Hoeveelheid meestal voldoende. Soms wat ruim en soms net te weinig. Lekker veel groente per portie.
Baelde guy
Menu iets te weinig verassend of hip
Gertjan
Mijn eerste box zou thuis geleverd worden, echter was ik door omstandigheden gehinderd. De postnl bezorgen heeft het niet aangeboden bij de buren. Daarnaast kon de volgende dag niet geleverd worden...Mijn eerste box zou thuis geleverd worden, echter was ik door omstandigheden gehinderd. De postnl bezorgen heeft het niet aangeboden bij de buren. Daarnaast kon de volgende dag niet geleverd worden ivm feestdagen (koningsdag). Kreeg een bericht dat het maandag avond bezorgd zou worden. Blijkt dat als de box de volgende dag niet bezorgd kan worden het gewoon weggegooid word. Dus uiteindelijk zijn goede producten weggegooid, ben ik 50 euro kwijt, moest ik alsnog naar de supermarkt (waar ook kosten aan verbonden zijn), en krijg als reactie van ekomenu: Helaas kunnen wij niets voor u betekenen.
Manuela Soeter
Positief, het helpt om gezonder te eten. Producten zijn van zeer goede kwaliteit. Nu na een paar maanden beginnen we wel het gevoel te krijgen dat het veel dezelfde soorten groente zijn, ik hoop dat...Positief, het helpt om gezonder te eten. Producten zijn van zeer goede kwaliteit. Nu na een paar maanden beginnen we wel het gevoel te krijgen dat het veel dezelfde soorten groente zijn, ik hoop dat hier iets meer variatie inkomt nu we richting de zomer gaan en er andere seizoensgroenten zijn. Porties zijn flink, regelmatig houden we nog iets over voor de lunch de volgende dag.
Rik Nieuwhof
Goede kwaliteit wel weinig vis
Gerdie Kruimer
Was er eerst erg enthousiast over. Lekkere maaltijden en precies voldoende. Tot er iets fout gaat. De antwoorden die je terug krijgt zijn van die: Sorry kunnen we helaas niets aan doen,...Was er eerst erg enthousiast over. Lekkere maaltijden en precies voldoende. Tot er iets fout gaat. De antwoorden die je terug krijgt zijn van die: Sorry kunnen we helaas niets aan doen, misschien kun je... Het goede antwoord: vervelend, gaan we uitzoeken en kijken of we het kunnen verbeteren/er iets aan doen, krijg je niet. Nu zit ik met een box die ik niet wil en die vandaag geleverd zou worden op een tijdstip dat er niemand is. En ook geen buren. Niks meer van de box gezien. Gewoon 41,88 naar de haaien. En ze gaan er niet eens naar kijken. Voor mij nooit meer!
Samantha
Goed, echter zou graag meer glutenvrije gerechten zien met kip en of vis. Die zitten er zelden tussen.
Miriam Haan
Elke week menu
Jasper van Hylckama Vlieg
Erg positief, verse producten, mooie producten, originele en smakelijke menu's
Leny Hartong
Ik ben er heel blij mee. Bijna alles steeds vers, soms iets vergeten. Ik maak nu wel zelf de keuze omdat er zoveel rijst bij jullie keuze was.