EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Sara

Vind het eten soms wat karig en weinig, niet genoeg vullend voor 2 personen. We hebben het vooral omdat de producten biologisch zijn maar lopen niet echt warm voor de gerechten, vooral soms te simpel

Beste Sara,
Beste Sara,
Bedankt voor de feedback. Jammer om te horen dat je niet warm loopt van onze gerechten en dat je het karig vindt. We ontvangen juist vaak positieve feedback over onze gerechten en de hoeveelheden. Evengoed nemen we de feedback serieus en zal ik dit terugkoppelen aan het receptenteam.

Vera Hoekman

Goed, lekker, gevarieerd en voldoende groente per persoon

Reactie EKOMENU:

Bedankt voor de positieve reactie!

Jeroen

Lekker en gevarieerd :)

Iris van Assen

Lekker en makkelijk. Ook genoeg voor de grote eters.
Fijn dat je makkelijk kan wijzigen welke week je wel en niet een pakket wilt.

Mandy

Heerlijk vers eten en variatie aan recepten.

Reactie EKOMENU:

Bedankt voor de positieve reactie!

Ciska de Kok

Wij zijn heel tevreden. De gerechten zijn verrassend lekker. Het is wel wat meer werk dan wij gewend waren, maar dan heb je ook wat.

Fieka

Goeie variatie recepten, ik maak dingen die ik zelf nooit zou bedenken bv vega sushi. Ik ben erg tevreden over de box:-)
Helaas moet ik wel erg vaak zelf ingrediënten toevoegen. Dat zou vind...
Helaas moet ik wel erg vaak zelf ingrediënten toevoegen. Dat zou vind ik beter kunnen.
Bv bij serveersuggesties staat dan limoen en dat zit niet in het pakket, jammer.

Beste Fieka,
Bedankt voor de positieve feedback. Jouw punt rondom het zelf toevoegen koppel ik terug aan het receptenteam.

Paul

Het is wel gevarieerd en afwisselend, maar het komt regelmatig voor dat sommige producten niet eetbaar meer zijn of zelfs ontbreken. Vandaag zat er geen sesamzaad en ui bij een menu. Bezorging laat... Het is wel gevarieerd en afwisselend, maar het komt regelmatig voor dat sommige producten niet eetbaar meer zijn of zelfs ontbreken. Vandaag zat er geen sesamzaad en ui bij een menu. Bezorging laat ook vaak te wensen over. Post.nl heeft een keer de zakken gewoon inde regen voor de voordeur gezet.

Beste Paul,
Beste Paul,
Bedankt voor jouw reactie. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze recepten. Jouw feedback rondom de producten koppel ik terug naar onze inpak, hopelijk kunnen ze hier in de toekomst meer opletten. Ook PostNL zal ik inlichten met jouw feedback. Onze excuses hiervoor.

Willemien Wulffraat

Goed en verrassend gevarieerd.de groenten soms wel al beetje verrot. Dat is wel jammer

Beste Willemien,
Beste Willemien,
Bedankt voor de feedback. Fijn om te horen dat je onze recepten goed, verrassend en gevarieerd vindt. De feedback rondom de groenten geef ik door aan onze inpak. Hopelijk kunnen zij dit proces in de toekomst verbeteren zodat dit minder vaak gebeurd.

Ingrid Kruis

Het is voor mij letterlijk eten out of the box. Heerlijke gevarieerde recepten en ook goed klaar te maken als je geen kokkerel bent.

Reactie EKOMENU:

Leuk om te horen. Bedankt voor uw positiviteit!