Harold Sawirjo

02-03-2018/05-03-2018
Een weekendje Praag, was super. Goede service van het bedrijf en de chauffeurs (ophaal; reis; terug) waren heel erg behulpzaam en attend.
De reis zelve was geweldig...
02-03-2018/05-03-2018
De reis zelve was geweldig en leerrijk. Veel gezien, gelachen en saamhorigheid in de groep.
Hoewel ik alleen was, voelde ik me zeker niet eenzaam.
Goede welbespraakte gidsen op locaties.
Boottocht met een geweldige buffet etc.

Een echte aanrader.

Harold

Monique Bart

Geweldig. Busreis was erg lang 8 uur rijden van helsinki naar oulu is te lang. Beter vliegen naar Oulu en vanuit daar naar Lapland rijden. Hotel Helsinki was het avond eten en ontbijt erg slecht.... Geweldig. Busreis was erg lang 8 uur rijden van helsinki naar oulu is te lang. Beter vliegen naar Oulu en vanuit daar naar Lapland rijden. Hotel Helsinki was het avond eten en ontbijt erg slecht. Snowfun was topper!!! Alle excursies waren super!
U als organisatie moeten deze chauffeur ( Gert)koesteren... hij is zeer betrokken en verantwoordelijk en een gedegen chauffeur

L Letter

Mijn Vrouw en ik zijn slecht ter been daarom voor een busreis gekozen naar Zwitserland
Omdat wij elke dag een paar uur de bus uitgezet zijn in plaatsen waar niets te is omdat we niet voor vijf uur in het hotel mogen zijn werden wij erg met onze beperking geconfronteert
Ook de treinreis met de Glacier Express was niet meer dan één panorama wagon achter een regionale stoptrein

Welke reis heeft u gemaakt?

Opvallend punt is het totaal ontbreken van een kruimel kwaliteit

Reactie Effeweg.nl:

Geachte L Letter,
Wat jammer om te vernemen dat de reis niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij hebben inmiddels telefonisch contact gehad om een en ander te bespreken.

d staal

24 febr voor 4 dagen naar londen geweest, alles perfect geregeld, stipt op tijd en een pracht van een hotel.
Jurys in Wattfort, geweldig ontbijt. en een schitterende kamer van alle gemakken voorzien.
Heel veel van londen gezien in de 2 volle dagen dat we daar waren, en het reizen alleen al heerlijk om eens niet zelf te moeten rijden, zeer ervaren chauffeur ( siegfried) top gedaan.
Dit is al de 5e keer met ff weg, een echte aanrader.
we kijken al uit naar de volgende reis.

Welke reis heeft u gemaakt?

tot in de puntjes verzorgd
stipt
super hotel
geweldige chauffeur

Willem van Braam

Gisteren 24 februari zijn wij thuis gekomen van een geweldige reis uit Zwitserland, inclusief 3 treinreizen, alles was
perfect geregeld.

Welke reis heeft u gemaakt?

Onze chauffeur Frans heeft een dikke pluim verdiend, dit hebben wij ook laten blijken.
Mede door hem is dit een onvergetelijke vakantie geworden. Bedankt Frans je een bent een topper.

Marijke Kokke

Een beoordeling over de reis heb ik nog niet.
De reis wordt gewoon al op 23 februari geannuleerd.
We gaan pas op 23 april
Hoezo nu al annuleren, er kunnen toch nog mensen bijkomen...
Een beoordeling over de reis heb ik nog niet.
De reis wordt gewoon al op 23 februari geannuleerd.
We gaan pas op 23 april
Hoezo nu al annuleren, er kunnen toch nog mensen bijkomen gedurende deze 2 maanden
En hoe zit het met de vertrekgarantie.
Slechte organisatie.
Geen Effe Weg meer voor ons.
Marijke Kokke

Herman en Gerda

Oud en Nieuw London 2017/2018 Geweldig geweest, het is wel zwaar om naar het vuurwerk te gaan, lange rijen voor dat je bij de Theems bent door de goede beveiliging daar. De chauffeur is erg goed... Oud en Nieuw London 2017/2018 Geweldig geweest, het is wel zwaar om naar het vuurwerk te gaan, lange rijen voor dat je bij de Theems bent door de goede beveiliging daar. De chauffeur is erg goed geweest niets was hem te veel, hele duidelijke voorlichting ! Dan weet je waar je aan toe bent Een + + + voor Fabian.
De medewerkers van het kantoor die denken mee en geven goede uitleg.

Goede verzorging

Martine Horst de Vos

Van 22 dec tot 2 jan 2018 naar Brig in Zwitserland geweest.De chauffeur Henk Rengers vakbekwaam, deskundig en empathie en duidelijk naar de gasten. En zijn vrouw Greetje gastvrouw in de... Van 22 dec tot 2 jan 2018 naar Brig in Zwitserland geweest.De chauffeur Henk Rengers vakbekwaam, deskundig en empathie en duidelijk naar de gasten. En zijn vrouw Greetje gastvrouw in de bus.Uitstekende combinatie.
Van alles aan boord om te drinken ,warm, koud tot de gluhwein na lange wandeling in de vele sneeuw.
Voor ons droomreis geweest.

Welke reis heeft u gemaakt?

De vele kennis en enthiousiasme van de chauffeur Henk Renders aanstekelijk .Niets was hem teveel om met de juiste beslissingen over het weer, de planning om te gooien .Daardoor heel veel wolkenloze... De vele kennis en enthiousiasme van de chauffeur Henk Renders aanstekelijk .Niets was hem teveel om met de juiste beslissingen over het weer, de planning om te gooien .Daardoor heel veel wolkenloze dagen met zon in kabelbanen mogen genieten. En de treinreizen overweldigend.Alle superlatieven aanwezig.

J.R. Jordana Yeregui

Dinsdag jl. op de terugweg van een korte reis naar Londen, in de servicebus van de verzamelplaats naar huis, was het toiletpapier in het toilet op. De chauffeur gevraagd om een nieuw rolletje. -... Dinsdag jl. op de terugweg van een korte reis naar Londen, in de servicebus van de verzamelplaats naar huis, was het toiletpapier in het toilet op. De chauffeur gevraagd om een nieuw rolletje. - "Wat gaat u doen?" -"Gebruik maken van het toilet". -"Maar het toilet mag alleen gebruik worden gemaakt om te plassen, anders raakt het verstopt".
Ik kreeg geen toiletpapier van de chauffeur.

Welke reis heeft u gemaakt?

De chauffeur van de bus naar Londen deed zijn werk heel goed, ook de verstrekte informatie was prima. Maar als het toilet in de bus niet volledig gebruikt mag worden komt het niet overeen met wat... De chauffeur van de bus naar Londen deed zijn werk heel goed, ook de verstrekte informatie was prima. Maar als het toilet in de bus niet volledig gebruikt mag worden komt het niet overeen met wat Effeweg.nl over zichzelf adverteert.

J vd werf

Schoonmoeder van 80 jaar boekt een single reis naar kroatie. Tot mijn verbijstering moet zij 30 euro extra betalen voor het meenemen van haar rollator

Dit is uiterst zwak

Reactie Effeweg.nl:

Beste J vd Werf,
Beste J vd Werf,
Vanwege de beperkte ruimte in onze touringcars zijn er bepaalde richtlijnen opgesteld tav het meenemen van (extra) bagage. Deze voorwaarden zijn eventueel terug te vinden op onze website. Het spijt ons te vernemen dat u zich hierin niet kunt vinden.
Effeweg.nl