C. Lansang-Francisco

Ik heb de Baltische Parels met Oostzee cruise 3 juni meegemaakt. De gids in St. Petersburg heeft NIET onze groep gebracht naar de kerk van de Opstandingkerk , terwijl het staat centraal in het... Ik heb de Baltische Parels met Oostzee cruise 3 juni meegemaakt. De gids in St. Petersburg heeft NIET onze groep gebracht naar de kerk van de Opstandingkerk , terwijl het staat centraal in het beschrijving van dag 5 Sint Petersburg. Het is voor mij een grote teleurstelling. Ik vind de cruise een goeie ervaring ( mijn eerste cruise).

Welke reis heeft u gemaakt?

Goede combinatie van touring car en cruise, lekker eten, goede accomodatie in de schip en hotels.

willemien smites

Was een mooie fietsvakantie [ boden zee ] maar de tijd om onderweg iets te bezichtigen was veel te kort omdat je laat weg ging en alweer om 18 00 uur in t hotel was Plus dat je ook nog een paar... Was een mooie fietsvakantie [ boden zee ] maar de tijd om onderweg iets te bezichtigen was veel te kort omdat je laat weg ging en alweer om 18 00 uur in t hotel was Plus dat je ook nog een paar x met de boot ging en ook weer veel tijd kwijt was
Zal deze reis niet aan bevelen
het is daar erg mooi en hebben van de natuur genoten
De reisleiding was perfect en vriendelijk en de chauffeur kei goed

J.A.J.M. Feijen-van den Akker

n.v.t.

van den Berg

Wij hebben onze ervaring met deze reis al eerder door gegeven aan Effeweg. Die zijn bij deze reisorganisatie reeds bekend en wij hebben van Effeweg al een reactie op gehad. Algemeen: de reis is... Wij hebben onze ervaring met deze reis al eerder door gegeven aan Effeweg. Die zijn bij deze reisorganisatie reeds bekend en wij hebben van Effeweg al een reactie op gehad. Algemeen: de reis is zeer gevarieerd, de hotels waren goed, de door de gids eenmalig georganiseerde lunch was zeer slecht, ons advies is om geen lunches door gidsen te laten organiseren. Horeca is overal aanwezig, veel beter en zelfs goedkoper. Het eten in de hotels was redelijk tot goed, geen klachten. M'n complimenten voor de tweede chauffeur Roy, hij heeft veel pech gehad maar alles prima opgelost. Ook Maarten is een goede chauffeur.

Welke reis heeft u gemaakt?

Nogmaals, de reis was zeer gevarieerd, heel veel mooie dingen gezien, de prijs was goed, wij hebben er van genoten.

Janssens

Goed verzorgde reis

Vriendelijk personeel

Ellen

Vriendelijke chauffeurs, luisteren goed en rijden netjes

Welke reis heeft u gemaakt?

Vriendelijke chauffeur/chauffeuse. Extra dingen kunnen bijboeken. Duidelijke uitleg.

Cw v mourik

Leuke reis maar wel een minder leuke chauffeur
Weinig geduld en kortaf

Dimphi van der Pluijm-van den Elshout

Wij zijn dit jaar met jullie naar Praag geweest en dat is ons uitstekend bevallen. De door jullie aangeboden excursies zijn goed en als je er niet aan deel wenst te nemen is er altijd een goede... Wij zijn dit jaar met jullie naar Praag geweest en dat is ons uitstekend bevallen. De door jullie aangeboden excursies zijn goed en als je er niet aan deel wenst te nemen is er altijd een goede regeling om terug bij het hotel te komen. Bus staat vaak 's avonds op een verzamelpunt zodat je alsnog mee terug kunt. Ook de chauffeur die wij op deze reis hadden was uitstekend, hij wist veel van het land en kon uitstekend rijden ! Bovendien was hij ook zeer vriendelijk.

Welke reis heeft u gemaakt?

De vrouwelijke gids op de wandelingen was uitstekend en een erg goede en vriendelijke chauffeur.

H.Winkelhorst

Wij zijn diverse keren met effe weg op reis geweest. Dit jaar naar Kroatiƫ.
In het algemeen kunnen we zeggen dat u een prima prijs prestatie reis aanbiedt.

Welke reis heeft u gemaakt?

opstappen in Achterhoek ( iets meer parkeerplaatsen daar zou mooi zijn)

meestal ervaren chauffeurs die de weg weten

Ina Beekhuizen

Een paar dagen Parijs, jammer dat door files niet het oorspronkelijke programma kon worden aangehouden . Verder goed verzorgd.

Welke reis heeft u gemaakt?

Prima ( vrouwelijke) chauffeur, ze wist goed de weg in Parijs. Haar verhaal over de topics in Parijs zat goed in elkaar en werd op een prettige toon verteld.