Mw. I. Dobbe

Mooie reis naar de Bloemenriviera in Italie

Jan Blom

Effeweg is een professionele organisatie met reizen geschikt voor de iets kleinere beurs. Je krijgt meer dan waar voor je hebt betaald. Het programma wordt op een keurige manier uitgevoerd door... Effeweg is een professionele organisatie met reizen geschikt voor de iets kleinere beurs. Je krijgt meer dan waar voor je hebt betaald. Het programma wordt op een keurige manier uitgevoerd door chaufeurs die weten waar ze mee bezig zijn. Ook wanneer door omstandigheden iets niet door kan gaan weet de chafeur/reisleider daar op gepaste wijze een passend alternatief voor te vinden. De bussen waarmee wordt gereden is van zeer goede kwaliteit en voldoen aan alle normen. De hotels zijn geen overdadige luxe maar zeker comfortabel met een goede keuken. Al met al het was voor mij de eerste keer en ik kan vertellen niet de laatste keer dat ik met Effeweg op reis ga.

Welke reis heeft u gemaakt?

Doordat er een evenement was georganiseerd in Montreux was de stad/centrum niet te bereiken. De chaufeurheeft vanuit diverse aanrijdt routes geprobeert zo dicht mogelijk bij het centrum te komen... Doordat er een evenement was georganiseerd in Montreux was de stad/centrum niet te bereiken. De chaufeurheeft vanuit diverse aanrijdt routes geprobeert zo dicht mogelijk bij het centrum te komen maar helaas overal was het vol en niet meer toegankelijk. Daardoor viel dit onderdeel van ons programma af. Maar onze chaufeur Ron had met een bezoek aan Martigny een leuk alternatief bedacht waar alle deelnemers zich in kon vinden.

R.Katoele

Voor een fietsreis vindt ik dat er toch veel in de bus moest zitten om bij start te komen en voordat je dan savonds weer in het hotel was moest je weer lang in de bus zitten. Dus een hotel wat... Voor een fietsreis vindt ik dat er toch veel in de bus moest zitten om bij start te komen en voordat je dan savonds weer in het hotel was moest je weer lang in de bus zitten. Dus een hotel wat dichter bij de start en finish zou wel leuk zijn zodat er iets meer tijd zou zijn om te fietsen en dingen te bekijken. Hotel was eenvoudig maar wel goed , ruime kamer ,badkamer was wat krap . Eten was gewoontjes niets apart ,. Maar al met al wel leuke vakantie gehad.

Welke reis heeft u gemaakt?

Sterke punten, goede chauffeur die veel wist en overal wel mee wilde helpen en toch proberen om voor ons toch hier en daar zo goedkoop mogelijk wat probeerde te regelen .dacht wel met de mensen... Sterke punten, goede chauffeur die veel wist en overal wel mee wilde helpen en toch proberen om voor ons toch hier en daar zo goedkoop mogelijk wat probeerde te regelen .dacht wel met de mensen mee

C. Croenberg

Goed georganiseerde reizen.
Wat wordt aangeboden wordt ook uitgevoerd.
Meestal is de chauffeur ook reisleider en dat soms weleens een moeilijke combinatie.

Welke reis heeft u gemaakt?

Er wordt alles eraan gedaan om het programma (aangeboden in de reis) af te handelen. Indien het niet mogelijk is er altijd wel een alternatief.
De meeste chauffeurs zijn meestal al meerdere...
De meeste chauffeurs zijn meestal al meerdere keren op dezelfde reis geweest en zodoende hebben zij een schat van ervaringen om met tips de reizigers wegwijs te maken.

m.doek

Wel goed en niet goed voldaan. De stop op weg naar het hotel in Han sur Lesse was slecht gepland. Maak een tussen in een stad waar haast alles is geopend. Maandag was alles dicht in Namen. Wel goed en niet goed voldaan. De stop op weg naar het hotel in Han sur Lesse was slecht gepland. Maak een tussen in een stad waar haast alles is geopend. Maandag was alles dicht in Namen.

Maak op de terugreis geen tussenstop in Coo maar in Maastricht. Kunnen de mensen nog rustig even wat winkels bezoeken en dergelijke.

De bedrijfsleider in het hotel was een vriendelijk persoon , maar het andere personeel was verre van vriendelijk.

Welke reis heeft u gemaakt?

En heel vriendelijke en goede chauffeur. En de dagtocht naar Luxemburg was prima.

C van Gorp

Een mooie 10 daagse reis naar Polen gemaakt, met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Welke reis heeft u gemaakt?

Een goede chauffeur reisleider, die waar mogelijk extra dingen inlaste.

M Thurlings

Alles prima geregeld!!

Welke reis heeft u gemaakt?

Dat alles netjes verliep !!

W jansen

Bij Effe weg grote keuze in reizen

Welke reis heeft u gemaakt?

Goede prijzen tot de kwaliteit van de geboekte reizen

J.A. Nijmolen

Busreis naar Ierland. Zeer goed geregeld; goede hotels. Prima chauffeur/gids.

Chauffeur/gids

P.T. van de Graaf