Niemeijer

Er onstond ruzie in de bus omdat alleenstaanden niet naast elkaar wilden gaan zitten. Busschauffeur zei, u red zich maar tegen oude personen. Ook moesten ouderen lopend met stok naar de... Er onstond ruzie in de bus omdat alleenstaanden niet naast elkaar wilden gaan zitten. Busschauffeur zei, u red zich maar tegen oude personen. Ook moesten ouderen lopend met stok naar de bovenverdieping van de bus, dit vond ik slecht geregeld. Ook vind ik 78 personen in een dubbele bus een te grote groep om mee te reizen.

Welke reis heeft u gemaakt?

De chauffeur had veel kennis. De diners waren goed verzorgd en het hotel was ok.

ruesink

In een woord perfect

goed georganiseerd

Gery Mengerink

Het was de eerste keer dat ik met uw reisonderneming weg bent geweest, en het is super bevallen vanaf t ophaalpunt tot aan de terugkomst alles zo professioneel! Met een compliment voor de... Het was de eerste keer dat ik met uw reisonderneming weg bent geweest, en het is super bevallen vanaf t ophaalpunt tot aan de terugkomst alles zo professioneel! Met een compliment voor de uitstekende chauffeur Ties

Welke reis heeft u gemaakt?

Duidelijkheid en service vd chauffeur

A de Jong

Reis is goed verlopen

Welke reis heeft u gemaakt?

De laatste reis hadden we een heel goed hotel

Henk Geelen

Goede service en deskundige rustige chauffeur

Welke reis heeft u gemaakt?

Improfiseren,niet alles via het boekje

Corry van Walsum (meisjesnaam)

Altijd fijne reizen met Effeweg. Nets dan lof.

Welke reis heeft u gemaakt?

Goede planning van alles, fijne chauffeurs die vaak veel vertellen onderweg.
Goede hotels, fijne bussen en goede prijs/kwaliteitverhouding.
Wij blijven plannen maken!

j th a piet

Geweldig derde keer geweest dit jaar

Welke reis heeft u gemaakt?

heel gezellig prima hotel goede reis gehad

Raymakers

Prima verzorgd en zeer tevreden over de chauffeur.

J.G. van Kalleveen en mevrouw I.T.Barta

wij zij vaak met u mee geweest, zowel kortere als langere reizen Wij zijn uiterst tevreden over de gang van zaken vanaf de boeking tot en met de definitieve bevestiging van de reizen
wij zij vaak met u mee geweest, zowel kortere als langere reizen
ook is het prettig om op tijd te zien of er een gegarandeerd vertrek is

goede en bekwame chauffeurs, hotels zoals beschreven, mooie excursies
goede en bekwame chauffeurs, hotels zoals beschreven, mooie excursies
omdat wij vaak op eigen gelegenheid van alles ondernemen hebben wij zeer goede ervaringen als er overlegd moet worden met de chauffeur

Johan

Altijd goed geregeld