EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

M van Santen

Prettig en makkelijk Maanden lang het variatie menu gehad.
Prettig en makkelijk Maanden lang het variatie menu gehad.
Begon na enkele maanden enorm visproducten te missen, kwamen er maal zelden in voor. 3 maaltijden per week zou 1 vis, 1 vlees/gevogelte en 1 vegetarisch kunnen zijn.

Thecla dekker

Soms heel veel koolhydraten. Vaak 2 van de 4
Menu’s aardappels. Of veel zetmeel zoals een knolselderij met pastinaak. Ik mis groene groente! Jammer dat er geen vega menu met vis is.

A Glas

Erg tevreden over ekomenu

Reactie EKOMENU:

Bedankt voor de positieve reactie!

Sophie Borghouts

Tot nu toe heel positief, ik vind het fijn om 3 dagen niet na te hoeven denken over wat ik moet koken en vind de recepten heel leuk en gevarieerd (ene recept wel lekkerder en leuker dan het andere,... Tot nu toe heel positief, ik vind het fijn om 3 dagen niet na te hoeven denken over wat ik moet koken en vind de recepten heel leuk en gevarieerd (ene recept wel lekkerder en leuker dan het andere, bietenrisotto vond ik bijv heel lekker, maar de knolselderij/pastinaak schotel met blauwe kaas minder). Het enige wat ik een minpunt vind is dat er af en toe wel ingrediënten in de producten zitten waar suiker of andere ongezonde toevoegingen in zitten (zoals de rode kool uit pot of de kinowaburgers deze week). Dat zou ik zelf nooit kiezen. Positief vind ik het gebruik van seizoensgroenten en veel ingrediënten van Hollandse bodem en ook het gebruik van verse kruiden.

L H

Het is even wennen om vegetarisch te eten. Mis soms wat ‘bite’ en pittigheid. Kan wat vlak smaken. Zou graag ook een mooie Thaise of Vietnamese soep (met pittigheid) willen zien, of andere gerechten... Het is even wennen om vegetarisch te eten. Mis soms wat ‘bite’ en pittigheid. Kan wat vlak smaken. Zou graag ook een mooie Thaise of Vietnamese soep (met pittigheid) willen zien, of andere gerechten uit die streek. Vaak net wat spannender en smaakvoller. (Maar ben nog maar in week 3 van het menu dus nog weinig ervaring).

L. van Naamen

Pluspunt is dat je niet zelf hoeft te verzinnen 'wat te eten'.
Minpunt is dat van de 8 recepten er maar 3 echt lekker waren en dat de groenten na twee dagen al verlept waren.

Aurelia Claes

Tot nu toe de enige met een vegan box, prijs-kwaliteit dik in orde, lekkere en verse ingrediënten..

Reactie EKOMENU:

Bedankt voor de positieve feedback!

Bioloog

Prima prijs-kwaliteit, makkelijk en volledig.

Reactie EKOMENU:

Bedankt voor de feedback!

Agnes

Bedankt voor de reactie!

jeroen

-lekkere recepten, originele dressings etc die het wat specialer maken die je zelf niet direct bedenkt
-enige nadeel: dat het niet mogelijk is allergeenvrije menu's te kiezen (in ons geval koemelk- en soja-allergie die we deels kunnen ondervangen met het vegan menu (wat al super is!!!) maar zou handig zou om naast vegan ook sojavrij te kunnen kiezen); wel goed dat alle allergenen goed zijn aangegeven en van de burgers etc. de verpakking erbij is!

Beste Anneleen, Jeroen,
Bedankt voor de feedback. Het punt met betrekking tot de allergenen zullen we meenemen, wellicht dat dit in de toekomst wel mogelijk is.
Met vriendelijke...
Beste Anneleen, Jeroen,