EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Maickel

De klantenservice reageert laat. En ik zie de laatste tijd dat recepten hergebruikt worden en ik had laatst bijvoorbeeld een "vegan carbonara" gezien maar die leek wel heel erg op de vegan Mac and... De klantenservice reageert laat. En ik zie de laatste tijd dat recepten hergebruikt worden en ik had laatst bijvoorbeeld een "vegan carbonara" gezien maar die leek wel heel erg op de vegan Mac and cheese. Ook de pad Thai heb ik al eens gehad en daar was ik niet echt over te spreken want er zat bijna geen smaak aan. Daarom vond ik het jammer om die weer terug te zien.

biologisch en lekkere recepten.

Snellere recepten door bv. meer vooraf gesneden groente toevoegen

Bezorgservice is wisselend

Lekkere recepten, verrassende ingrediënten

Reactie EKOMENU:

Hoi, dank voor je feedback! We gaan aan de slag met je feedback en ik heb je zojuist een persoonlijk bericht gestuurd over je verbeterpunten voor onze klantenservice. Fijn dat je met ons mee eet!... Hoi, dank voor je feedback! We gaan aan de slag met je feedback en ik heb je zojuist een persoonlijk bericht gestuurd over je verbeterpunten voor onze klantenservice. Fijn dat je met ons mee eet!
Groeten van Anna, Ekomenu

We vonden de hoeveelheden aan de krappe kant en ik was dan aan t verzinnen wat er nog bij kon.. conclusie; dan kook ik hetzelfde als zonder ekomenu..

De tijdsduur van een recept is vrij krap gemeten. Zeker bij recepten voor 4 personen.

Voldoende groenten

Sommige gerechten zijn wat klein geportioneerd.

Veel keuze uit recepten!

In meerdere bestellongen ontbreken van ingrediënten...

Het kiezen voor recepten. De vele vegan mogelijkheden en het makkelijk aan en uit zetten. Fijn dat er nu 1 persoons pakketjes zijn

Verpakt per maaltijd
We leren nieuwe producten kennen

Wisselende lekkere recepten. Biologisch.