EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

*kwaliteit groente niet altijd goed: slap of half rot.
*wisselende porties: de ene keer teveel, de andere keer erg weinig voor twee personen
*sommige ingrediënten worden verondersteld...
*kwaliteit groente niet altijd goed: slap of half rot.
*sommige ingrediënten worden verondersteld in huis te zijn b.v. gember, terwijl de voor de handliggende produkten er wel bij zitten b.v. een beetje melk.

*Afwisselende menu's.
*Receptkaarten zijn goed.

Reactie EKOMENU:

Hoi, dank voor je feedback! Vervelend dat de groenten niet altijd goed bij je aankomen. Zou je ons willen mailen wanneer dit weer gebeurt? Dan pakken we het meteen op met je. We zijn druk bezig met... Hoi, dank voor je feedback! Vervelend dat de groenten niet altijd goed bij je aankomen. Zou je ons willen mailen wanneer dit weer gebeurt? Dan pakken we het meteen op met je. We zijn druk bezig met een nieuwe website en willen het in de toekomst makkelijker maken om extra (benodigde) producten te bestellen bij je recept. Ik zal je ook een persoonlijk bericht sturen zodat je je verbetertips voor de klantenservice kunt laten weten.
Groeten
Anna, Ekomenu

Al twee keer een zak waar één of meer ingrediënten ontbraken
Levering niet altijd even stipt.

originele recepten, goede ingrediënten, duidelijke recepten

Recepten vallen soms tegen. Recepten met minimaal 3 ons groenten per persoon.

Reactie EKOMENU:

Hoi, dank voor je feedback! Wat jammer dat de recepten soms tegenvallen. Ik zie dat je als leefstijl 'variatie' hebt ingesteld. Heb je ook wel eens recepten uit een andere leefstijl besteld? Er zit... Hoi, dank voor je feedback! Wat jammer dat de recepten soms tegenvallen. Ik zie dat je als leefstijl 'variatie' hebt ingesteld. Heb je ook wel eens recepten uit een andere leefstijl besteld? Er zit altijd minimaal 200 gram groenten in per persoon per maaltijd, maar vaak meer. Je feedback geef ik door aan het receptenteam.
Groeten Anna, Ekomenu

Soms geen verse kruiden; bezorger hield zich niet aan tijdvenster, soms weinig groenten. Ik had koolhydraatbeperkte menu's. Bij uitprinten van het recept waren de letters te klein. Liever grotere... Soms geen verse kruiden; bezorger hield zich niet aan tijdvenster, soms weinig groenten. Ik had koolhydraatbeperkte menu's. Bij uitprinten van het recept waren de letters te klein. Liever grotere letters of in te stellen grootte.

Verrassende recepten, gemakkelijk klaar te maken.

Reactie EKOMENU:

Hoi, dank voor je feedback! We werken inderdaad soms met gedroogde biologische kruiden in plaats van verse. Vervelend dat je het gevoel had dat er niet genoeg groenten in zit soms, dat is... Hoi, dank voor je feedback! We werken inderdaad soms met gedroogde biologische kruiden in plaats van verse. Vervelend dat je het gevoel had dat er niet genoeg groenten in zit soms, dat is natuurlijk wel de bedoeling! Heb je ons toen gemaild? Dan kunnen we het meteen met je oppakken. Je zou ook kunnen kiezen voor aparte receptkaarten per post, dan hoef je ze zelf niet uit te printen. We horen je graag via ons mailadres of chat mocht je nog meer vragen/ opmerkingen hebben!
Groeten
Anna, Ekomenu

Lekker, gezond en makkelijk

Het is soms veel snijwerk voor mij lastig ivm reuma

Leuke recepten met veel groente.Daarbij soms ook voor mij onbekende groente

Geen plastic bij de kruiden.

Geen plastic bij de kruiden.

Peter en Ilonka Hesseling

Bij alles in blik of pot noteren jullie het totale gewicht, maar je gebruikt het uitlekgewicht. .
Verder is bij de losse groenten als wortels en spinazie het gewicht regelmatig minder dan er op de kaart staat.
Vooral met verse spinazie (die overigens super lekker is) is er veel snijverlies (vaak de helft), maar ook met wortels, bietjes en pastinaak heb je snijverlies.
Alles bij elkaar komen wij nogal eens niet aan de hoeveelheid groenten.
Tenslotte, als veganisten is het soms lastig om voldoende eiwitten te eten. Wij zoeken altijd de vegan maaltijden met de hoogste eiwitten, maar regelmatig zijn meer dan de helft van de maaltijden onder de 20 gram eiwitten, waardoor wij zelf moeten bijvoegen.

veel groenten
veel variatie in gerechten
veel keuze in vegan maaltijden
verrassende maaltijden

Dirk De vlaam

Website versimpelen (minder paginas)
Meer keuze om de gehele week leveringen te krijg ipv max 4
Eigen bezorgdienst met "frisse" gezichten

Weinig fouten in levering (inhoud)
Goede recepten en keuze uit verschillende maaltijden