Manders

Onze ervaring met effeweg.nl is fantastisch
Organisatie perfect, hotels perfect ,eten perfect, reisleider touringcar operator ook perfect alles in een woord fantastisch!!!!
Een...
Onze ervaring met effeweg.nl is fantastisch
Een aanrader voor jong en oud

Welke reis heeft u gemaakt?

Alles ging heel relaxed en goed getimed

C.J Deij

Met effeweg naar Barcelona geweest hotels onderweg Ibis zeer goed Hotel Sirius in Santa Suzanna matig DINER dikwijls koud .Ontbijt goed.

H.J. Roberscheuten

Op 31 maart start van onze busreis naar Venetië, San Marino, Rome en Florence. We moesten erg vroeg op en met de eerste trein naar onze opstapplaats. Alles verliep naar wens en de bus vertrok exact... Op 31 maart start van onze busreis naar Venetië, San Marino, Rome en Florence. We moesten erg vroeg op en met de eerste trein naar onze opstapplaats. Alles verliep naar wens en de bus vertrok exact op tijd. Vriendelijke chauffeur en comfortabele bus. Op het verzamelpunt was alles perfect geregeld en na een kopje koffie zijn we met onze bus vertrokken.
We hebben een perfect georganiseerde reis gehad met goede en soms luxe hotels. De chauffeur (Willem van der Molen) bleek een gouden vent te zijn, naast een uitstekende gastheer en een goede/veilige chauffeur was hij ook een ongelooflijk goed geïnformeerde reisleider. Hij beschikte over een onuitputtelijke hoeveelheid kennis die hij als een echte verteller met ons deelde. Effeweg mag ontzettend trots zijn dat zij over deze man kunnen/mogen beschikken. Het mag duidelijk zijn dat wij terugkijken op een heerlijke, ontspannen en leerzame reis.

Welke reis heeft u gemaakt?

UItstekende hotels, comfortable bus, een perfecte reisleider en een ontspannen manier van reizen.

H Miedema

24 maart op jacht naar het Noorderlicht.
Opstapplaats Heerenveen,waar bij station geen parkeergelenheid was.
Na herhaald verzoek om op carpoolplek bij Mac Donalds op te stappen bleek...
24 maart op jacht naar het Noorderlicht.
Opstapplaats Heerenveen,waar bij station geen parkeergelenheid was.
Na herhaald verzoek om op carpoolplek bij Mac Donalds op te stappen bleek niet bespreekbaar.
Goed verzorgde reis.Wel een lange zit van 2dagen naar en van Oslo.
Diner op Hurtigruten niet aan te raden.Heel weinig eten voor veel te veel geld.

Welke reis heeft u gemaakt?

Goed verzorgde hotels met met goed ontbijt en lekkere diners.
Goede chauffeur tevens reisleider.

Bianca vanDuinen.

Periode Maart17 Kroatie
Periode Maart17 Kroatie
Alle lof voor effe weg prima reis voor een leuke prijs. Goed hotel,prima eten/drinken. En een enorm goedde chaffeuse Ilse zeer vakkundig en een enorme dosis mensenkennis. Een aanrader,hotel had zelfs een leuke verjaarsattentie op de kamer gezet.

Welke reis heeft u gemaakt?

Ja, de chaffeuse was super vakkundig opgeruimd en duidelijk. Hotel kroatie erg vriendelijk en behulpzaam, in ons geval in goed overleg(door)medische oorzaak een andere kamer gekregen fantastisch

dinie boesveld

We zijn 24 maart voor 8 dagen vertrokken naar de zwitserse alpen
het was een enorme ervaring veel gezien goed hotel lekker gegeten
nog veel betere chauffeur tevens reisleider

Welke reis heeft u gemaakt?

rob heeft overal goed voor gezorgt hij weet veel en brengt ook veel gezelligheid
ik zou het prettig vinden als ik de volgende reis boek wat ik vast bij effeweg doe Rob als reisleider en chauffeur heb

Cor van Weereld

Vervolg van mijn verhaal . Henk wist overal zoveel van te vertellen dat je tijdens de busreis geen tijd had om in slaap te vallen.

Welke reis heeft u gemaakt?

Overal steeds tijd genoeg om de bezienswaardigheden te bezichtigen .Chauffeur Henk was de kers op de taart.

Fam B. Migchelsen

Wij hebben de reis naar de bloemen riviera verleden week gedaan .het was geweldig onze chauffeur Henk heeft er een feest van gemaakt geweldig,wij hebben verschillende bus reizen met effe weg gedaan... Wij hebben de reis naar de bloemen riviera verleden week gedaan .het was geweldig onze chauffeur Henk heeft er een feest van gemaakt geweldig,wij hebben verschillende bus reizen met effe weg gedaan was altijd goed maar deze reis zullen we niet gauw vergeten .

Welke reis heeft u gemaakt?

dat alles heel gemoedelijk ging door de inzet van onze chauffeur Henk

Joop en Karin Leek

We hebben een super reis gehad naar Berlijn. De chauffeur (Allard) en tevens onze reisleider heeft het ontzettend goed gedaan. Hotel was ook super. Kortom voor een herhaling vatbaar.

Ria schoenmakers

Wij hebben n hele mooie reis gehad 20 jan naar Zwitserland gewldig mooi.
Alles was perfect geregeld voor herhaling vatbaar
Geweldig leuke chaufeur Henk nog mmaals bedankt

Alles was 100 procent