Linda Habits

Net terug van een mooie 11-daagde rondreis door de Schotse Hooglanden. Het programma was leuk en er was voldoende ruimte om zelf op diverse plekken rond te kijken. Wij hadden Magda als buschauffeur... Net terug van een mooie 11-daagde rondreis door de Schotse Hooglanden. Het programma was leuk en er was voldoende ruimte om zelf op diverse plekken rond te kijken. Wij hadden Magda als buschauffeur en reisleidster, zij is echt een topper en heeft er in combinatie met het leuke reisgezelschap voor gezorgd dat onze allereerste busreis een succes is geworden.
Wij kunnen deze reis aan iedereen aanbevelen.

Welke reis heeft u gemaakt?

Leuk programma en goede buschauffeur.

K.J.Hofer

Mooie 8 daagse reis naar Wales gehad. Mooi land en veel te zien. Prima hotels vooral die in Newport. De chauffeur was erg aardig alleen jammer dat hij weinig tot niets informatie gaf onder weg. Wij... Mooie 8 daagse reis naar Wales gehad. Mooi land en veel te zien. Prima hotels vooral die in Newport. De chauffeur was erg aardig alleen jammer dat hij weinig tot niets informatie gaf onder weg. Wij persoonlijk vinden qua prijs / reis niet duur.

Bezoek aan Cardiff

Angèle Luyten - Blokdijk

Net terug van 5 daagse stedentrip Praag. Was geweldig !!!!!!!!! Onze chauffeur Leonard is 'n fantastisch goede en ervaren chauffeur. Ook al reisleider was hij erg goed, en nog geestig ook. Net terug van 5 daagse stedentrip Praag. Was geweldig !!!!!!!!! Onze chauffeur Leonard is 'n fantastisch goede en ervaren chauffeur. Ook al reisleider was hij erg goed, en nog geestig ook.
Prachtige reis, veel mooie dingen gezien en leuke dingen gedaan.
Ons hotel Globus was prima, al waren er medereizigers die er 'n andere mening opna hielden. Maar wij vonden dat er bijna niets op het hotel aan te merken was. Het enige minpuntje vonden we datergeen stoelen in de slaapkamer waren. Kleding dus 's avonds maar op de grond gelegd. Overigens'n mooie grote slaapkamer met badkamer en toilet. Alles keurig schoon.
Al met al 'n succes reis. We zouden het zo weer doen.

Welke reis heeft u gemaakt?

Een van de belangrijkste punten op zo'n reis is wel de chauffeur.
Een van de belangrijkste punten op zo'n reis is wel de chauffeur.
Leonard heeft 'n hele prettige en beheerste rijstijl. Hiervoor alle lof en waardering, 'n betere chauffeur kun je je als passagier niet wensen.

Dhr,J.J.Caarels

Sept 2017 hoogtepunten tirol [kirchberg] excursies in tirol prima verlopen, alleen de accomodatie [unterm rain] is enorm
tegen gevallen ongeclassificeerd personeel,dat klachten niet serieus...
tegen gevallen ongeclassificeerd personeel,dat klachten niet serieus neemt, en op vragen brutale antwoordt geeft.
de kok weet niet eens hoe hij een uitsmijter moet maken, de aardappelen zijn onvoldoende gekookt en schraalhans is
keukenmeester, ook is de acco niet echt geschikt voor ouderen of mensen die slecht ter been zijn,door de vele hoge opstapjes,struikelgevaar!ook de matrassen zijn van slechte kwaliteit, er is achterstallig onderhoud slechte ventilatie in
de badkamer,waardoor schimmelvorming optreedt[kamer16] pachter denkt alleen aan omzet dus winst maken!!!

Welke reis heeft u gemaakt?

excursies zijn prima verzorgd, chauffeur/reisleider is zeer bekwaam en deskundig,weet veel informatie te verstrekken

Manuputtij

Wij hebben een geweldige fijne 5 daagse fietsvakantie in de Eifel en Ahrdal gehad. Goed georganiseerd, strak schema waar ieder zich aan hield, top. Ons verblijf was in Hotel Lochmühle . Goed hotel,... Wij hebben een geweldige fijne 5 daagse fietsvakantie in de Eifel en Ahrdal gehad. Goed georganiseerd, strak schema waar ieder zich aan hield, top. Ons verblijf was in Hotel Lochmühle . Goed hotel, eten was heerlijk, vriendelijk personeel, zwembad met gratis badjas en slippers, mooie kamers met balkon. Echt een aanrader!!!

