Hc,vd Weide

Wij gaan al vele jaren met Effeweg, gisteren teruggekomen uit kroatie Dalm, kust split en Trogar,,veel gezien maar een lange reis,, hotels waren goed de gidsen waren super op1 na, voor mensten met... Wij gaan al vele jaren met Effeweg, gisteren teruggekomen uit kroatie Dalm, kust split en Trogar,,veel gezien maar een lange reis,, hotels waren goed de gidsen waren super op1 na, voor mensten met krukken of rllator is dit niet te doen, wij waren met een groep van 8 personen,,dagtochten te lang,, vroeg op en laat aan het ontbijt,onze chauffuer Roy, was hier nog niet eerder geweest, maar wel bijgepraat over croatie met Ronald Brinker, daarom had Roy geen info. over de heen en terugreis, verder een prettig mens, behulpzaam en een een goede en veiligge chaufeur, hij mag volgende keer weer mee,, de volgende 5 daagse reis gaat met Bolderman, 5 dagen, die stoppen geen 80 personen of 60 pers. in een touristclas of ddubbeldekker,, verder gaan we graag met EFFEWEG,

Prachtig land, al 2 keer eerder bezocht met effeweg

Familie

15 d Balkan. Leuke reis maar chauffeur viel tegen. Die bekte iedereen af en hield zich niet aan hebt programma. Daardoor moesten we, naast ons geboekte excursiepakket, nog extra dingen bijboeken.... 15 d Balkan. Leuke reis maar chauffeur viel tegen. Die bekte iedereen af en hield zich niet aan hebt programma. Daardoor moesten we, naast ons geboekte excursiepakket, nog extra dingen bijboeken. Anders kwamen we er niet. Terwijl het in het standaard programma stond! Geen alternatieven geboden. Nee we moesten het maar betalen anders kwamen we er niet. Klachten ingediend bij Effeweg. Die moeite hadden we niet hoeven nemen. Ze nemen je gewoon niet serieus. Ze zeggen gewoon: ‘ de chauffeur zegt iets anders’. Dus ze gaan voor het gemak maar even van zijn verhaal uit en niet van de klant. Vorig jaar hebben we wel een leuke reis gehad met Effeweg. Maar dit is echt een dikke tegenvaller. Vooral hoe ze met onze klacht omgaan.

Land

Reactie Effeweg.nl:

Beste familie,
Beste familie,
Vorige week hebben wij telefonisch contact gehad en uw opmerkingen besproken. Uiteraard vinden wij het jammer om te vernemen dat de reis niet geheel naar uw wens is verlopen. We bedanken u nogmaals voor uw opmerkingen en doen hiermee ons voordeel voor onze toekomstige reizen.
Effeweg.nl

Jaap

Met Effeweg van 30/04/18–05/05/18 Praag bezocht. Weer prima bevallen. Toch zeker door de zeer ervaren en klantgerichte chauffeur Lennard voor wie niets teveel is. Hotel en verbinding van hotel... Met Effeweg van 30/04/18–05/05/18 Praag bezocht. Weer prima bevallen. Toch zeker door de zeer ervaren en klantgerichte chauffeur Lennard voor wie niets teveel is. Hotel en verbinding van hotel naar de stad waren prima. Gidsen bij de stadswandelingen waren heel goed. Het adres voor de diners, die onderdeel waren van het extra te kiezen pakket, van de eerste 3 dagen was minder. Deze locatie werd echter voor het eerst voor de diners bezocht. Is tijdens de reis reeds kenbaar gemaakt bij Effeweg.

Welke reis heeft u gemaakt?

Chauffeur Lennard als chauffeur en reisleider.
Gidsen tijdens de stadswandelingen.
Hotel lokatie.

Toon Arts en Maria Bulatao

Reis verliep prima, Frans Hoogers is een zeer goede chauffeur. Maar ook een deskundige reisleider met veel informatie over de streken en steden. Zowel in het heden, als in het verleden. Reis verliep prima, Frans Hoogers is een zeer goede chauffeur. Maar ook een deskundige reisleider met veel informatie over de streken en steden. Zowel in het heden, als in het verleden.
Aanvullend met een humoristisch (Twents) grapje en een dagelijkse spreuk.
We hebben een mooie reis beleefd en in prima hotels en accommodaties verbleven.
Ook het eten en de bediening was prima en naar wens.
Toch moet ons iets van het hart, de trip met de Glacier Express panoramawagen ging niet door, maar werd vervangen door een gewone trein. Dit zou onze hoogte punt van de reis door Zwitserland zijn en waren we zeer terleurgesteld. We hebben hiervoor immers ook betaald. Bij deze vragen we dan ook enige compensatie en horen we graag van u.

Welke reis heeft u gemaakt?

Frans Hoogers is een zeer goede en rustige chauffeur.
Maar ook een deskundige reisleider met veel informatie over de streken en steden. Zowel in het heden, als in het verleden. Frans Hoogers is een zeer goede en rustige chauffeur.
Aanvullend met een humoristisch (Twents) grapje en een dagelijkse spreuk.

Sandra

Voor de 4e keer op pad met Effewegg. Dit keer 4 dagen naar Berlijn. Dit is wederom goed bevallen.

Welke reis heeft u gemaakt?

Chauffeur René wist en vertelde veel. Heel veel gezien en gehoord. Goed hotel met fijne bedden. Kortom aanrader!

