Goed, lekkere recepten en veel variatie, zelfs voor het vegan menu! (Behalve alle vegan nep-kaas, dat mag van mij achterwege gelaten worden.)
Niet voor publicatie
Veel variatie in ingrediënten, wel veel eenpansgerechten - dat zou gevarieerder mogen.
Berlicum
Wij hebben hiervoor ruim 200 boxen van HelloFresh gehad en zijn overgestapt naar Ekomenu vanwege de biologische ingrediënten. Het is wel wennen dat je geen recepten kunt kiezen, zoals bij...Wij hebben hiervoor ruim 200 boxen van HelloFresh gehad en zijn overgestapt naar Ekomenu vanwege de biologische ingrediënten. Het is wel wennen dat je geen recepten kunt kiezen, zoals bij HelloFresh. Wie weet een idee voor de toekomst?
L
Marijke
Zeer goed. Zo leuk om nieuwe produkten en maaltijden uit te proberen!
Annelies van den Houten
Maak met plezier met de duidelijke recepten en goede producten de maaltijden. Tevreden dus.
Helga Van Alphen-Buch
Verrassend. Eten dingen die we nog nooit vergeten hebben en op een enkel recept na allemaal lekker vinden.
Piet Reijers
Prima.
Anja
De recepten spreken me in eerste instantie niet aan maar na bereiden blijken ze verrassend lekker te zijn. De kwaliteit van de producten is goed hoewel ik een keer een rotte paprika heb...De recepten spreken me in eerste instantie niet aan maar na bereiden blijken ze verrassend lekker te zijn. De kwaliteit van de producten is goed hoewel ik een keer een rotte paprika heb ontvangen. (Er zat een gaatje in waardoor de binnenkant helemaal zwart was. Ik snap dat dat onopgemerkt is gebleven. Voor mij zouden de ingredienten niet biologisch hoeven te zijn waardoor het goedkoper kan. Het gaat mij n.l. om het koolhydraatarme ervan.
Anneke
Beetje rommelig. Er ontbreekt vaak iets in de zak. Meestal een receptkaart, soms een ingrediënt. Ook een keer alleen wat preiblad gehad ipv de witte steel, een keer een menu met te weinig...Beetje rommelig. Er ontbreekt vaak iets in de zak. Meestal een receptkaart, soms een ingrediënt. Ook een keer alleen wat preiblad gehad ipv de witte steel, een keer een menu met te weinig ingrediënten gehad voor een heel gezin (bleek voor 2 personen te zijn), voor het familie menu is niet duidelijk hoeveel ingrediënten je moet gebruiken want dat staat niet op de kaart.