Harry van Ee

Wij hadden een reis geboekt naar Berlijn. Bij deze reis werd vertrekgarantie afgegeven. Daarom hadden wij voor specifiek deze vertrekdatum gekozen. 3 Weken voor de vertrekdatum werd de reis door... Wij hadden een reis geboekt naar Berlijn. Bij deze reis werd vertrekgarantie afgegeven. Daarom hadden wij voor specifiek deze vertrekdatum gekozen. 3 Weken voor de vertrekdatum werd de reis door effeweg geannuleerd, omdat er te weinig deelnemers waren. Op de website stond ineens een sterretje achter de vertrekgarantie. Dat betekende dat er een voorbehoud was dat er voldoende deelnemers moesten zijn. Effeweg geeft zelf aan dat de garantie aangepast kan worden wanneer er bijvoorbeeld deelnemers zijn die ineens annuleren. Dan wordt er een sterretje geplaatst. Er is dus gewoon geen sprake van een garantie. Op mijn vraag wat dan de "garantie" is, kon bij navraag geen bevredigend antwoord worden gegeven. Het antwoord was dat dit voorbehoud van voldoende deelnemers in de algemene voorwaarden staat. Het woord "garantie" suggereert zekerheid, die er niet is. Volgens de algemene voorwaarden kan trouwens ook de inhoud van de reis worden aangepast etc. Er ia dus niets gegarandeerd bij effeweg.nl

Berlijn

b meulenaar

Dereisleider heeft de rit door de duitse alpen geschrapt.in plaats van die reis gingenwe ergens anders heen.kosten20euro.Ook ging hij een keer te vroeg weg waardoor ik en mijn vriedin 38,30euro... Dereisleider heeft de rit door de duitse alpen geschrapt.in plaats van die reis gingenwe ergens anders heen.kosten20euro.Ook ging hij een keer te vroeg weg waardoor ik en mijn vriedin 38,30euro moesten betalen om terug te komen in Feichten.extra kosten per persoon39,15.toch nietleuk

8 dagen vier Alpen landen

J v Grootel

Ik wil alleen de mensen even waarschuwen..
Bewaar elke maar dan ook elke nota die je krijgt via de mail..
Op de site staat altijd alleen de laatste.
Zal het even uitleggen...ik boekte...
Ik wil alleen de mensen even waarschuwen..
Bewaar elke maar dan ook elke nota die je krijgt via de mail..
Op de site staat altijd alleen de laatste.
Zal het even uitleggen...ik boekte een steden trip...meteen het volle bedrag betaald, maar na een tijdje zag ik dat je later eventueel ook nog extra's bij kon boeken...eten, excursie etc...
Ik heb toen iets bij geboekt wat voor ons 2 samen 198 euro was...
Verbaasd was ik toen ik later 275 euro bij moest betalen.
Het was een hele toestand om erachter te komen waarom het bedrag zo hoog was.....
Na veel verhitte discussie's bleek dat ze reissom verandert hadden van 2x 149 naar 2x 179....
Omdat ik ,na lang zoeken de orginele, eerste, nota nog op de pc had staan kon ik aantonen dat hun toch echt in de fout waren gegaan, en dat er 2x30 + 6.6% anuleringskosten teveel in rekening waren gebracht....Ze erkende dat i.d.d de fout bij hun lag en hebben de nota aangepast.
Daarom zeg ik....bewaar alles want zonder die nota was ik zelf er ook niet achter gekomen en via de telefoon is het dan heel moeilijk om je gelijk te halen.

En over Effeweg zelf....niks mis mee met de stedentrips die ik tot nu toe met hun gemaakt heb via hun.

Berlijn

Joke

Heel slecht het eten bij de eerste jachtstoet was vreselijk Het dine staat voor u klaar staat in de brochure Er stond helemaal niets klaar. Slecht sla met zand hetzelfde bordje voor de hoofdmaaltijd... Heel slecht het eten bij de eerste jachtstoet was vreselijk Het dine staat voor u klaar staat in de brochure Er stond helemaal niets klaar. Slecht sla met zand hetzelfde bordje voor de hoofdmaaltijd Een bak rijst een bak blik sperziebonen en een plakje ham. Echt vreselijk
Bij alle hotels was het ontbijt prima de bedden ook. Terug reis na 12 uur reizen mochten we wokken. Want dine zat erbij volgens ook onze boeking. We moesten zonder eten terug de bus in er was niet gereserveerd Daarna een uur doelloos rondgereden naar een ander restaurant. De busschaufeur mocht niet meer verder rijden Het was inmiddels 20,30 uur we moesten de bus uit en eten op eigen kosten bij Burger King. Je voelt je net of je op schoolreis bent. Achteraf was de vergoeding 15 pp maar kreeg alleen 21 euro terug van de burgers dus 10 euro ongeveer pp en geen exuus niets Bah mijn buik vol van deze organisatie Dit kun je niet maken op een vakantie .

Bloemenriviera Italië op 20 mei

Roland en Paula

Mooie reis, maar niet bestemd voor mensen met rollater, veel slechte straten en veel lopen. De dagen zijn best lang, iets meer vrije tijd zal lekker zijn, dat je als je terugkomt bijvoorbeeld nog... Mooie reis, maar niet bestemd voor mensen met rollater, veel slechte straten en veel lopen. De dagen zijn best lang, iets meer vrije tijd zal lekker zijn, dat je als je terugkomt bijvoorbeeld nog effe bij zwembad kan relexen. Eten was echt goed ben slechte eter heb hele week meegegeten 😊.
En de stoelen in bus zijn best hard voor zo n eind rijden.
Wel goede regel in de bus elke dag 2 plaatsen opschuiven van stoel zo zit je overal een keer is wel eerlijk en je leert iedereen in de bus kennen als je daar behoefte aan heb.
We hadden hele leuke groep hebben niet iedereen gedag kunnen zeggen, bij deze nog de groeten van de Haagse Hopjes 😊.

Excursiereis Toscane 10 dagen

J Dubelaar

Kroatië mooi land . Chauffeur goed ,reisleider zeer slecht niet te verstaan, zeer slechte communicatie , afstanden naar excursies veel te lang .

10 Dagen Istrië Opatija

Vd Geeren

Highlights Zuid Engeland gedaan
Mooie Reis veel gezien
Pluspunt voor buschauffeur Marvin .
Voor ons waren sommige dagen te druk ingedeeld
Hadden graag meer tijd in de gardens...
Highlights Zuid Engeland gedaan
Mooie Reis veel gezien
Pluspunt voor buschauffeur Marvin .
Voor ons waren sommige dagen te druk ingedeeld
Hadden graag meer tijd in de gardens gehad
Een mooie stoomtreinrit ingepland door de buschauffeur Top geregeld
Minpunten
De bus stoelen te krap op elkaar Airco niet goed geregeld
Achterin de Bus veel te warm.
Pendelbus naar huis was stukken beter

Laatste Hotel verschrikkelijk
Hotel king Charles svp schrappen uit jullie programma
Was ook fijn geweest als het hotel voor 4 dagen in een centrum had gelegen .

8 dagen highlights Zuid Engeland

Lia

Geweldige reis naar Zwitserland gehad, zeer aan te bevelen.

Zwitserland

Jacco

Normandië reis

Excursiereis 8 dagen Normandië met zijn invasiestranden

Ans en Frans

Geweldige reis, leuk ,vol program.twee mooie en goede hotels.Fijne gezellige groep.
Ik raad het ieder aan.gr.Ans en Frans uit Brabant

Welke reis heeft u gemaakt?

Vlieg bus reis Kroatië , en de kustlijn ,split, dubrovnik.