T. Hodzelmans

Prima geregeld en zeer goede chauffeur

Chauffeur !!!!!!!!!!!

Bep stasse

Prima ervaring ,goede reis,prima hotel en begeleiding

Welke reis heeft u gemaakt?

Uitstekend hotel en vervoer naar naar de stad

Pieter V

Praag, Berlijn en Londen bezocht. Kan alleen maar zeggen 'Uitstekend"!

Welke reis heeft u gemaakt?

Goed materiaal, goede begeleiding, prima hotel.

R.Vos

Goede reis, ervaren chauffeur die veel weet over de reis.

C.E. Gulik

Zeer tevreden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Welke reis heeft u gemaakt?

alleen sterke punten, was prima geen enkele klacht ga zo door.

J.v Oosterhout

Ik heb een geweldige reis gehad, 22dagen Portugal/Spanje .ben van plan zo'n reis nog een keer te boeken.

Welke reis heeft u gemaakt?

Doordat ik iedére keer een goede ruime kamer had, ik heb last van claustrofobie, heb ik een goede , mooie reis in een ontspannen sfeer kunnen beleven. Alleen het begin van de reis, het slechte... Doordat ik iedére keer een goede ruime kamer had, ik heb last van claustrofobie, heb ik een goede , mooie reis in een ontspannen sfeer kunnen beleven. Alleen het begin van de reis, het slechte hotel in Parijs was een minpunt.

Frank Veraart

Zeer goede ervaring voor de tweede keer weg met effenweg prima geregeld en veel gezien van Parijs

Y.A.M van der Vliet

We zijn naar Noorwegen geweest. Het is ons prima bevallen en als we weer een paar dagen of een week weggaan zullen we graag weer meegaan. De busreis was erg goed met een fijne chauffeur. Het hotel... We zijn naar Noorwegen geweest. Het is ons prima bevallen en als we weer een paar dagen of een week weggaan zullen we graag weer meegaan. De busreis was erg goed met een fijne chauffeur. Het hotel was heel goed. Een prima prijs/kwaliteit .

Welke reis heeft u gemaakt?

behulpzame chauffeur, op tijd reizen, leuke overtocht

Wilna van Doorn -Bijl

Super.

Chauffeur \reisleider.

Anouk Vehoff

Onze ervaring met Effeweg was de eerste die wij hebben gehad met zowel een stedentrip als Effeweg als organisator. Onze stedentrip Parijs had een vol programma met boeiende activiteiten die een... Onze ervaring met Effeweg was de eerste die wij hebben gehad met zowel een stedentrip als Effeweg als organisator. Onze stedentrip Parijs had een vol programma met boeiende activiteiten die een goede indruk gaven van de stad en wat deze te bieden heeft en daarnaast genoeg ruimte gaf voor eigen ideeën buiten het programma om. De buschauffeur en reisleider heeft zijn uiterste best gedaan er een mooi weekend van te maken voor de gehele groep en is hierin absoluut geslaagd.

Welke reis heeft u gemaakt?

Sterkste punt tijdens de reis was de voortreffelijke begeleiding door de chauffeur van de bus tijdens de reis. Deze heeft zich met veel plezier ingespannen om de reis zo soepel mogelijk te laten... Sterkste punt tijdens de reis was de voortreffelijke begeleiding door de chauffeur van de bus tijdens de reis. Deze heeft zich met veel plezier ingespannen om de reis zo soepel mogelijk te laten verlopen en ons als reizigers zoveel mogelijk te laten zien en beleven van de stad Parijs. Behalve dat was het programma erg gevarieerd en gaf een mooie eerste indruk van een stad, precies zoals we bij een stedentrip hoopten. Faciliteiten als bus en hotel waren prima. Gewoon een fantastische ervaring in zijn geheel!