Vrancken HP

We zijn 10 dagen naar Kirchberg Tirol geweest
Van 15 mei t/m 24 mei 2017
Het is ons goed bevallen mooie excursies en zeer goed hotel Lifthotel ?
De overnachtings hotels hadden goed...
We zijn 10 dagen naar Kirchberg Tirol geweest
Van 15 mei t/m 24 mei 2017
Het is ons goed bevallen mooie excursies en zeer goed hotel Lifthotel ?
De overnachtings hotels hadden goed ontbijt en diners de kamers waren ook redelijk goed.
De chauffeur Johan was ontzettend behulpzaam en probeerde het iedereen naar zijn zin te maken.
Ga zeker vaker weg met effeweg

Welke reis heeft u gemaakt?

Zeer goed hotel in Kirchberg Tirol en een zeer lieve en vriendelijke chauffeur Johan Evers
Bedankt voor de goede zorg !!!

Christ van Bussel

Met een groep van 34 personen hebben wij (5 personen) de goed georganiseerde reis Schotland-Ierland als een warme douche ervaren. We hadden dan ook wel het (on Engelse) weer erg mee.
Twee...
Twee goede chauffeurs en tegelijk reisleider (Magda eerste 7 dragen) en Frank (de laatste 8 daten) en een goede touringcar hebben ons door het rijke programma gevoerd door twee landen die toch wel sterk van elkaar verschillen. Maar voor elk wat wils!
Goede hotels en goede maaltijden zorgden voor de broodnodige rust ( 3500 km is niet niks). Wie veel wil zien en dat hebben we moet er voor over hebben dat aardige afstanden worden overbrugd en stevige wandelingen het mogelijk maken om echt van het programma te genieten. Kortom een geslaagde rondreis meet een prettig gezwelschap en begeleiding. MInpunt en is opbouwend bedoeld: Effeweg maak het potentiële boekers duidelijk dat bij zo'n reis een bedrag ad ca euro 150 bijgeteld moet worden voor (overigens vrijblijvende ) excursies. Een tevreden deelnemer Chrivabus

Programma en begeleiding

Lidy Rubers

Excursiereis 7 dagen Schotland heeft een afwisselend programma om kennis te maken met Schotland. Goed begeleid en verzorgd door Magda. Weliswaar had ik liever meer betaald voor een gids erbij omdat... Excursiereis 7 dagen Schotland heeft een afwisselend programma om kennis te maken met Schotland. Goed begeleid en verzorgd door Magda. Weliswaar had ik liever meer betaald voor een gids erbij omdat daar ook ruimschoots tijd voor was tijdens de reistijden. Het hotel was schoon. Het ontbijt zeer eenvoudig en geen keuze. Tijdens het diner werd je opgejaagd om zo snel mogelijk de 3-gangen te verorberen, erg jammer!

Alles verliep voorspoedig!

w.dijkstra

Afgelopen weekend naar berlijn met onze rustige en zeer ervaren chauffeur rene. veel gezien in berlijn en potsdam. zeker de moeite waard.

Welke reis heeft u gemaakt?

zeer ervaren gids. duidelijke uitleg qc verhalen over bezienswaardigheden ed. ook een sterk punt. je werd gewaarschuwd voor oplichters die daar ook rondlopen. we waren te laat voor het diner in... zeer ervaren gids. duidelijke uitleg qc verhalen over bezienswaardigheden ed. ook een sterk punt. je werd gewaarschuwd voor oplichters die daar ook rondlopen. we waren te laat voor het diner in didam ivm lange file en kregen zonder er om te vragen je inleg daarvoor terug. goede organisatie.

A.de Waard

Klassiek Italië reis gedaan...hotel slecht. Verbouwing tot 24.00 uur op onze etage, onvriendelijk receptie personeel.kamer 2x niet schoongemaakt. Ontbijt en diner volgens effeweg naar... Klassiek Italië reis gedaan...hotel slecht. Verbouwing tot 24.00 uur op onze etage, onvriendelijk receptie personeel.kamer 2x niet schoongemaakt. Ontbijt en diner volgens effeweg naar prijs/kwaliteit??? Te bedroevend...zelf ontbijt en diner geregeld. Tenzij je een stukje stokbrood smorgens en aardappelpuree met kippenpoot ( geen enkele x groenten) normaal vindt als avondeten, natuurlijk. Of 5 stukjes gebakken aardappels met een stukje rollade!!! Steden waren mooi, maar bezoek ze liever op eigen gelegenheid! Chauffeur was prima. Hotel heeft kleine, zeer dure bar. Biertje 5 euro wijn 5 euro sinaasappelsap 8 euro.....dus neem een goedgevulde portemonnee mee. Goedkoop op reis?? Nooit weer......

De chauffeur

a.de waard

Klassiek Italië reis gedaan 22 april....hotel in Bologna verdiend geen 8...2x kamer niet gereinigd/handdoeken niet gewisseld..verbouwing op onze etage, waardoor geen rust, ging tot 24.00 uur door.... Klassiek Italië reis gedaan 22 april....hotel in Bologna verdiend geen 8...2x kamer niet gereinigd/handdoeken niet gewisseld..verbouwing op onze etage, waardoor geen rust, ging tot 24.00 uur door. Eten zeer karig. Aardappelpuree met kippenpoot, rollade met paar gebakken aardappels...geen groenten hele week. Ontbijt stukje stokbrood, droog croissantje, smerige koffie...dit hotel verdiend geen 4 sterren. Excursies prima, wel vermoeiend.

M Pol

Wíj zijn met de bus naar krakou en auswitz geweest. Het was ronduit slecht geregeld met het eten. Je komt in een hotel achteraf slechte bedden avond eten was niks. Moeten zeggen het ontbijt was goed... Wíj zijn met de bus naar krakou en auswitz geweest. Het was ronduit slecht geregeld met het eten. Je komt in een hotel achteraf slechte bedden avond eten was niks. Moeten zeggen het ontbijt was goed geregeld. Maar voor het geld zeg ik zoek een betere reis organisatie voor 1100 € mag ik toch wel wat verwachten.

Welke reis heeft u gemaakt?

Het hotel op de tussenstop

Jacqueline -Jose en Kees Jansen

Wij zijn van 29-04 t/m 08-05-2017 naar Kroatie -Lovran geweest met Ilse geweldig mooie vakantie gehad en vooral omdat Ilse van de hele reis alles perfect uit kon leggen ,geweldige chauffeusse waar... Wij zijn van 29-04 t/m 08-05-2017 naar Kroatie -Lovran geweest met Ilse geweldig mooie vakantie gehad en vooral omdat Ilse van de hele reis alles perfect uit kon leggen ,geweldige chauffeusse waar we veel vertrouwen in hadden.
De reis en de hotels waren gewoon geweldig.

Welke reis heeft u gemaakt?

de hotels in Duitsland waren ook goed.

Magda

5 t/m 8.5 naar Eifel Ahrldal Rijn geweest. we hebben genoten. Hotel was prima in orde. We werden hartelijk ontvangen door de hotelleiding.....accommodatie prima.Eten en drinken goed. We hebben... 5 t/m 8.5 naar Eifel Ahrldal Rijn geweest. we hebben genoten. Hotel was prima in orde. We werden hartelijk ontvangen door de hotelleiding.....accommodatie prima.Eten en drinken goed. We hebben veel gezien dankzij onze ervaren chauffeur Eric. dus genoten van deze 4 dagen.
Gr. janny en Magda

Venessa

Afgelopen weekend naar London geweest. Het was een super weekend en alles was goed geregeld. Complimenten voor onze buschauffeur Hennie!

Goed georganiseerd