EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Henriette Sillem

Gezond, lekker, afwisselende recepten. Omdat het biologisch is is het beter voor milieu, gezondheid en dierenwelzijn. Bovendien geen overbodige dozen tijdens transport. Alle producten zijn vers en... Gezond, lekker, afwisselende recepten. Omdat het biologisch is is het beter voor milieu, gezondheid en dierenwelzijn. Bovendien geen overbodige dozen tijdens transport. Alle producten zijn vers en zond er E nummers.

Tonnie Wierikx

+ Heel fijn om niet na te hoeven denken wat we vandaag weer eten.
+ Mooie afwisseling van recepten/ingredienten
+ en alles verantwoord biologisch!
+ zonder zelf naar meerdere...
+ Heel fijn om niet na te hoeven denken wat we vandaag weer eten.
+ Mooie afwisseling van recepten/ingredienten
+ en alles verantwoord biologisch!
+ zonder zelf naar meerdere winkels te hoeven gaan voor de biologische boodschappen
+ geen verspilling van voedsel, alles gaat op.
+ makkelijk te pauzeren, aan te passen
+ meestal in 30/45 max op tafel
- ?? eh eigenlijk geen, misschien recept/maaltijd soms iets te eenvoudig.

Reactie EKOMENU:

Bedankt voor de (uitgebreide) positieve feedback!

Annette Kloosterboer

Tot nu toe smakelijk en gemakkelijk.

Giulia

Ik ken het Ekomenu via een zwangerschapskrant

Eva Romkens

De ene week erg lekker, de andere week erg matig. Ik vind de porties eigenlijk altijd te klein. Soms vind ik de gerechten het geld niet waard. Bijvoorbeeld pasta met tomatensaus, dat kan ik ook zelf... De ene week erg lekker, de andere week erg matig. Ik vind de porties eigenlijk altijd te klein. Soms vind ik de gerechten het geld niet waard. Bijvoorbeeld pasta met tomatensaus, dat kan ik ook zelf verzinnen.

Beste Eva,
Beste Eva,
Bedankt voor de feedback. We hebben ook Mijn Persoonlijk Menu, hierbij kun je wekelijks zelf jouw recepten kiezen zodat er nooit wat bij zit wat je niet lekker vindt. Wellicht is dit een oplossing voor jou.
Vriendelijke groet, Mara

Katrien Bonnez

Heel gevarieerd, zowel in de recepten als in de ingrediënten die worden gebruikt. Ik verval anders nogal gauw in hetzelfde en dankzij jullie leer ik nieuwe dingen kennen.

lynn daemers

Jullie hebben Top gerechten! top service, steeds verse producten.
jullie verdienden enkel 10/10

Reactie EKOMENU:

Super leuk om te horen, bedankt!

Reiny van Silfhout

Goede kwaliteit. soms wat extra kruudrn toegevoegd. hoeveelheid is prima

Reactie EKOMENU:

Bedankt voor de positieve reactie! Het punt van extra kruiden zal ik terugkoppelen aan het receptenteam.

Maud

Lekker, divers, gezond en inspirerend!

Vriendwijk

Vaak oude producten, net op het randje. Ook is het wat aan de weinige kant