Kimberly Engelen

Ons eerste keer met effeweg.nl is ons goed bevallen! We hebben een supere mooie vakantie gehad in Italië. Napels vonden wij persoonlijk wat minder maar dat maakte Capri en de Amalfikust helemaal... Ons eerste keer met effeweg.nl is ons goed bevallen! We hebben een supere mooie vakantie gehad in Italië. Napels vonden wij persoonlijk wat minder maar dat maakte Capri en de Amalfikust helemaal weer goed. Ook de hotels waren netjes en het eten was goed te doen ondanks dat wij moeilijke eters zijn. Ook de buschauffeur was goed in zijn werk en vertelde onderweg het een en ander over verschillende steden.Een groot compliment aan hem dat hij ons met de grote touringcar heeft rond gekregen bij Sorrento. Dit waren namelijk erg vervelende bochtjes. De groep mensen waarmee we waren was erg gezellig! Een goede reis dus.

Welke reis heeft u gemaakt?

Capri en de Amalfikust waren echt hele mooie dagen. Dit kwam ook mede door onze gids die we die 2 dagen hadden. Hij deed zijn werk super en toonde ook oprecht medeleven met de passagiers. Ook in... Capri en de Amalfikust waren echt hele mooie dagen. Dit kwam ook mede door onze gids die we die 2 dagen hadden. Hij deed zijn werk super en toonde ook oprecht medeleven met de passagiers. Ook in de bus hebben wij genoeg been ruimte gehad wat erg prettig is

Wolfman

Net terug van 4 dagen London. Echt supertrip gehad met zeer vakbekwaam chauffeur Fabian. Respect dat hij tijdens de rit aandacht had voor Dodenherdenking! Stoppen langs de kant ging helaas niet maar... Net terug van 4 dagen London. Echt supertrip gehad met zeer vakbekwaam chauffeur Fabian. Respect dat hij tijdens de rit aandacht had voor Dodenherdenking! Stoppen langs de kant ging helaas niet maar wel rechtstreeks verbinding met NPO en 2 minuten stil; respect! Mooie trip met goed hotel en alles wat in de beschrijving staat klopt gewoon. Dus echt; gewoon doen! en Effe weg is Super!

Welke reis heeft u gemaakt?

Ondanks de afstand naar London is het hotel echt super! Chauffeur Fabian is echt super. Respect hoe hij de bus door het drukke London manoeuvreert!

Saskia

Helaas gaat onze reis naar Saas Grund op 4 juni niet door. Dit kregen we afgelopen vrijdag, 4 mei, te horen.
Het is een reis die vanaf het begin dat hij online kwam (in december j.l.) en we hem boekten met vertrekgarantie stond. Hier hadden we heel veel zin in! De vakantie op het werk gepland, want je moet rekening houden met vakanties van anderen. En dan, een maand voor vertrek, is het zomaar over......
Ik snap niet dat dat kan.
En als het nu de eerste keer was..... In 2012 maakten we het ook al mee met onze reis (met vertrekgarantie) naar Noorwegen. Toen hebben we de reis kunnen verzetten van mei naar juli. We hebben genoten van die reis, vandaar dat we nu weer een reis bij Effe Weg geboekt hebben. In de herkansing, het zal toch niet twee keer fout gaan?
Helaas, toch wel. Nu geen herkansing meer, maar gaan voor zekerheid.

Helaas niet.....

fam Caarels

Hoogtepunten Kirchberg Tirol :excursies zijn prima echter de accomodatie valt tegen zowel de kamers[ slechte bedden,schimmel op de muur warm en koud water fout aangesloten] ook het eten valt... Hoogtepunten Kirchberg Tirol :excursies zijn prima echter de accomodatie valt tegen zowel de kamers[ slechte bedden,schimmel op de muur warm en koud water fout aangesloten] ook het eten valt tegen[Hongaarse kok weet niet hoe je een uitsmijter maakt nee deze acco is niet aan te bevelen,wij zijn er in sept 2017 geweest. eens maar nooit weer naar deze accomodatie.

Welke reis heeft u gemaakt?

excursies waren goed ,alleen waren sommige te kort[Gross klockner ] .

Hans Tolstra

De excursiereis naar het Fichtelgebergte (27-4 t/m 02-05)was een topper. Prima hotel, schoon, zeer correct personeel, uitstekende buffetten, ontspannen sfeer, relaxed programma. Prima... De excursiereis naar het Fichtelgebergte (27-4 t/m 02-05)was een topper. Prima hotel, schoon, zeer correct personeel, uitstekende buffetten, ontspannen sfeer, relaxed programma. Prima prijs-kwaliteitsverhouding. Jammer dat de overigens goede chauffeur op de heenreis vanaf Kassel een alternatieve route koos, waardoor de reis veel te lang duurde. Hij had trouwens onderweg wel iets meer kunnen vertellen over bezienswaardigheden van de omgeving, maar had het meestentijds te druk met babbelen met één bepaalde medereiziger die niet van de voorstoel weg te branden was.
Een punt van aandacht (en dus GEEN kritiek): organiseer deze reis niet rondom de datum 1 mei, omdat op die datum er nergens iets te beleven is en men dientengevolge werkelijk met de ziel onder de arm rondloopt in spooksteden en -stadjes.

Welke reis heeft u gemaakt?

Prima hotel met alles er op en er aan, mooie excursies met korte reistijden door prachtige natuur.