EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

ann hemmerechts

Ik was al langer op zoek naar een box aan huis met vegan optie. Ik nam vroeger de vegetarische box bij hellofresh. Maar vanaf het moment dat ik de transitie deed naar veganisme, zette ik mijn box... Ik was al langer op zoek naar een box aan huis met vegan optie. Ik nam vroeger de vegetarische box bij hellofresh. Maar vanaf het moment dat ik de transitie deed naar veganisme, zette ik mijn box stop. Ik ben op dat moment op zoek gegaan naar een vegan box maar vond er toen niet direct ééntje, wat ik erg jammer vond. Wat ik zo fijn vind bij jullie is dat jullie niet alleen een vegan optie hebben, maar dat jullie ook voor bio kiezen!!!! Ik vind de menu's over het algemeen heel lekker, soms mis ik wel eens wat kruiden (of aanwijzingen over hoe de menu's beter te kruiden). En er mist soms ook al eens een ingrediëntje, maar dus over de algehele lijn ben ik heel tevreden en enthousiast! Ik ben zeker van plan m'n wekelijkse levering nog een hele tijd aan te houden, en ik heb jullie ook al bij familie en enkele vrienden aangeraden. Bedankt voor de lekkere menuutjes en de super service!

Hannie Leek-Hendricks

J Janovcikova

Via internet

Sylvia joos

Tevreden, als er problemen zijn, komen jullie te hulp. En heel correct als er iets niet geleverd werd, geld terug.

Koen Le Percq

De recepten zijn soms echt niet lekker. Misschien te Nederlands. We hebben al een aantal problemen gehad met leveringen. De verhoudingen van het recept kloppen soms niet met het geleverde. Maar het... De recepten zijn soms echt niet lekker. Misschien te Nederlands. We hebben al een aantal problemen gehad met leveringen. De verhoudingen van het recept kloppen soms niet met het geleverde. Maar het is momenteel de enige betaalbare vegan box die we kunnen laten leveren.

Inge Hannink

Lekker eten veel variatie ook als je niet standaard kan eten door diabetes

Petra rijksen

Heel goed

Thera matthijsse

We zijn overall positief. Wel 2 puntjes:
- oven gerechten duren doorgaans langer, terwijl wel wel een goede oven hebben die andere gerechten wel opende juiste tijd gaar krijgt
- de...
We zijn overall positief. Wel 2 puntjes:
- de communicatie omtrent de levering is niet fijn. We krijgen bijvoorbeeld een bericht van post nl dat het niet geleverd kan worden en dan we dan maar zelf met eko menu contact moeten opnemen. Jullie zijn op vrijdag avond doorgaand niet bereikbaar. Wij kiezen voor eko menu om ontzorgt te worden, maar het levert dan wel problemen op omdat we er op rekenen. Als dit nog vaker gaat gebeuren stoppen we er mee.

Christel

Ik heb eerst verschillende andere maaltijdboxen uitgeprobeerd. Ekomenu als beste ervaren. Lekker, vers, gevarieerd en ruime porties. Ook het feit dat overbodige verpakking vermeden wordt vind ik... Ik heb eerst verschillende andere maaltijdboxen uitgeprobeerd. Ekomenu als beste ervaren. Lekker, vers, gevarieerd en ruime porties. Ook het feit dat overbodige verpakking vermeden wordt vind ik heel positief.

S. Terhoeven

Makkelijk, lekker en verrassend. Soms zitten er ook vegan gerechten bij, leuk! Verder gaan de gerechten goed met de seizoenen mee