Marianne van Gestel

Zijn net terug van het noorderlicht. De chauffeur ALBERT was heel kortaf, als je vragen had, werden ze ontweken. En echt zoiets van zoek het maar uit. We hadden schrik om iets te vragen. Ik hoorde... Zijn net terug van het noorderlicht. De chauffeur ALBERT was heel kortaf, als je vragen had, werden ze ontweken. En echt zoiets van zoek het maar uit. We hadden schrik om iets te vragen. Ik hoorde van meerdere mensen dezelfde klacht. Hij vertelde onderweg negatieve verhalen over mensen van andere reizen. Maar wat moesten wij daarmee. Ook vonden wij het ontbijt heel haastig. En te veel gesjouw met al die bagage. Dit vinden wij niet voor herhaling vatbaar.

Welke reis heeft u gemaakt?

de reisleiding van de stadstoer waren goed. En de hotels waren ook prima. En op de boot hebben we eigenlijk 24 uur in het donker beleefd, en 12 uur met daglicht, dat was jammer.

dames van Hek/van der Sluys

Wij hebben een goed weekend gehad naar Berlijn. De chauffeur/gids (Leon) reed rustig, goede info en tour gehad. Ook van de Amsterdamse/Berlijner gids Paul hele goede info. Hotel was uitstekend en... Wij hebben een goed weekend gehad naar Berlijn. De chauffeur/gids (Leon) reed rustig, goede info en tour gehad. Ook van de Amsterdamse/Berlijner gids Paul hele goede info. Hotel was uitstekend en goed verzorgd, eten was ook uitstekend. Kortom: alles was uitstekend wat ons betreft. Voor herhaling vatbaar. Hartelijk dank namens de 5 dames.

Welke reis heeft u gemaakt?

Voor ons was alles prima in orde.

G Heuting

Wederom een geweldige reis gehad naar de Moezel uitstekend Hotel wat prijs kwaliteit verhouding.
De Bus mag wel eens vervangen worden,veel stoten,fluit toon als je voor in zit.
Wij gaan...
De Bus mag wel eens vervangen worden,veel stoten,fluit toon als je voor in zit.
Wij gaan in April naar Polen en hopen dan op een betere.

Welke reis heeft u gemaakt?

Uitstekende keuken in Treis-Karden.

Kees van der Weide

We hebben zo genoten van de reis over de Balkan, dat wij in de maand mei weer met u op stap gaan.

a.antes

Een gezellig vakantie trip alles tot in de puntjes verzorgd

M.w.en dhr.Nidhansing

Uitstekende busreizen.Heb heel goed ervaren.

Yaru & Connie

Net terug van een geweldige stedentrip naar Londen samen met mijn 10erdochter.
Net terug van een geweldige stedentrip naar Londen samen met mijn 10erdochter.
Voor de eerste keer met de bus wat een geweldige trip was het. Dit was o.a te danken aan de chauffeur die ons vergezelde. We waren inderdaad ff heerlijk weg.

Welke reis heeft u gemaakt?

Het enthousiasme en de informatie over Londen van onze chauffeur en reisleider hebben wij als heel prettig ervaren.
We waren in feite maar 2 dagen in Londen maar hebben het gevoel dat het veel...
We waren in feite maar 2 dagen in Londen maar hebben het gevoel dat het veel langer was.

L Huberts

We zijn met effeweg naar albufeira geweest fantastische reis
Goed verzorgd fijne reisleider Vasco
Goed hotel met alles erop in er aan
Lekker weer gehad
LHuberts en J Grave

A.Baars

Heb 3 reizen met Effen weg gemaakt, de laatste was in september, 5 daagse minicruise naar Stavanger.

Welke reis heeft u gemaakt?

mooi, samengesteld reisje, heel veel beleefd en gezien, fantastisch! Prima chauffeur/reisleider

Ria van den Boogaard

Ik heb al een paar keer een reis geboekt met Effeweg en alle keren is dit erg goed bevallen.
De busrit, hotels en de reisbegeleiding waren alle keren goed tot uitstekend!
Met name de...
De busrit, hotels en de reisbegeleiding waren alle keren goed tot uitstekend!
Met name de busritten met chauffeur Sjaak (naar Londen) waren een feestje.

Welke reis heeft u gemaakt?

- goede prijs kwaliteit verhouding
- hotels, busrit, programma en reisbegeleiding was steeds goed tot uitstekend