EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Kerssens

De recepten en producten zijn erg lekker. Maar de website en de app zijn echt onwerkbaar. Ik heb al meerdere malen gemaild over het feit dat je niet per week je menu's kan kiezen en dat de knoppen/... De recepten en producten zijn erg lekker. Maar de website en de app zijn echt onwerkbaar. Ik heb al meerdere malen gemaild over het feit dat je niet per week je menu's kan kiezen en dat de knoppen/ tabs op de website en in de app niet werken (bijvoorbeeld als je een keer een week maar 3 menu's wilt ipv 4), maar er is nog altijd niets aan veranderd, ondanks intensief erover gemaild te hebben. Erg jammer!

Beste Franca,
Beste Franca,
Bedankt voor de feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze recepten en producten. Ik heb net navraag gedaan over jouw account en het probleem is sinds gisteren verholpen dus als het goed is, moet nu alles geheel werken. Onze klantenservice staat altijd klaar om je te helpen!
Vriendelijke groet,

George Crauwels

De vegan menu's zijn niet altijd even smakelijk.

Nathalie Vervaet

Zeer goed! Wij hebben de vegan box, ideaal omdat je niet hoeft na te denken of je wel tot een ‘complete’ maaltijd komt. De recepten zijn heel goed, toch mogen er af en toe meer smaakmakers gebruikt... Zeer goed! Wij hebben de vegan box, ideaal omdat je niet hoeft na te denken of je wel tot een ‘complete’ maaltijd komt. De recepten zijn heel goed, toch mogen er af en toe meer smaakmakers gebruikt worden bv. ipv groenten koken ze te bakken

Beste Nathalie,
Bedankt voor de feedback. Ik geef het door aan het receptenteam, hopelijk kunnen zij hier in de toekomst meer rekening mee houden.

Tommy

Ik hou van jullie!

Reactie EKOMENU:

Wat leuk om te horen, bedankt!

A.P.M. van de Sande

De pruducten waren niet altijd even vers, soms na 2 dagen al bedorven, vooral de voorgesneden groenten. De zakken waren soms er nat, de inhoud dus ook. De bezorging was ronduit slecht. Nooit op het... De pruducten waren niet altijd even vers, soms na 2 dagen al bedorven, vooral de voorgesneden groenten. De zakken waren soms er nat, de inhoud dus ook. De bezorging was ronduit slecht. Nooit op het afgesproken tijdstip en zelfs een aantal malen helemaal niets geleverd. De schuld werd gelegd bij PostNL. Geen enkel excuus of compensatie.

Reactie EKOMENU:

Bedankt voor de feedback.
Bedankt voor de feedback.
Vervelend om te horen dat u de kwaliteit van de producten niet altijd even vers vindt en dat u de bezorging van PostNL als slecht ervaart. Onze excuses hiervoor. Helaas zijn wij voor de bezorging afhankelijk van PostNL en hebben we dit helaas niet helemaal in onze eigen handen. Onze klantenservice staat altijd paraat om samen met de klant een gepaste oplossing te zoeken. Indien producten niet meer goed zijn of bij aankomst niet in goede staat worden geleverd, dan is een compensatie altijd mogelijk. Hiervoor kunt u een mailtje sturen naar info@ekomenu.nl of telefonisch contact met ons opnemen.

Sophie Borghouts

Ik vind het heerlijk dat ik 3 dagen per week niet hoef na te denken over boodschappen en wat ik zal gaan maken, maar gewoon lekker een vrij makkelijk recept kan volgen. Maar we maken nu een tijdje... Ik vind het heerlijk dat ik 3 dagen per week niet hoef na te denken over boodschappen en wat ik zal gaan maken, maar gewoon lekker een vrij makkelijk recept kan volgen. Maar we maken nu een tijdje gebruik van Ekomenu en ik merk wel dat het veel dezelfde producten zijn steeds, in bijna elk recept wortel en/of kikkererwten en/of aardappelen bijv. Zou fijn zijn als daar meer afwisseling in komt, afwisseling in groenten en peulvruchten/koolhydraten. Ook vind ik de recepten vaak wat saai (het gevoel dat er 'iets mist'/ het recept nog niet af is). Hierdoor voeg ik er zelf heel vaak iets aan toe zoals feta, een gekookt eitje, geitenkaas of nootjes (dit zou natuurlijk eigenlijk niet nodig moeten zijn).

Als tip: ik denk dat het de recepten heel erg goed zou doen als jullie meer gebruik zouden maken van kruiden zodat alles wat smaakvoller wordt. Deze hoef je niet elke keer toe te voegen, maar kan je ook van klanten vragen of ze die eenmalig aanschaffen/zelf toevoegen. Dat zou de recepten al een stuk verbeteren denk ik.

Beste Sophie,
Beste Sophie,
Bedankt voor de feedback. We doen ons best om elke week zoveel mogelijk variatie aan te bieden binnen de recepten. Sinds korts hebben we Mijn Persoonlijk Menu, hierbij kun je bij jouw leefstijl zelf de recepten kiezen. Wellicht biedt dit een oplossing voor jou. Evengoed geef ik de feedback door aan het receptenteam.

Greta deweerdt

Via Cera hebbeb we de ekomenu moederdag en vaderdag. Thuis besteld en prima!
Via Cera hebbeb we de ekomenu moederdag en vaderdag. Thuis besteld en prima!
Alleen vaderdag de stoofpot wortel en kip, de kipbijbeenfilet was niet goed . De voorgerecht en dessert prima.
Spijtig !
Heb ik nog die kipbeenfilet nooit ze gekeken , was niet lekker.
De rest was de menu heel lekker!

Beste Greta,
Beste Greta,
Bedankt voor de feedback. Vervelend om te horen dat de kipdijbeenfilet niet goed was gelukt met de bereiding. Deze feedback zal ik doorgeven aan het receptenteam. Fijn dat de rest van het menu erg lekker was!

Leonie

Wij vinden het lekker, gezond en heel gevarieerd. Super!

Reactie EKOMENU:

Bedankt voor de positieve reactie!

S.Posthuma

Fijn om het thuis bezorgd te krijgen. Gezond.
Variatie menu, iets te vaak vegetarisch, maar wel lekker

Reactie EKOMENU:

Bedankt voor de reactie. Goed om te horen dat je onze recepten lekker vindt! Bij het variatie menu (op basis van 4 maaltijden) leveren we vaak 2 recepten met vlees/vis en 2 recepten die vegetarisch... Bedankt voor de reactie. Goed om te horen dat je onze recepten lekker vindt! Bij het variatie menu (op basis van 4 maaltijden) leveren we vaak 2 recepten met vlees/vis en 2 recepten die vegetarisch zijn.

Wendy

Erg vriendelijk en gezond!

Reactie EKOMENU:

Bedankt voor de positieve reactie!