Anneke Vaartmans

Prima georganiseerde reis 4 dagen Loden

Welke reis heeft u gemaakt?

prima hotel, ondanks klein uurtje rijden naar Londen .
goede oplossingen voor de vertragingen deze reis, goed opgelost.

Beekhuizen

Weekend naar Disneyland Parijs geweest.
Hotel en Disneyland waren perfect.
Alleen de chauffeur van Effe weg krijgt geen voldoende.
niet echt geintereseerd en meedeelzaam.

Jaap Stierman

Op 31 jan. 2018 een reis geboekt naar Salzburgerland.
Momenteel zelfde reis te boeken voor € 40,00 minder per persoon.
Vreemd, hoe later je boekt hoe goedkoper de reis.
Altijd...
Op 31 jan. 2018 een reis geboekt naar Salzburgerland.
Momenteel zelfde reis te boeken voor € 40,00 minder per persoon.
Vreemd, hoe later je boekt hoe goedkoper de reis.
Altijd gedacht dat je bij vroeg boeken een korting kreeg, maar naar nu
blijkt wordt je gestraft.

Reis moet nog komen

Lianne Nijenhuis

Zojuist terug van 4 dagen Parijs.
Zojuist terug van 4 dagen Parijs.
We hadden een super chauffeuse, Marga, die onderweg en tijdens de stadstour veel vertelde en tips en uitleg gaf. Marga heeft een ontzettend fijne stem om naar te luisteren.
Hotel en ontbijt goed.
Stadswandeling o.l.v. gids ook een aanrader.
Wij zijn niet naar Versailles meegeweest. Zijn dat dagdeel op onszelf naar Parijs centrum gegaan en later weer bij de groep aangesloten.
Marga gaf iedereen de eerste ochtend een plattegrond van Parijs en gaf aan waar en wanneer je ergens moest staan in Parijs om door haar opgepikt te worden.
( Bij bekende gebouwen )
Bus was luxe met voldoende beenruimte en oplaadpunten.
Wij vonden het een zeer geslaagde stedentrip.

Welke reis heeft u gemaakt?

Weet dat een reis staat of valt met een chauffeur/ gids!
Wij hebben genoten net een fijne chauffeuse!!!

Jacques

Vijfde keer met effeweg, Laatste naar Zell an See met chauffeur Jolanda, goede chauffeur maar slechte reisleider, ze geeft weinig informatie en de verzorging in de bus is minimaal, na vragen op de... Vijfde keer met effeweg, Laatste naar Zell an See met chauffeur Jolanda, goede chauffeur maar slechte reisleider, ze geeft weinig informatie en de verzorging in de bus is minimaal, na vragen op de eerste dag, vertelde ze pas om16.00 dat je koffie en drank kon nemen, de koffiepoeder zat in een koffertje achter haar stoel. Normaal is er verse koffie. Ze vertelde ook weinig onderweg en reed te lang door. ik ben van andere chauffeurs gewend, dat ze er voor de reizigers zijn en veel service geven en veel vertellen over de plekken die je bezoekt.

Welke reis heeft u gemaakt?

Salzburg en hotel Living Max.

Hennie Kleibergen

23 Maart. De Zwitserse Alpen gedaan. Het is ons prima bevallen en dankzij de chauffeur Henk en onze medereizigers hebben we een mooie en leuke reis gedaan waar we met veel plezier op terug kunnen... 23 Maart. De Zwitserse Alpen gedaan. Het is ons prima bevallen en dankzij de chauffeur Henk en onze medereizigers hebben we een mooie en leuke reis gedaan waar we met veel plezier op terug kunnen kijken.
Hotels prima, goede bedden en het diner is allemaal eten wat de pot schaft maar het is smaakvol. Ontbijt ruime keuze. Ik zou geen minpunten kunnen bedenken en begrijp niet dat sommige mensen niet tevreden zijn over het eten.

Welke reis heeft u gemaakt?

Fijn dat chauffeur/gids Henk ook let op de weersomstandigheden. Door de treinrit op een andere dag te doen konden we volop genieten van het uitzicht op de Gornergrat.

christ

Vermoeiende maar prachtige reis naar Noorwegen opzoek naar het noorderlicht

Welke reis heeft u gemaakt?

flarden van het Noorderlicht gezien goede hotels en eten uitstekend
jammer van de slecht sfeerbepalende chauffeur /reisleider

M.v.alphen

Ongeveer 2 maanden geleden voor 4 personen een reis geboekt naar de Italiaanse meren in mei
Deze reis is deze week €20,00 per persoon goedkope goedkoper dat is €80,00 een hoop geld
Ik...
Ik heb gebeld met effeweg ze zijden simpelweg dan heeft u pech gehad ik vroeg is het mogelijk
Om uit coulance ons tegemoet te komen dat kon niet ik heb begrepen dat andere reisbureau's
Dat wel doen mijn vakantie is bijvoorbaat al verpest ??

Moet nog blijken

Francien van Daalen

Ben een weekend naar Berlijn geweest. Het was super. 2 tm 4 mrt.
De buschauffeur een 10 en de reis ,verzorging , eten uitstekend.
Zeker een aanrader.

John en Ciska

Het diner in het hotel was niet om naar huis te schrijven en de rest van de diners waren goed. Wij zijn 4 dagen naar Praag geweest en vonden de beenruimte erg krap voor deze lange reis.
Hotel was prima en een pluim voor onze chauffeur René hebben veel info van hem gekregen.

Welke reis heeft u gemaakt?

Goede chauffeur en reisleider wist veel te vertellen.
Het bier is lekker en niet duur.