Lidy Rubers

Excursiereis 7 dagen Schotland heeft een afwisselend programma om kennis te maken met Schotland. Goed begeleid en verzorgd door Magda. Weliswaar had ik liever meer betaald voor een gids erbij omdat... Excursiereis 7 dagen Schotland heeft een afwisselend programma om kennis te maken met Schotland. Goed begeleid en verzorgd door Magda. Weliswaar had ik liever meer betaald voor een gids erbij omdat daar ook ruimschoots tijd voor was tijdens de reistijden. Het hotel was schoon. Het ontbijt zeer eenvoudig en geen keuze. Tijdens het diner werd je opgejaagd om zo snel mogelijk de 3-gangen te verorberen, erg jammer!

Alles verliep voorspoedig!

w.dijkstra

Afgelopen weekend naar berlijn met onze rustige en zeer ervaren chauffeur rene. veel gezien in berlijn en potsdam. zeker de moeite waard.

Welke reis heeft u gemaakt?

zeer ervaren gids. duidelijke uitleg qc verhalen over bezienswaardigheden ed. ook een sterk punt. je werd gewaarschuwd voor oplichters die daar ook rondlopen. we waren te laat voor het diner in... zeer ervaren gids. duidelijke uitleg qc verhalen over bezienswaardigheden ed. ook een sterk punt. je werd gewaarschuwd voor oplichters die daar ook rondlopen. we waren te laat voor het diner in didam ivm lange file en kregen zonder er om te vragen je inleg daarvoor terug. goede organisatie.

A.de Waard

Klassiek Italië reis gedaan...hotel slecht. Verbouwing tot 24.00 uur op onze etage, onvriendelijk receptie personeel.kamer 2x niet schoongemaakt. Ontbijt en diner volgens effeweg naar... Klassiek Italië reis gedaan...hotel slecht. Verbouwing tot 24.00 uur op onze etage, onvriendelijk receptie personeel.kamer 2x niet schoongemaakt. Ontbijt en diner volgens effeweg naar prijs/kwaliteit??? Te bedroevend...zelf ontbijt en diner geregeld. Tenzij je een stukje stokbrood smorgens en aardappelpuree met kippenpoot ( geen enkele x groenten) normaal vindt als avondeten, natuurlijk. Of 5 stukjes gebakken aardappels met een stukje rollade!!! Steden waren mooi, maar bezoek ze liever op eigen gelegenheid! Chauffeur was prima. Hotel heeft kleine, zeer dure bar. Biertje 5 euro wijn 5 euro sinaasappelsap 8 euro.....dus neem een goedgevulde portemonnee mee. Goedkoop op reis?? Nooit weer......

De chauffeur

a.de waard

Klassiek Italië reis gedaan 22 april....hotel in Bologna verdiend geen 8...2x kamer niet gereinigd/handdoeken niet gewisseld..verbouwing op onze etage, waardoor geen rust, ging tot 24.00 uur door.... Klassiek Italië reis gedaan 22 april....hotel in Bologna verdiend geen 8...2x kamer niet gereinigd/handdoeken niet gewisseld..verbouwing op onze etage, waardoor geen rust, ging tot 24.00 uur door. Eten zeer karig. Aardappelpuree met kippenpoot, rollade met paar gebakken aardappels...geen groenten hele week. Ontbijt stukje stokbrood, droog croissantje, smerige koffie...dit hotel verdiend geen 4 sterren. Excursies prima, wel vermoeiend.

M Pol

Wíj zijn met de bus naar krakou en auswitz geweest. Het was ronduit slecht geregeld met het eten. Je komt in een hotel achteraf slechte bedden avond eten was niks. Moeten zeggen het ontbijt was goed... Wíj zijn met de bus naar krakou en auswitz geweest. Het was ronduit slecht geregeld met het eten. Je komt in een hotel achteraf slechte bedden avond eten was niks. Moeten zeggen het ontbijt was goed geregeld. Maar voor het geld zeg ik zoek een betere reis organisatie voor 1100 € mag ik toch wel wat verwachten.

Welke reis heeft u gemaakt?

