Zeer slechte communicatie. Ongevraagde levering van verkeerde producten
A. de K.
Meermaals een gerecht gehad waarbij er verkeerde ingrediënten in de box waren gestopt. Momenteel een gerecht aan het koken waarbij ik "Grie" moet paneren terwijl ik een smeerbare kruidenkaas heb...Meermaals een gerecht gehad waarbij er verkeerde ingrediënten in de box waren gestopt. Momenteel een gerecht aan het koken waarbij ik "Grie" moet paneren terwijl ik een smeerbare kruidenkaas heb gekregen. Verder zouden er pijnboompitten bij moeten, maar die missen.
Daarnaast zijn de gerechten niet zoals je mag verwachten voor deze prijs, de gerechten smaken flauw en verhoudingen kloppen niet echt.
Een mooi en goed initiatief, maar er moet zeker nog veel aan gebeuren.
Macha Roesink
Heel positief. Via de gemakkelijke en lekkere recepten eet ik ongemerkt toch gevarieerder. Afgelopen week heb ik genoten van de salade van gele biet, quinoa met kummel, avocado en tonijn en de...Heel positief. Via de gemakkelijke en lekkere recepten eet ik ongemerkt toch gevarieerder. Afgelopen week heb ik genoten van de salade van gele biet, quinoa met kummel, avocado en tonijn en de noedelsoep met kip en misobouillon. En alles is biologisch dat vind ik belangrijk.
Marsha Breugem
Met de wens gezond te eten en koolhydraatarm is Ekomenu de enige keuze. Ik vind de hoeveelheden voor 2 personen te weinig, en ik mis verse kruiden en specerijen. Deze voeg ik dan zelf toe, en...Met de wens gezond te eten en koolhydraatarm is Ekomenu de enige keuze. Ik vind de hoeveelheden voor 2 personen te weinig, en ik mis verse kruiden en specerijen. Deze voeg ik dan zelf toe, en dan kom je wel duur uit. Soms zijn de ingrediënten erg basic. Ik geef het nog een maand een kans en als dit gevoel niet voorbij gaat, ga ik zelf naar de biowinkel. Beetje teleurgesteld.
R vdW
In de proefperiode goede porties (abo was voor 2 pers.)ontvangen waarvan wij zeiden "hier kun je zelfs wel met 3 personen van eten." Maar na de proefperiode vielen de hoeveelheden zwaar tegen.In de proefperiode goede porties (abo was voor 2 pers.)ontvangen waarvan wij zeiden "hier kun je zelfs wel met 3 personen van eten." Maar na de proefperiode vielen de hoeveelheden zwaar tegen. Meerdere keren werden de gegarandeerde hoeveelheden groente per portie niet gehaald en was het eten eigen net voldoende voor 1 persoon. Hier meerdere klachten over ingediend. Slechte en onvoldoende beantwoording. Het komt neer op verschuilen achter de leveranciers want zij leveren de verkeerde producten.
Afgelopenweek de eierwraps gegeten. Gegarandeert 300 gram groente per portie wordt er gesteld. We hebben alles gewogen en komen op max 400 gram totaal excl gehakt. Verlakkerij noem ik dat. We hebben ons abonnement daarom opgezegd.
ines jonckheere
Prima producten prima service prima feedback
Elke Lingier
Heel blij dat er een bio aanbieder van foodboxen is! De uitgebreide keuze aan recepten, ook veggie en vegan, is top! De website zou iets gebruiksvriendelijker kunnen (een app zou fantastisch...Heel blij dat er een bio aanbieder van foodboxen is! De uitgebreide keuze aan recepten, ook veggie en vegan, is top! De website zou iets gebruiksvriendelijker kunnen (een app zou fantastisch zijn), maar het eten gaat voor, en daarover ben ik erg tevreden.
Robert
Als heel goed, lekker en gezond. Verassend
Heidi
We hebben wel regelmatig problemen met de levering. Het is vervelend dat er geen pijl op valt te...Soms klopt het recept niet helemaal (bijv. ingrediënt dat niet voorkomt in het recept).
We hebben wel regelmatig problemen met de levering. Het is vervelend dat er geen pijl op valt te trekken, de ene keer komt de PostNL pas om 22 uur en de andere keer al om 18 uur. We kunnen er nu nooit rekening mee houden, zowel qua thuis zijn als qua of we die zelfde avond al eten hebben.
Rian van Kessel
Variaties . Gelukkig maar 2x brood. Brood bij het warm eten is niet fijn