Welke reis heeft u gemaakt?

Buschauffeur en fietsbegeleider gaven iedere dag duidelijke uitleg van de fietsroutes. Stonden open voor positieve feedback en verbeter- ideeën.

Jolanda Rikhof

15 daagse reis Portugal Spanje..hotels over het algemeen goed ..eten goed... Alleen het eten in het hotel Madrid was vreselijk..koud klef niet te eten..ik zou het mijn hond nog niet geven..Chauffeur... 15 daagse reis Portugal Spanje..hotels over het algemeen goed ..eten goed... Alleen het eten in het hotel Madrid was vreselijk..koud klef niet te eten..ik zou het mijn hond nog niet geven..Chauffeur ronduit slecht..hard rijden...geen fatsoenlijk antwoord als je een vraag stelde..op een gegeven moment durfde niemand meer iets te vragen....
We hebben meteen een mail gestuurd en werd de volgende dag terug gebeld....helaas werden we niet serieus genomen en werd alles een beetje afgedaan alsof wij maar zeurde..ook andere reizigers hebben een klacht ingediend en hun werden ook niet serieus genomen... was voor ons de eerste maar ook de laatste keer met ff weg

C. Rog

25 aug. 2017. 11 daagse reis naar Schotse Hooglanden gemaakt. Een fantastisch reis gehad, afwisselend programma en prachtige natuur. Mede door de gezellige groep en onze super... 25 aug. 2017. 11 daagse reis naar Schotse Hooglanden gemaakt. Een fantastisch reis gehad, afwisselend programma en prachtige natuur. Mede door de gezellige groep en onze super chauffeuse/reisleidster Magda, die veel reizen doet naar Schotland, hebben we allemaal genoten!! Wat het weer betreft: hadden wij het niet beter kunnen hebben ?

Welke reis heeft u gemaakt?

Afwisselende programma, dagtocht Island of Sky is beslist een aanrader!!

BTH

Reis naar WALES zeer summier uitgevoerd door desinteresse chauffeur.
EFFEWEG blijf weg uit WALES als jullie geen deskundig persoon achter het stuur kunnen zetten.

Welke reis heeft u gemaakt?

Mooi weer en te kort verblijf op enkele plaatsen. Hierdoor krijg je een vreemd gevoel als je aan deze reis terug denkt.
EFFEWEG is voor ons nu niet meer aan de orde

Ger Vandewall

We maakten de minicruise naar Noorwegen. We hebben de reis goed ervaren met een belangrijk minpunt: beenruimte in de bus was er niet. Ronald (chauffeur) heeft het bij aanvang van de reis uitgelegd.... We maakten de minicruise naar Noorwegen. We hebben de reis goed ervaren met een belangrijk minpunt: beenruimte in de bus was er niet. Ronald (chauffeur) heeft het bij aanvang van de reis uitgelegd. Echter, we vinden dat dit zo niet kan: als reisorganisator moet je dit niet zo willen. Het is ondermaats aan kwaliteit. Straks ook staanplaatsen in de bus.......?

Welke reis heeft u gemaakt?

De organisatie was prima, volledig binnen onze verwachting. Compli voor chauffeur Ronald: goeie verhalen, prima service en inzet voor de gast die de pols brak op de Preikestolen.
De ferry was...
De ferry was ook prima. Gelukkig geen feestboot met kabaal etc.
Kortom, goeie korte en krachtige kennismaking met een cruise reis en een Noorse fjord.

Chris en Cora Sluijmers Amsterdam

25-08- 2017 naar Het Meer van Geneve. Een prachtige reis. We verbleven in Châtel in Hotel Le Panoramic. Een hotel welke niet het mooiste is, maar wel het gezelligste volgens het team dat het hotel... 25-08- 2017 naar Het Meer van Geneve. Een prachtige reis. We verbleven in Châtel in Hotel Le Panoramic. Een hotel welke niet het mooiste is, maar wel het gezelligste volgens het team dat het hotel runt. Wat een enthousiasme!!! Dat hebben wij nog nooit eerder meegemaakt. Eten prima, verzorging prima en de gratis drankjes maakten het geheel natuurlijk af. Chauffeur Henk en zijn vrouw zorgden voor een prima reis en.....ook het toilet mocht gebruikt worden.

Welke reis heeft u gemaakt?

Het hotelteam, de chauffeur en echtgenote.