EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Afleveren zoals afgesproken en niet een dag later en dan bij de buren die het niet in de koelkast zetten.
Recepten die lekker klinken en niet alleen vergeten groenten.

Ecologisch, bijzondere gerechten

Reactie EKOMENU:

Hoi, dank voor je feedback! Zo te lezen konden we je box helaas niet op de afgesproken dag bezorgen en was het eenmalige variatiemenu toch niet helemaal wat je ervan verwachtte, klopt dat? Wellicht... Hoi, dank voor je feedback! Zo te lezen konden we je box helaas niet op de afgesproken dag bezorgen en was het eenmalige variatiemenu toch niet helemaal wat je ervan verwachtte, klopt dat? Wellicht bevalt een andere leefstijl je beter. Ik nodig je uit om een andere box te proberen met 20% korting. Mocht je graag met een van onze diëtistes praten over welk leefstijl bij je past, dan kan dat!
Fijne dag
Groeten Anna van Ekomenu.

Fix de website!
jullie inhoud is nu 100x beter dan de website (in tegenstelling tot veel andere zaken op internet)
en bij bovenstaande enquete moet NVT een optie zijn (bv bij contact met...
Fix de website!
en bij bovenstaande enquete moet NVT een optie zijn (bv bij contact met klantenservice)

makkelijk dat alles biologisch is en ik niet (minder) hoef na te denken over hoe verantwoord het is. Leuke recepten. Mijn kind eet het ALLEMAAL. Nog niet eerder at ze zo goed. Eenvoudige recepten,... makkelijk dat alles biologisch is en ik niet (minder) hoef na te denken over hoe verantwoord het is. Leuke recepten. Mijn kind eet het ALLEMAAL. Nog niet eerder at ze zo goed. Eenvoudige recepten, goed uitgelegd met kloppende menu's. Stressvrij koken!

Reactie EKOMENU:

Hoi, dank voor je feedback! Wat fijn om te horen dat onze bio-producten je goed bevallen en de kleine er ook van smult. Stressvrij gezond koken, daar gaan we voor :) Goed dat je verbeterpunten voor... Hoi, dank voor je feedback! Wat fijn om te horen dat onze bio-producten je goed bevallen en de kleine er ook van smult. Stressvrij gezond koken, daar gaan we voor :) Goed dat je verbeterpunten voor de website aangeeft, daar zijn we druk mee bezig. Volgend jaar komt er namelijk een nieuwe website die je hopelijk beter bevalt!
Groeten Anna van Ekomenu

Belinda Van steijn

Goef

Goed bereikbaar, reageren snel, je weer wanneer bezorger komt. Biologisch is mijn hoofdreden.

Reactie EKOMENU:

Hoi Belinda, dank voor je feedback! Fijn dat je met ons mee kookt. In de webshop vind je losse biologische producten die je bij kunt bestellen. Maar inderdaad alleen ter aanvulling op je... Hoi Belinda, dank voor je feedback! Fijn dat je met ons mee kookt. In de webshop vind je losse biologische producten die je bij kunt bestellen. Maar inderdaad alleen ter aanvulling op je maaltijden. We zullen overwegen om enkel webshopbestellingen mogelijk te maken. Fijne dag!
Ekomenu

Teleurstellend

bio-produkten, verschillende eetstijlen

Reactie EKOMENU:

Hoi, bedankt voor je feedback. Wat jammer dat je bestelling niet helemaal bevallen is. Ik nodig je uit om een andere leefstijl uit te proberen en bied je graag 20% korting op je volgende box. Je... Hoi, bedankt voor je feedback. Wat jammer dat je bestelling niet helemaal bevallen is. Ik nodig je uit om een andere leefstijl uit te proberen en bied je graag 20% korting op je volgende box. Je bent ook altijd welkom om met één van onze diëtistes te overleggen. En we zijn druk bezig met een nieuwe website :)
Groeten, Anna van Ekomenu

Danielle

Lekker, gezond, biologisch.
Veel beter en meer variatie dan bij HelloFresh, maar zelfde prijs en biologisch. Duidelijk beter dus.

Gevarieerd
Origineel
Gezond
Veel groenten
Goede prijs kwaliteit

Reactie EKOMENU:

Hoi Danielle, dank voor je feedback en leuk dat je met ons mee kookt! :)

Lotte Driessen

Heel prettig, maar de recepten zijn weinig creatief en heel basic. Het verschil tussen een kok die echt weet hoe je met minieme verschillen een échte pasta op tafel kunt zetten die smaakt als in een... Heel prettig, maar de recepten zijn weinig creatief en heel basic. Het verschil tussen een kok die echt weet hoe je met minieme verschillen een échte pasta op tafel kunt zetten die smaakt als in een restaurant, en een basis receptje waar niks met groenten is gedaan om dat eruit te halen waardoor het recept wordt opgetild. Er wordt mij niks nieuws geleerd over koken.

Alles biologisch en dat proef je.
Veel keuze uit recepten
Veel vega keus
Lekkere ingrediënten
Goeie hoeveelheid

Hoi Lotte,
Dank voor je feedback! Zou je het leuk vinden eens met een van onze koks / diëtistes te bellen? Wellicht kunnen we elkaar inspireren :)

Matig

mooie gevarieerde maaltijden

Hoi Dirk,
Hoi Dirk,
Vervelend inderdaad dat we je box niet konden bezorgen. Heb je onze e-mail hierover ontvangen? Omdat we je graag laten proeven van het variatiemenu dat je besteld had, bied ik je graag 20% korting aan op een nieuwe bestelling.
Anna van Ekomenu

In het begin was het prima, deze week had ik bij 2 vd 3 recepten rotte groente (rotte ui van vorig jaar en wurmen in appels om specifiek te zijn). Dus kon weer naar de supermarkt. Recepten zijn wel... In het begin was het prima, deze week had ik bij 2 vd 3 recepten rotte groente (rotte ui van vorig jaar en wurmen in appels om specifiek te zijn). Dus kon weer naar de supermarkt. Recepten zijn wel lekker, maar voor deze prijs verwacht ik een zeer goede kwaliteit groente en vlees.

Goede recepten, veel keuze, biologisch

Reactie EKOMENU:

Hoi Marijke, dank voor je feedback. Onze groenten moeten van goede kwaliteit zijn, dat zijn we zeker met je eens! Doordat alles echt biologisch is, kan er soms een onvolkomenheid in zitten. Maar... Hoi Marijke, dank voor je feedback. Onze groenten moeten van goede kwaliteit zijn, dat zijn we zeker met je eens! Doordat alles echt biologisch is, kan er soms een onvolkomenheid in zitten. Maar natuurlijk vergoeden we de producten die niet goed bij je aankomen. Fijne dag!

Leuk concept, fijn om biologische producten te stimuleren. Wel aan de dure kant.

-Bio producten
-Vega(n) los te selecteren
-Bijna geen ingrediënten nodig los van de geleverde producten
-Je probeert iets wat je niet zo snel zelf zou kopen.

Sanne Winkelhuijzen

Matig

Veel dieetkeuzes

Hi Sanne,
Bedankt voor je feedback.
Hi Sanne,
Bedankt voor je feedback.
N.a.v. de opmerking die je maakt over de bezorging over Pinksteren heb ik het even voor je gecheckt, je zou hier 2 weken van te voren een e-mail over moeten ontvangen hebben. Excuses als je deze niet ontvangen hebt. De klantenservice is telefonisch inderdaad beperkt bereikbaar maar via e-mail en chat kan je ons elke werkdag bereiken tussen 9:00 en 17:00 uur.
Groet,
Rianne van Ekomenu