chauffeur, kalm, vriendelijk, informatief en bovenal geduldig.

Welke reis heeft u gemaakt?

Gids Dirk die ons zo leuk door Kopenhagen en Malmö heeft geleid. Veel bezienswaardigheden waar hij veel over vertelde.

V pelt

Hele mooie en intressante dingen gezien met deze reis.
Hotelkamer was simpel de mensen die er werken zijn heel vriendelijk en het diner in het hotel was goed.
De chauffeur Ruud vind ik...
Hele mooie en intressante dingen gezien met deze reis.
De chauffeur Ruud vind ik een topper!
Alles was goed geregeld en duidelijk.
Deze reis kan ik zeker aanbevelen.