Henk Pijper

(Bewerkt)

Een prima reis voor het najaar en uitgebreide excursies.

Welke reis heeft u gemaakt?

Het personeel in het verblijf hotel deed zijn uiterste best het de reizigers naar de zin te maken met als uitgangspunt nette kamers en een goed ontbijt en een goed diner 's avonds.

Kees van Garder

We zijn nu 2 keer met Effeweg op pad geweest.
Dit is prima bevallen.
We gaan zeker nog vaker met Effeweg op reis!!!

Welke reis heeft u gemaakt?

De uitstekende organisatie en een busschauffeur (Sjaak) die alles super regelde, kon echt niet beter!!!

a weggemans

Prima bedrijf zeer goed contact met de dames aan de telefoon

Fam. De Loo

Alles was geheel naar wens! Prima chauffeur en uitstekende gidse in Parijs.

Zie boven

fam. e.koster, burgum

Prima reis, uitstekende verzorging hotel, prima keuken, allen even vriendelijk. Uitstekende chauffeur, ( die uit Steenwijk) correct, vriendelijk en zakelijke informatie. Prettig persoon warme stem.... Prima reis, uitstekende verzorging hotel, prima keuken, allen even vriendelijk. Uitstekende chauffeur, ( die uit Steenwijk) correct, vriendelijk en zakelijke informatie. Prettig persoon warme stem. GEMIST: plattegrond van te bezoeken plaatsen, dit geeft onrust bij verkennen stad en zorg om de parkeerplaats bus te vinden. ( dit kreeg je bij OAD destijds wel). Wij hebben hier destijds een mail aan u gestuurd, benevens een mooie foto. Geen reactie. Jammer.

Welke reis heeft u gemaakt?

Goede bus, prima begeleider. Bij slecht weer niet op straat gezet! Hou dit er in.

Mem kool

Ik ging met jullie naar Parijs 1915-16 super. Dit jaar Mei met Jan de krullebol naar Berlijn .Hele fijne reis Hele fijne begeleiding! Maar de reis naar Londen heb ik niet als fijn ervaren in Juli... Ik ging met jullie naar Parijs 1915-16 super. Dit jaar Mei met Jan de krullebol naar Berlijn .Hele fijne reis Hele fijne begeleiding! Maar de reis naar Londen heb ik niet als fijn ervaren in Juli ,Een volle bus 80 man vind ik te veel niet meer aantrekkelijk.

Welke reis heeft u gemaakt?

Interesse Begeleiding naar de reisgenoten !

van den burg

Ja het is een hele goede reizen die wij heel goed vinden volgend jaar gaan we weer een reis van effen weg en het wordt onze 5 de reis

Welke reis heeft u gemaakt?

ja we zien heel veel bij jullie en het is altijd mooi

Hinke Hiddinga

Zijn verschillende keren met Effeweg op stedentrip geweest. Puntje van kritiek is dat de buschauffeur (tevens reisleider) tijdens onze laatste reis het excursieprogramma omgooit en zelfs een... Zijn verschillende keren met Effeweg op stedentrip geweest. Puntje van kritiek is dat de buschauffeur (tevens reisleider) tijdens onze laatste reis het excursieprogramma omgooit en zelfs een excursie laat vervallen.

Welke reis heeft u gemaakt?

Hotel was goed. Reis prima verlopen.

Gerard den Boer

De reizen, die Effeweg doet, zijn prima voor mij. Prijs/kwaliteitsvertoning is prima.

Zie omschrijving hierboven

Veltman

Gewoon een hele mooie reis genoten en
veel gezien chauffeur kon niet beter

Alles mag niet moet