Tot nu toe prima, iets grotere porties is geen luxe.
Annelous
Lekker maar veel snijwerk en gerechten waar je veel pannen voor moet gebruiken en vaak een keukenmachine nodig hebt (die wij niet hebben) bereiden duurt altijd langer dan op kaartje staat, wel...Lekker maar veel snijwerk en gerechten waar je veel pannen voor moet gebruiken en vaak een keukenmachine nodig hebt (die wij niet hebben) bereiden duurt altijd langer dan op kaartje staat, wel originele lekkere gerechten
Martha de Jong
Het is lekker, met veel groente erbij.
joep wijngaarden
Blij met de menu's ...inhoud klopt alleen niet altijd met wat nodig is volgens menukaart. en ik vond het deze week vreemd, dat ik zelf een ui moest toevoegen...dat lijkt me nou gewoon een...Blij met de menu's ...inhoud klopt alleen niet altijd met wat nodig is volgens menukaart. en ik vond het deze week vreemd, dat ik zelf een ui moest toevoegen...dat lijkt me nou gewoon een produkt wat mee geleverd moet worden.
G.broek
Goed en lekker en toch elkekeer anders ???
Simona Lautenschutz
Erg lekker!
Jacqueline van Schooten
Ik vind het fantastisch om op deze manier nieuwe dingen te ontdekken.
D. van den Berg
Over het algemeen zijn de recepten goed en gevarieerd, maar soms zit er iets tussen wat met geen mogelijkheid goed en/of snel te bereiden is. Zoals de courgetterolletjes laatst; ik ben een uur bezig...Over het algemeen zijn de recepten goed en gevarieerd, maar soms zit er iets tussen wat met geen mogelijkheid goed en/of snel te bereiden is. Zoals de courgetterolletjes laatst; ik ben een uur bezig geweest en ze waren compleet mislukt. En in ben een geoefend kok... Verder mis ik soms iets bij het gerecht, zoals bij de recepten van de curry’s of de dahl; daar zit vaak niet iets van rijdt of brood bij, waardoor ik dat zelf aanvul, omdat dat geen gerechten zijn die je zo uit een kom eet...