J. Lathouwers

Het was een aangename reis, waarvan we Wenen boven alle verwachtingen hebben bezichtigd.

Welke reis heeft u gemaakt?

Hoe bekwaam de chauffeur was, waar veiligheid te boventoon voerde. Ook wist de chauffeur ook veel te vertellen over de omgeving en bracht het vaak op een komische wijze.

E .Gerards

de busreis elke dag naar de bestemming was te lang
Kon alleen de route s fietsen en weinig tijd om dingen te bezichtigen was met de almuthal beter voor elkaar

Welke reis heeft u gemaakt?

Hotel ,eten en kamers waren perfect

Martin pardavi

Het is mijn eerste reis met effeweg.nl, en het beviel me erg goed, wel jammer dat alles op tijd is berust, voorbeeld: we zijn een dagje naar Rome geweest, 8 u vertrekken 80 kilometer ( 1 uur rojden)... Het is mijn eerste reis met effeweg.nl, en het beviel me erg goed, wel jammer dat alles op tijd is berust, voorbeeld: we zijn een dagje naar Rome geweest, 8 u vertrekken 80 kilometer ( 1 uur rojden) van ons slaapverblijf en om half 2 hadden we de rondleiding, zolang mocht de chauffeur erover doen, met de files dan.

Welke reis heeft u gemaakt?

Organisatie en chauffeur was verbluffend goed!

J.knegt

Leuke reis. Je ziet veel. Wel vermoeiend

Welke reis heeft u gemaakt?

Goede chauffeur. Hij weet veel.

H.J. Himpers

Nu al 5 keer mee geweest met Effeweg, alle 5 maal heel goede ervaringen

Goede Reisbegeleiding

J.g.van de Belt

Zeer tevreden

Nee alles verliep goed

Gerard van Adrichem

De reis was erg geod georganiseerd. Met name de organisatie in Oostenrijk tijdens de verschillende muziekhappenings was uitmuntend. Dat is natuurlijk een pluim voor de Oostenrijkse organisatie maar... De reis was erg geod georganiseerd. Met name de organisatie in Oostenrijk tijdens de verschillende muziekhappenings was uitmuntend. Dat is natuurlijk een pluim voor de Oostenrijkse organisatie maar toch jullie bieden deze reis aan en dus mag ik zeggen klasse. De reis er naar toe voldoende rustmomenten ingelast en een chauffeur waar niets om aan te merken viel. Hij zie niet veel maar aan de andere kant kan je ook een chauffeur treffen die doorlopend aan de klep is. Ook hier niets op aan te merken dus. Was echt een heel goede reis en zeer waarschijnlijk gaan we volgend jaar weer mee ( 5e keer )

Welke reis heeft u gemaakt?

ja zie hiervoor de voortreffelijke organisatie ter plaatse

Roelof Kappers

Positief en erg goed

nee

H.H. de Klerk, Zutphen

Op bijna alle reizen kwam ik met een goed gevoel thuis. Alles zeer goed georganiseerd: vanaf het aanmelden tot het einde van de busreis. Eentje was minder goed en dat heb ik indertijd gemeld. Maar... Op bijna alle reizen kwam ik met een goed gevoel thuis. Alles zeer goed georganiseerd: vanaf het aanmelden tot het einde van de busreis. Eentje was minder goed en dat heb ik indertijd gemeld. Maar de drie reizen die ik gemaakt heb dit jaar krijgen alle een 9, voor zowel programma als voor de buschauffeur/reisleider.
Ga zo lekker door, zou ik zeggen.

Welke reis heeft u gemaakt?

De soms onverwachte dingen die gepresenteerd werden. Maar ook de kennis van het land en de mededelingen daarover viel bijzonder in de smaak.

karin vogels

Hele mooie reis met goede begeleiding

alles was super geregeld