Wiggers

Prachtige reis, 22 dagen Portugal en Spanje, goed verzorgd, 2 prima verschillende chauffeurs

Welke reis heeft u gemaakt?

Veel gezien en toch geen druk programma.

j Koen-Immerzeel

Wij hebben een prima reis gehad hele goede chauffeur, de chauffeur die ons naar Vlaardingen terug bracht reed een end om had zich door een mede reiziger laten beinvloeden . Een min puntje was dat... Wij hebben een prima reis gehad hele goede chauffeur, de chauffeur die ons naar Vlaardingen terug bracht reed een end om had zich door een mede reiziger laten beinvloeden . Een min puntje was dat wij het programma te vol vonden we hadden graag wat meer in het hotel willen bv op de dag van aankomst en een keer s,morgens wat rustiger en ook de omgeving van het hotel bekijken daar was geen tijd voor

Het Hotel was geweldig

J.Huisman

Wij zijn met Effeweg naar Parijs,Cote d'Azur ,Zwitserland en Noorwegen geweest. Mooie reizen met vakkundige chauffeurs/reisleiders. Altijd aantrekkelijk reisprogramma en goede hotels. Fijne reizen... Wij zijn met Effeweg naar Parijs,Cote d'Azur ,Zwitserland en Noorwegen geweest. Mooie reizen met vakkundige chauffeurs/reisleiders. Altijd aantrekkelijk reisprogramma en goede hotels. Fijne reizen met een aantrekkelijke prijs.

Welke reis heeft u gemaakt?

Ik heb vooral bewondering voor de vakkundigheid en betrokkenheid van de chauffeurs.

Man en Vrouw

Wij hebben het als fantastisch ervaren

Welke reis heeft u gemaakt?

We hebben veel gezien, een chaffeur die ons heel veel vertelde ,behulpzaam was.
IJ hopen volgend jaar weer een reis te maken met Effe weg

Marcel van den Barg

Goede service, strak geregeld.

Welke reis heeft u gemaakt?

De chauffeur/reisleider was zeer goed. Gezellige sfeer

J.J.Pieterse

Tot heden is onze ervaring positief. Goede bussen, met prettige, ervaren chauffeurs.

Cijfer: 9

De goede tijdsinschattingen.

Cijfer: 8

P.Haverkamp v/d Sijde

Het was een geweldige reis en een fijne groep.

Welke reis heeft u gemaakt?

De muziek avonden waren super

F.C.Broeshart

Goede reis gehad met een prima chauffeur.

Was prima geregeld

Lisanne klomp

Een prima ervaring. Ik heb meerdere reizen met effe weg ondernomen en zal dit zeker blijven doen. Leuke chauffeurs en prima accommodaties

Welke reis heeft u gemaakt?

Goede reisleiding, en leuke gidsen tijdens de stadswandelingen

Jordy kessing

Goede reis. Alles goed voor elkaar. Gezellig gemengde groep.

Welke reis heeft u gemaakt?

Dat de chauffeur zo goed kan rijden. En de hotels heel netjes zijn en iedereen zich zo makkelijk aanpast