EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Ik vind het jammer dat de pastagerechten altijd met volkorenpasta zijn, dat is echt minder lekker en niet hoe Italianen pasta eten ?

Mooie en verse producten en heel fijn verpakt per recept. Mooie receptkaarten

Iets meer 'toegankelijkere' of meer 'standaard' gerechten met name voor kinderen. Meestal zit er wel voldoende keus tussen maar deze week (11-18) zat er weinig tussen wat zowel ik als mijn kinderen... Iets meer 'toegankelijkere' of meer 'standaard' gerechten met name voor kinderen. Meestal zit er wel voldoende keus tussen maar deze week (11-18) zat er weinig tussen wat zowel ik als mijn kinderen meteen zouden uitkiezen.
Goed opletten met inpakken, er mist regelmatig iets, meestal iets kleins gelukkig, maar toch.

Lekkere gerechten met hele goede smaakcombinaties, lekker veel groenten, echt lekker en vaak combinaties die ik zelf niet zo bedacht zou hebben, dus ook creatief en afwisselend. Handige... Lekkere gerechten met hele goede smaakcombinaties, lekker veel groenten, echt lekker en vaak combinaties die ik zelf niet zo bedacht zou hebben, dus ook creatief en afwisselend. Handige receptkaarten, fijn dat ze eerder geleverd worden dan kijken we er echt naar uit. Goede en klantvriendelijke levering. Uitstekende reacties van de klantenservice als er een keer een product mist. En ik vind het bijzonder prettig dat er zo weinig mogelijk (plastic) verpakkingsmateriaal wordt gebruikt en alles bij elkaar in 1 papieren zak zit. Dat zouden ze overal moeten doen!

Geen! Heel blij mee.

Biologische producten en in papieren zak.

Soms mist er een knoflookteen :-)

Echt veel keus, goede recepten met nog extra tips. Juiste info en reminders over bestelling.

SInds de bestellingsbevestiging op volgorde van houdbaarheid staat, zitten er af en toe wat eigenaardigheidjes in (zoals gerechten die op de site als lang houdbaar stonden die ineens hoger in het... SInds de bestellingsbevestiging op volgorde van houdbaarheid staat, zitten er af en toe wat eigenaardigheidjes in (zoals gerechten die op de site als lang houdbaar stonden die ineens hoger in het lijstje staan dan gerechten die niet het "5-dagen" logo hadden), dus volgens mij klopt daar iets nog niet helemaal?
Bij het bestellen op de website loopt het voor mij persoonlijk nog niet helemaal lekker. Als ik bijvoorbeeld een week de leveringen gepauzeerd heb, dan kan ik toch wel gewoon gerechten selecteren en dit opslaan en zie ik nergens een waarschuwing dat mijn leverdag op pauze staat. Ook het bijbestellen van producten uit de winkel kan niet gericht per week/bestelling, maar moet telkens maximaal 1 week van tevoren.
Zou fijn zijn als het gehele bestelproces wat overzichtelijker zou zijn.

Wekelijks ruime keuze aan gerechten (en daardoor ook relatief allergievriendelijk).
Genoeg creativiteit en variatie.
De mogelijkheid om te kiezen voor extra makkelijke of juist wat...
Genoeg creativiteit en variatie.
De mogelijkheid om te kiezen voor extra makkelijke of juist wat minder makkelijke recepten.
Het grote milieubewustzijn zowel op vlak van verpakkingen, korte(re) ketens, transport, het tegengaan van verspilling, als op vlak van het (hopelijk nog steeds) compenseren van de overgebleven CO2

mieke klaver

Soms zijn er slordigheden, verkeerde levering bijvoorbeeld een gerecht zit er twee keer in en een ander gerecht ontbreekt

lekker eten, leuke recepten

Soms is de groente beetje te rijp. Na 3 dagen zit er schimmel op of veel bruine plekken.

Veel verschillende recepten voor verschillende diëten zoals lactose vrij glutenvrij etc.

De bezorgservice Reviva is ver beneden de maat. Deze moet gewisseld worden, want dit is onacceptabel en straalt dus ook af op bedrijf Ekomenu.

er gaat heel erg veel mis met de levering...

er gaat heel erg veel mis met de levering (datum van de levering, de website is niet goed transparant en dummy proof, instrueren van hun bezorgservice Reviva). We hebben inmiddels 5 a 10 keer een klacht ingediend en hier wordt echt onvoldoende mee gedaan. Ook als een bedrag gerestitueerd moet worden duurt dit eindeloos.

We zijn relatief lang bij Ekomenu gebleven omdat het eten erg lekker is... Helaas, de maat is nu absoluut vol en we zeggen op.

Reactie EKOMENU:

Hoi, dank voor je feedback en ik heb je een persoonlijk bericht gestuurd!
Groeten Anna, Ekomenu

Fijne smaken

Dennis

1. Sommige handelingen, meestal in de specials, zijn wat onhandig of onnodig. Hou het simpel en makkelijk svp. Het blijft de dagelijkse maaltijd, hoe korter de bereidingstijd, hoe beter. Dat gaat... 1. Sommige handelingen, meestal in de specials, zijn wat onhandig of onnodig. Hou het simpel en makkelijk svp. Het blijft de dagelijkse maaltijd, hoe korter de bereidingstijd, hoe beter. Dat gaat meestal prima trouwens hoor!
2. Een mobiele app om de recepten te selecteren zou handig zijn. De website is matig op de mobiel.
3. Kooktijd van het recept in het overzicht zou fijn zijn om nog beter de keuze te kunnen maken.

Leuke recepten met goede, guilty free biologische producten. Altijd compleet en op tijd geleverd, heel fijn!