J A van Hertum

Effeweg mini cruise 5 dagen Noorse fjorden Stavanger en Preikestolen
Beklimming Preikestolen is geen wandeling.Men moet zich goed voorbereiden op lopen op stenen en op hoogteverschil. Effeweg mini cruise 5 dagen Noorse fjorden Stavanger en Preikestolen
Voor ouderen zonder conditie zwakke enkels hartpatienten , zeer zwaar. Bij regen zeer gevaarlijk., niet doen.
Veel reiskilometers en vroeg uit bed op de boot voor ontbijt 5.00 uur en 6.00 uur.

Welke reis heeft u gemaakt?

Schitterende uitzichten tijdens beklimming Preikestolen, Aarhus en Hamburg.
Goed ontbijt op de boot.

Beste J A van Hertum,
Beste J A van Hertum,
Hartelijk dank voor uw feedback. Het is inderdaad een pittige wandeling naar de top van de Preikestolen, dit is de reden dat wij deze excursie aanraden bij mensen in een goede conditie en die gewend zijn om te wandelen. Eenmaal boven wordt u beloond met een schitterend uitzicht over het Lysefjord, fijn om te vernemen dat u dit ook zo heeft ervaren!

Kristel

Ik heb de fietsreis Karinthie gemaakt heb me nog nooit zo eenzaam gevoeld, begon best aardig, maar had snel door dat er alleen groepjes en stelletjes waren en dan ben je als alleenstaande schijnbaar... Ik heb de fietsreis Karinthie gemaakt heb me nog nooit zo eenzaam gevoeld, begon best aardig, maar had snel door dat er alleen groepjes en stelletjes waren en dan ben je als alleenstaande schijnbaar een gevaar. Ik ga nooit weer mee.

Eten overnachtingshotel was voor mij benden peil zal als ik ooit weer zou gaan aangeven dat ik Moslim ben hoef ik geen varkenssnot te eten

Omgeving was mooi

john

17/7/2017, Fantastiche reis naar de Noordkaap gehad met de hulp van een uitstekende ervaren chauffeur, Mari. Onderweg zat hij vol informatie van de omgeving .Niets was teveel voor die man hij kon... 17/7/2017, Fantastiche reis naar de Noordkaap gehad met de hulp van een uitstekende ervaren chauffeur, Mari. Onderweg zat hij vol informatie van de omgeving .Niets was teveel voor die man hij kon gewoon niet gnoeg voor ons doen.Het eten was prima, heel gezellig, en heel veel gezien.

Beste chauffeur

Peter en Marie-Jose

Wij hebben de reis "Veelzijdig Polen" gemaakt. Veel mooie steden staan op het programma en daarnaast zijn een bezoek aan de zoutmijn (met +/- 500 treden naar beneden en een lift omhoog) en... Wij hebben de reis "Veelzijdig Polen" gemaakt. Veel mooie steden staan op het programma en daarnaast zijn een bezoek aan de zoutmijn (met +/- 500 treden naar beneden en een lift omhoog) en Auswitsch aan te raden. De hotels en eten waren naar verwachting. Het tempo van de reis is goed met ook nog wat vrije tijd in het centrum om nog even neer te ploffen op een van de leuke terassen op de vele pleinen.
Tijdens de heen- en terugreis worden voldoende stops gemaakt.

Welke reis heeft u gemaakt?

Prima reisleiding en lokale gidsen.
Alleen het bezoek aan Biskupin kon volgens de meeste reisgenoten in de bus geschrapt worden. Dat is een soort Archeon. Maar dat is dan ook het enige.

Fam Lubbers

We hebben een prachtige reis naar Noorwegen gemaakt met Effe Weg.
Ontzettend veel gezien.
We hebben een prachtige reis naar Noorwegen gemaakt met Effe Weg.
Ontzettend veel gezien.
Prima georganiseerd. Lekker eten. Goede hotels, alleen het sanitair van het laatste hotel was erg gedateerd.

Welke reis heeft u gemaakt?

Het sterkste punt van onze reis was onze chauffeur, reisleider, Bertus.
Wat een kennis over Noorwegen heeft die man, een geweldige reisbegeleider!

