Kieldee

Gisteren terug gekomen van een 5 daagse reis naar Berlijn. Begon meteen al met zeer goede service. Bus die ons zou ophalen in Tiel was stuk, dus stond er ineens een ruime personenauto voor ons... Gisteren terug gekomen van een 5 daagse reis naar Berlijn. Begon meteen al met zeer goede service. Bus die ons zou ophalen in Tiel was stuk, dus stond er ineens een ruime personenauto voor ons neus. Met die meneer hebben we een dubbeldeks bus opgehaald en zijn naar centrale opstappunt gereden.
Daarna kwamen we in de bus met chauffeur Jan. Goede chauffeur die netjes reed, veel vertelde over Berlijn en voor wie niets teveel was om het zijn gasten naar de zin te maken.
Ook de stadsgids Arno wist op een leuke/grappige manier over Berlijn te vertellen. Verder hadden we een zeer gezellige groep en een goed hotel.

chauffeur en gids

kitty bevers

GEWELDIG!

Welke reis heeft u gemaakt?

SUPER reis, de goedkoopste van allemaal & chauffeur verteld verschillende dingen tijdens de reis! Weten hoe ze met mensen omgaan! ECHTE AANRADER!

J.C. Reniers

We waren met effeweg.nl naar Berlijn geweest van 8 april t/m 11 april. We hebben een geweldige reis gehad en we hebben daar veel kunnen zien, dat vooral door onze chauffeur Rene. Ook de... We waren met effeweg.nl naar Berlijn geweest van 8 april t/m 11 april. We hebben een geweldige reis gehad en we hebben daar veel kunnen zien, dat vooral door onze chauffeur Rene. Ook de restaurant waren goed gekozen, want we hebben daar lekker kunnen eten. Deze reis zeker voor een herhaling vatbaar.

Welke reis heeft u gemaakt?

Dankzij een goede en ervaren chauffeur is deze reis een succes geworden.

Elly

Een fijne week gehad in Berlijn met Effeweg. Een goed hotel met een uitstekent ontbijt en goede schone kamers. Openbaar vervoer dicht bij het hotel. Geweldige chauffeuse de hele week Nicole en de... Een fijne week gehad in Berlijn met Effeweg. Een goed hotel met een uitstekent ontbijt en goede schone kamers. Openbaar vervoer dicht bij het hotel. Geweldige chauffeuse de hele week Nicole en de gids in Berlijn Brigitte. Heel veel gezien en gehoord. Een absolute aanrader!

Welke reis heeft u gemaakt?

De geweldige inspanningen van Nicole (chauffeuse) en Brigitte (Reisgids in Berlijn).

Jan Jansen

Onze reis naar de Alpen was uitstekend georganiseerd met een erg goede chauffeur (Ruud), die veel wist te vertellen. Geen oubollige mopjes, maar zeer zinnige informatie. Jammer dat we na 7 uur in de... Onze reis naar de Alpen was uitstekend georganiseerd met een erg goede chauffeur (Ruud), die veel wist te vertellen. Geen oubollige mopjes, maar zeer zinnige informatie. Jammer dat we na 7 uur in de bus te hebben gezeten, één uur van ons huis (Maastricht) zaten.

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Fam Blomen,

Diano marina;
Zoveel heb nog nooit gezien in een vakantie;18 maart 2016.

Welke reis heeft u gemaakt?

Als je veel wilt zien,raad aan om vroeg of laat te gaan ;goede chaufeur Henk ;PLUIM voor hem .

De Vos

Een schitterende reis gehad naar Lungren in Zwitserland. Prachtig weer en dat doet een vakantie ook heel veel goeds. Onze Jeroen was een uitstekende entertainer, chauffeur, reisgids. Wist onderweg... Een schitterende reis gehad naar Lungren in Zwitserland. Prachtig weer en dat doet een vakantie ook heel veel goeds. Onze Jeroen was een uitstekende entertainer, chauffeur, reisgids. Wist onderweg altijd heel veel te vertellen, regelde alle excursies, treincoupés waren gereserveerd, kortom een dikke vette voldoende voor deze reis. Over het hotel het volgende: wij hadden een ietwat gedateerde kamer, maar sanitair was schoon en de bedden goed. Het eten was prima, iedere dag een 3-gangen diner, heel vriendelijk personeel.
Joke en Hans de Vos,Haarlem

Onze regelneef Jeroen, de chauffeur

De Vos

Joke en Hans de Vos,Haarlem

Onze regelneef Jeroen, de chauffeur

Ria Smit

Mooie reis op papier maar onrealistische uitvoering die men van tevoren niet 'ziet'. Bv dagje Monaco, wil je niet mee naar de botanische tuin ah begin vd dag, sta je 2 uur te wachten omdat je weer... Mooie reis op papier maar onrealistische uitvoering die men van tevoren niet 'ziet'. Bv dagje Monaco, wil je niet mee naar de botanische tuin ah begin vd dag, sta je 2 uur te wachten omdat je weer met de bus mee moet. Laatste dag, een uurtje vd grens met Nederland word je 2 1/2 uur 'uitgelaten' in het winkelcentrum aldaar, Oberhausen, logica ontgaat mij qua tijd volledig plus de winkels in het winkelcentrum waren dicht....
Het hotel waar wij te gast waren is baas over de verwarming op de kamer en vond het helemaal niet nodig om die aan te zetten, op de tweede dag na lang aandringen ging de verwarming na 10 minuten aan, op de derde ging mijn buurvouw vragen of het aan mocht, op de vierde ging om 22.00 uur de verwarming pas aan. Hele slechte beurt in mijn ogen.

Ervaren buschauffeur

Henny van Wijk

Leuke stedentrip naar Praag. Heen- en terugreis waren een crime door de veel te dicht bij elkaar geplaatste stoelen aan de linkerkant van de bus. 14 uur heen en 14 uur terug keurig rechtop gezeten.... Leuke stedentrip naar Praag. Heen- en terugreis waren een crime door de veel te dicht bij elkaar geplaatste stoelen aan de linkerkant van de bus. 14 uur heen en 14 uur terug keurig rechtop gezeten. Wel een uitstekende chauffeur. Prima hotel, maaltijden echter minder.
Leuke stadswandelingen , leuke gidsen. Boottocht op de Moldau incl. Buffet ook een aanrader.
Door de vervelende busreis zullen wij dit niet weer doen.

Welke reis heeft u gemaakt?

Alles was goed georganiseerd.