Fam. Slagmeulen

Een leuke gezellige kerstboot toch gemaakt naar de kerstmarkten in Düsseldorf.
De kok en het bedienend personeel verdienen een grote pluim, het was geweldig wat ze geleverd hebben. Een leuke gezellige kerstboot toch gemaakt naar de kerstmarkten in Düsseldorf.
Kleine minpuntjes waren:
- een wijnglas water voor €2,25 is wel heel erg overdreven duur, wat normaal niets kost in een restaurant.
- doordat het water in de syfon van de douch verdampt was stonk het in de hut zowel bij in de ingang van de salon.
- jammer dat de aanlegstijger 30 minuten lopen verwijderd is van het stadscentrum van Düsseldorf.

Welke reis heeft u gemaakt?

We hebben gezellige mensen ontmoet, gezellige avonden met dansmuziek en kerstmarkten bezocht.

H. Garrelds

Leuke kerstreis gemaakt naar Bonn, Koblenz en Königswinter. Onze reisleider moet nog ervaring op doen als een reisgenoot ten val komt. Een hart onder de riem kan wonderen doen, maar niets laten... Leuke kerstreis gemaakt naar Bonn, Koblenz en Königswinter. Onze reisleider moet nog ervaring op doen als een reisgenoot ten val komt. Een hart onder de riem kan wonderen doen, maar niets laten blijken kan echt niet. Verder geen klagen hoor.

Welke reis heeft u gemaakt?

Het hotel heeft zijn best gedaan om bijna alles naar de zin te maken. Er zijn best nog wel verbeterpunten want personeel is nog te druk met andere zaken om alles te promoten en worden je vragen niet... Het hotel heeft zijn best gedaan om bijna alles naar de zin te maken. Er zijn best nog wel verbeterpunten want personeel is nog te druk met andere zaken om alles te promoten en worden je vragen niet afgewikkeld. Wel jammer.

De kort

Net thuis van grandioze reis bonn koblenz koningswinter toppie ook t hotel lochmule toppie alles perfect ook dank voor de chauffeur die top zijn weg reed ??????

Welke reis heeft u gemaakt?

Perfect hotel en alles was mogelijk en er werd wat gedaan voor de gasten hartstikke top

Marietta en Arie Bruijns

3-daagse reis gemaakt met de MS Swiss Pearl. Korte Kerstcruise naar Dusseldorff, Boot en accommodatie was perfect, eten was goed, entertainment was goed behalve Jenny, zij kon echt niet zingen,... 3-daagse reis gemaakt met de MS Swiss Pearl. Korte Kerstcruise naar Dusseldorff, Boot en accommodatie was perfect, eten was goed, entertainment was goed behalve Jenny, zij kon echt niet zingen, verder was het heel schoon zeer vriendelijk personeel. Nadat Jenny was uitgespeeld op de piano ging de muziek aan en werd het supergezellig, zelfs de bemanning deed mee met bepaalde nummers dat maakte het nog gezelliger.

Welke reis heeft u gemaakt?

De organisatie, alles liep zeer gestroomlijnd, maar dat moet ook wel met zoveel mensen aan boord.

I. Burgler

Net terug van een driedaagse kerstcruise naar Düsseldorf met de Swiss Pearl. Een fantastische reis, goede verzorging, vriendelijk personeel . Het enige minpuntje is de harde muziek s' avonds in de... Net terug van een driedaagse kerstcruise naar Düsseldorf met de Swiss Pearl. Een fantastische reis, goede verzorging, vriendelijk personeel . Het enige minpuntje is de harde muziek s' avonds in de salon en een zangeres Jenny die niet kon zingen.
Voor herhaling vatbaar.

Welke reis heeft u gemaakt?

Heerlijk eten, vriendelijk personeel, goede informatie, mooi kamers. Kortom, alles was uitstekend

Drik De Bruijn

Wij zijn vier daagjes naar de kerstmarkt in hamburg geweest. was helemaal top. geweldig goed hotel, prachtigge dubbeldekker en geweldigge chaffeur.

Welke reis heeft u gemaakt?

sterkste punt van deze reis was chaffeur reisleider RENEE.geweldig wat die man doet, is stipt, mooie ideeen als alternatief zoals, bootreis in de haven van hamburg en een bezoekje aan de... sterkste punt van deze reis was chaffeur reisleider RENEE.geweldig wat die man doet, is stipt, mooie ideeen als alternatief zoals, bootreis in de haven van hamburg en een bezoekje aan de reperbaan.maar het mooiste was zijn idee van de kerstmarkt in bremen te bezoeken, super zelde zoeen mooie kerstmarkt gezien in zo"n mooie binnenstad.

Marja Westerdijk en Fred Evers

Hoi.

Hoi.

We zijn net terug van de cruise naar Dusseldorf. 3 fantastische dagen aan boord van de Swiss Pearle . Voor ons voor het eerst een Cruise maar echt één om nooit te vergeten! Een geweldige sevice van het begin tot het einde. Heel vriendelijk personeel een prachtig schip al met al echt een aanrader wij gaan volgend jaar zeker weer.

Welke reis heeft u gemaakt?

Goede service vriendelijk personeel En heerlijk eten.

Mevr P A Brieer Metselaar

Wij 2 dames zijn ook deze keer weer mee geweest met effeweg.nl ,het was weerGrandioos !!! we hebben genoten van de chauffeur . maar ook het Hotel Lochmúhle is een aanrader .vriendelijke gastheer... Wij 2 dames zijn ook deze keer weer mee geweest met effeweg.nl ,het was weerGrandioos !!! we hebben genoten van de chauffeur . maar ook het Hotel Lochmúhle is een aanrader .vriendelijke gastheer en twee gezellige avonden .en natuurlijk de Kerstmarkt in Bonn,Koblenz en Königswinter.

Welke reis heeft u gemaakt?

Het Hotel heeft het ons erg naar de zin gemaakt

Fransisca kuiper-bats

Wij ( 6 dames ) zijn met een reisje mee geweest met een mini cruise naar Kopenhagen echt een aanrader .alles was super leuk het eten top en het slapen op een boot was een hele ervaring .onze... Wij ( 6 dames ) zijn met een reisje mee geweest met een mini cruise naar Kopenhagen echt een aanrader .alles was super leuk het eten top en het slapen op een boot was een hele ervaring .onze buschauffeur had goed in de gaten dat de mensen met een groep bij elkaar wilden zitten en dat had hij dus ook heel goed geregeld voor een groep van 17 en een groep van 6. De zweer was echt super mede door de gezellige buschauffeur (Ger ). En natuurlijk de mensen In de bus . ....heerlijk weekend gehad?

Astrid Blokdijk

Mooie reis Italie dolomieten levivo therme.
Hotel niet geweldig geen gezellige muziek ,dorp ook om 8 uur alles dicht.
Veel gezien ,leuk reisgezelschap.

chauffeur vriendelijk,en persoonlijk.
Maakte met iedereen praatje.Druk programma maar alles was naar mijn zin.
Stad cultuur je maakt gauw contact met iedereen