Jan Willem Huijgen

27/7 single reis Toscane.
Reiziger Jan Willem

27/7 single reis Toscane.
Reiziger Jan Willem

Jammer dat, Henk M, onze reislijder, chauffeur, een totaal gedrocht die alleen maar ging voor zijn sigaretten en het geld, zo iemand, onze vakantie zo heeft proberen te frustreren. Henk,jammer, niet gelukt.

een fijn gezelschap van 19 tot 91 jaar

Beste Jan Willem Huijgen,
Beste Jan Willem Huijgen,
Wij vinden het jammer dat u niet geheel tevreden bent over de begeleiding van onze chauffeur. Telefonisch hebben wij uw opmerkingen besproken en uiteraard zullen wij dit intern opnemen, zodat we u en andere reizigers in de toekomt beter van dienst kunnen zijn.

Esther

4 dagen Kopenhagen : prijs fantastisch laag/ hotel prima maar saaie ligging in bedrijven terrein , 15 min lopen naar dicstbijzijnde treinstation en dan nog 13! Halte's naar het centrum . Dagkaart... 4 dagen Kopenhagen : prijs fantastisch laag/ hotel prima maar saaie ligging in bedrijven terrein , 15 min lopen naar dicstbijzijnde treinstation en dan nog 13! Halte's naar het centrum . Dagkaart kost 80 kronen . Enkeltje 48 kronen . ( ca 12 euro en 7 euro) ik heb dagkaart 4 zone genomen . De laatste 2 halte's zijn eigenlijk buiten de 4 zone's . Er zijn geen detectie poorten dus je hoeft met losse kaarten niet in en uit te checken/ het stuk lopen in bedrijven terrein is wel afgelegen maar viel me in Denemarken niet onveilig. Chauffeur Erik is echt een onsympathieke chauffeur/reisleider, hoop voor u dat u een ander krijgt . Excursie's mooi goedkoop alleen .. Precies op zondag is alles gesloten in malmo. Dus wArom draaien ze de excursie niet om die op zaterdag. Dan op zondGmorgen de gids in Kopenhagen en smiddGs lekker zelf winkelen in Kopenhagen . Zou de warenhuizen het laatst op de dag doen want die zijn langer open. Mooie interieur accessoires zaken. Alles is wel ca 25 procent duurder dan in Nl. Achter get hotel zit een xl supermarktproduct met ook een beetje kleding, handig voor op het laatste moment nog iets voor familie te kopen . Goedkoop hardloopjackje BV. Of polo er is geen waterkoker op de kamers , maar verder mooie kamers . Let wel heenreis vanaf opstapplaats 14 uur terug 16 uur !!! Maar ja met deze goedkope reis is dat de opoffering die je wel of niet neemt . Maar ik schrok ervan .

Prijs van de reis
Prijs van de excursie's

Beste Esther,
Beste Esther,
Hartelijk dank voor uw uw reactie. Hotel Lautrup Park ligt op ongeveer 20 minuten rijden van het centrum van Kopenhagen. Uiteraard is het mogelijk om gebruik te maken van het openbaar vervoer en daarnaast bieden wij onze reizigers de mogelijkheid om gebruik te maken van onze touringcar voor het vervoer van en naar het centrum. Uw opmerkingen ten aanzien van het dagprogramma worden intern doorgespeeld, zodat hiermee rekening kan worden gehouden bij toekomstige reizen.

Albert Franken

Ik geef een slechte beoordeling en Effeweg.nl schrijft dat ze mijn klacht serieus nemen en meerdere malen met mij contact hebben gehad om de klacht te bespreken. De waarheid is dat Effeweg.nl... Ik geef een slechte beoordeling en Effeweg.nl schrijft dat ze mijn klacht serieus nemen en meerdere malen met mij contact hebben gehad om de klacht te bespreken. De waarheid is dat Effeweg.nl eenmaal met mij contact heeft opgenomen, waarin duidelijk werd dat mijn klacht niet serieus werd genomen. Dus de reactie op deze site was gewoon een leugen. Helaas kan ik niet op die reactie rechtstreeks reageren; dan dus maar via een nieuwe klacht!!!!!!
Albert

A.GROOTENHUIS

Super vakantie in londen zeer goede chauffeur hans van de jongintratours die de dubbeldekker perfect door het drukke londen heen reed en bij zonder klantvriendelijk was

Marian Langereis

Fantastische stedentrip gehad naar Luxemburg! De terugreis naar Hoorn was super gezellig! Leuke mensen in de bus, Gezellige en leuke buschauffeur Nick van Hunen!

Welke reis heeft u gemaakt?

De terugreis was een 10 super gezellig gehad!