Het hotel op de tussenstop

Jacqueline -Jose en Kees Jansen

Wij zijn van 29-04 t/m 08-05-2017 naar Kroatie -Lovran geweest met Ilse geweldig mooie vakantie gehad en vooral omdat Ilse van de hele reis alles perfect uit kon leggen ,geweldige chauffeusse waar... Wij zijn van 29-04 t/m 08-05-2017 naar Kroatie -Lovran geweest met Ilse geweldig mooie vakantie gehad en vooral omdat Ilse van de hele reis alles perfect uit kon leggen ,geweldige chauffeusse waar we veel vertrouwen in hadden.
De reis en de hotels waren gewoon geweldig.

Welke reis heeft u gemaakt?

de hotels in Duitsland waren ook goed.

Magda

5 t/m 8.5 naar Eifel Ahrldal Rijn geweest. we hebben genoten. Hotel was prima in orde. We werden hartelijk ontvangen door de hotelleiding.....accommodatie prima.Eten en drinken goed. We hebben... 5 t/m 8.5 naar Eifel Ahrldal Rijn geweest. we hebben genoten. Hotel was prima in orde. We werden hartelijk ontvangen door de hotelleiding.....accommodatie prima.Eten en drinken goed. We hebben veel gezien dankzij onze ervaren chauffeur Eric. dus genoten van deze 4 dagen.
Gr. janny en Magda

Venessa

Afgelopen weekend naar London geweest. Het was een super weekend en alles was goed geregeld. Complimenten voor onze buschauffeur Hennie!

Goed georganiseerd

J A van Hertum

Reis Effeweg naar "Bloemenriviera" Côte d'Azur en Liguria. 22 april t/m 29 april 2017
Uit Goes moesten we om 4.15 weg ( in boek staat 4.45). Gelukkig een taxi, maar niet vender dan Roosendaal.
In Roosendaal wachten want we waren daar te vroeg. In Nieuw-Dijk waren we als tweede bus.Had het geen half uur later gekund vraag je je dan af. Na de koffie op weg met Henk. Ons eerste hotel in Lutterbach wat armoedig maar wel een goede maaltijd.
Dan naar Diano Marina. Hotel Iva echt een familiehotel. Goede service, kamer klein,douche zeer klein.
Het ontbijt voldoende, kan beter.Diners echt Italiaans pasta en wat erbij. De reis is op zich goed georganiseerd.
Chauffeur Henk en gids Paola doen hun werk prima. Henk maakt zelfs zijn eigen pasta, erg goed. (Recept gekregen)
Zijn gasten komen niks tekort, had hulp van zijn echtgenote Greetje, koffie, soep zelfs advocaaat met slagroom.
Lunch met een broodje worst, nog nooit meegemaakt. Gelukkig hadden we goed weer een ochtend regen dus dat viel mee.
De tijd in Genua was gering, zonde van zo'n mooie stad. Portofino ging gelukkig door voor ons. Ee uniek stadje zeer de moeite waard. Ook Dolceaqua was de moeite waard met een prachtige film. Hotel op terugreis was oke.
Kortom een prima reis voor deze prijs.

Welke reis heeft u gemaakt?

Goede chauffeur en gids. Veel gezien. Grote kans op goed weer.

Klaas Hofer

Mooie reis naar de bloemenriviera. Het eerste hotel op de heenweg was een beetje behelpen. Het Hotel in Diano Marina was prima ,alleen we hadden een kamer aan de voorkant naast een doorgaande weg.... Mooie reis naar de bloemenriviera. Het eerste hotel op de heenweg was een beetje behelpen. Het Hotel in Diano Marina was prima ,alleen we hadden een kamer aan de voorkant naast een doorgaande weg. We konden het raam niet openhouden vanwege het lawaai van het verkeer.. De excursies waren heel mooi. Voldoende tot goede uitleg van de chauffeur. Het laatste hotel op de terugweg was uitstekend ( hotel Ochsen in Kork Duitsland )

Welke reis heeft u gemaakt?

Pracht omgeving, mooie heen en terugreis.