EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Nina Scholman

Tot nu toe bevalt het goed. Ik zou de extra's die jullie adviseren bij de gerechten (als optie) ook toevoegen in de box. Dit maakt de gerechten net even wat specialer. Denk aan extra kruiden of een... Tot nu toe bevalt het goed. Ik zou de extra's die jullie adviseren bij de gerechten (als optie) ook toevoegen in de box. Dit maakt de gerechten net even wat specialer. Denk aan extra kruiden of een rood pepertje.

Hadje

De kinderen vonden het heerlijk. Kraaakvers en. De recepten zijn lekker gevarieerd.

Eijkenboom

Prima, pas 1x problemen gehad met afleveren. De rest loopt prima. Ben niet zo'n kokkin maar recepten zijn vrij makkelijk te volgen en soms leer ik er nog wat van

christina nikijuluw

Ik ben heel tevreden met Ekomenu omdat de kwaliteit zo goed is. De porties zijn ook prima, meestal precies goed. De recepten zijn meestal gewoon goed, soms zelfs super goed.

Inge

Originele en diverse maaltijden
Maar soms echt te weinig of producten niet voldoende voedzaam (nog trek na het eten)

Daarnaast:
3x bedorven bloemkool
2x incomplete...
Originele en diverse maaltijden

Daarnaast:
3x bedorven bloemkool
2x incomplete maaltijdzak
1x beschadigd bestelling (2 maaltijdzakken)

Nienke Langendijk

Heel fijn, lekkere recepten en gevarieerd. Er zou alleen wat minder ui en meer groente gebruikt mogen worden.

J.M.B. Ophuis

Verse producten, heerlijk afwisselende recepten!! Wij zijn er super blij mee en hadden het veel eerder moeten doen. We verheugen ons er ook op dat we straks zelf ook kunnen kiezen tussen de... Verse producten, heerlijk afwisselende recepten!! Wij zijn er super blij mee en hadden het veel eerder moeten doen. We verheugen ons er ook op dat we straks zelf ook kunnen kiezen tussen de verschillende recepten. Niets dan lof voor Ekomenu!!

D.Goossens

Gemakkelijk, gevarieerd, porties zéker groot genoeg, veel van geleerd.

Annelies van den Houten

Ben blij met de duidelijke recepten en de geleverde biologische producten in fijne hoeveelheden. Zo hou je altijd enige voorraad. De maaltijden zijn redelijk gemakkelijk te bereiden en bovenal heel... Ben blij met de duidelijke recepten en de geleverde biologische producten in fijne hoeveelheden. Zo hou je altijd enige voorraad. De maaltijden zijn redelijk gemakkelijk te bereiden en bovenal heel erg lekker.