Christiaan

Gisteravond teruggekomen uit Londen, wat een geweldig weekend hebben we gehad we hebben heel veel gezien en gehoord. En wat een geweldige buschauffeur Sjaak wat een toffe peer!

Veel gezien, veel gehoord en leuke buschauffeur

Christiaan

Veel gezien, veel gehoord en leuke buschauffeur

Esther Vos

Gisteravond teruggekomen van de vierdaagse reis naar Londen met chauffeur Sjaak. Wat een geweldig lang weekend hebben wij gehad. Heel veel leuke en nuttige informatie gehad en ook deelgenomen aan... Gisteravond teruggekomen van de vierdaagse reis naar Londen met chauffeur Sjaak. Wat een geweldig lang weekend hebben wij gehad. Heel veel leuke en nuttige informatie gehad en ook deelgenomen aan de stadsrondrit en de avondrondrit. Service zit hem in de kleine dingen en daar is Sjaak zeker in geslaagd. Net dat beetje extra waardoor je een goed gevoelt krijgt. Wij gaan zeker nog een keer met effeweg mee. Maar eerst effesparen.

Welke reis heeft u gemaakt?

Goed chauffeur met goede service en mooie verhalen over Londen.

Oudenaller

Leuke reis gehad naar de Bloemenriviera van 22 april tot 30 april. Chauffeur Henk gaf onderweg heel veel leuke informatie en zijn vrouw Greetje verzorgde de reizigers met drankjes en koffie. De... Leuke reis gehad naar de Bloemenriviera van 22 april tot 30 april. Chauffeur Henk gaf onderweg heel veel leuke informatie en zijn vrouw Greetje verzorgde de reizigers met drankjes en koffie. De sfeer onder de reizigers was perfect en geen gezeur of oponthoud onderweg. Wel jammer dat de chauffeur naar mijn mening volkomen onterecht een medepassagier op kleuterachtige wijze terechtwees omdat zij een vraag stelde. Henk had op dat moment geen begrip dat alle passagiers op zo'n reis heel veel informatie krijgen en zodoende wel eens een vraag konden stellen. Verder niets dan lof.

Welke reis heeft u gemaakt?

De uitleg onderweg van de bezienswaardigheden door de chauffeur.

jb kersjes

Een zeer fijne vakantie gehad naar de bloemen rivera met de chauffeur henk met zijn vrouw greetje die een zeer lekkere koude pasta had gemaakt op de terug reis zeer lekker die pasta

Welke reis heeft u gemaakt?

henk een zeer goede chauffeur zeer vriendelijk en is een man die correct is en behulpzaam en weet alles over italie
hoop nog eens mee te gaan met effeweg en henk als chauffeur een toppertje...
hoop nog eens mee te gaan met effeweg en henk als chauffeur een toppertje die henk met zijn koude pasta

louise Tot

We hebben een geweldige reis gehad, een buschauffeur die alles voor ons wilde doen, Leonard. Het was fantastisch, prima eten, heel veel gezien en gehoord, we gaan zeker weer met Effe weg, weg.

Welke reis heeft u gemaakt?

Ervaren chauffeur en het overstappen is meer dan prima geregeld.

M. Broeren / C. Broeren -Rommers

Wij zijn 4 dagen met Effen weg naar Berlijn geweest, we hadden een geweldige chauffeur René en de gids in
Berlijn en Potsdam was Gerrit een topper kunnen we wel zeggen.
We hebben...
Berlijn en Potsdam was Gerrit een topper kunnen we wel zeggen.
We hebben genoten.
Rinus en Jeanne

Super Chauffeur en gids.

Fam. Stoutemans uit weert

We zijn 7 april tot 14 april naar de bloemenriviera geweest met effe weg schitterende reis chauffeur ook goed en de reisleidster Paola geweldig. Hotel Iva was goed en schoon avondeten perfect maar... We zijn 7 april tot 14 april naar de bloemenriviera geweest met effe weg schitterende reis chauffeur ook goed en de reisleidster Paola geweldig. Hotel Iva was goed en schoon avondeten perfect maar het ontbijt minder 5 dagen alleen kaas en ham en jam wel gekookte eieren joghurt en cornflakes geen fruit maar als je de folder zag liggen daar stond een zeer goed ontbijt op met fruit en croissants maar die waren nu niet erbij. en dat 5 dagen het zelfde viel ontzettend tegen daarbij de broodje wit geen variatie ook kwam het wel 1a2 keer voor dat je de broodjes 's, morgens kreeg van de dag ervoor dan waren taai en niet vers en lekker.De reis was geweldig maar het ontbijt kon stukken beter score ontbijt een 3.

Riet Baird

De reis naar Schotland met een bezoek aan de Kelpies, the Jacobite Steamtrain, the Falkirk wheel, Glen Coe, Fort William, Edinburgh was in een woord geweldig.
Ik was al vaak in Scholand...
Ik was al vaak in Scholand geweest, maar zo veel in zo'n korte tijd heb ik nog nooit gezien.
Onze chauffeuse was relaxed en supervriendelijk en kundig.
Thanks

Welke reis heeft u gemaakt?

Veel gezien in korte tijd
Zeer prettige chauffeuse Magda was zeer vriendelijk en klantgericht

martine Horst de Vos

Goedemorgen,
31 Maart vroeg uit de veren om de reis met bus te beginnen naar Barcelona en de Spaanse kust.
Alle superlatieven zijn van toepassing.
Geweldig gezelschap,uitstekende...
Goedemorgen,
Alle superlatieven zijn van toepassing.
Geweldig gezelschap,uitstekende hotels,eten voortreffelijk en.........de chauffeur FRANS geen woorden voor.ZO GOED!!!!!!Wij gaan vaker nu op reis met EFFEWEG.

Welke reis heeft u gemaakt?

Dat chauffeur FRANS heeft ons vakantie gevoel tot de laatste minuut gegeven.Door vakmanschap,informatie onderweg,en voor zijn interesse voor de kunst en cultuur in Spanje is aanstekelijk.De gids... Dat chauffeur FRANS heeft ons vakantie gevoel tot de laatste minuut gegeven.Door vakmanschap,informatie onderweg,en voor zijn interesse voor de kunst en cultuur in Spanje is aanstekelijk.De gids Leidi in Spanje hartverwarmend en deskundig.