Leuk, lekker , voor herhaling vatbaar maar zeker niet iedere week!
NN
Te duur. Te veel ingrediënten nog zelf toevoegen cq kopen. Kwaliteit ingrediënten laat wensen over.
1984
Goed!lekker, enkel min puntje is dat je niet kunt kiezen, soms lust je wel eens iets niet, en dan is 11 euro per maaltijd wel duur.
Marieke
Makkelijk, lekker eten en gevarieerd
M. van Houtum
Iedere week verrassende recepten, altijd verse producten, leveringsinformatie een dag van te voren binnen een uur nauwkeurig. Zeer tevreden, scheelt veel stress met bedenken wat te eten en...Iedere week verrassende recepten, altijd verse producten, leveringsinformatie een dag van te voren binnen een uur nauwkeurig. Zeer tevreden, scheelt veel stress met bedenken wat te eten en boodschappen doen.
Claire
Het was heel goed
Katrien
Zeer positief. Lekkere en goede producten en makkelijk te bereiden. Er zouden wel wat meer verse kruiden en specerijen mogen bij zijn.
A. Wiggers
Inspirerend en heerlijk.
Suzanne
Positief, al is het niet altijd genoeg
Fanny Wu
Ik vind de maaltijden allemaal erg lekker, fijn dat de producten allemaal biologisch zijn. Het enige minpuntje is dat het bezorgen en afhalen van de maaltijden in mijn geval soms niet goed is gegaan...Ik vind de maaltijden allemaal erg lekker, fijn dat de producten allemaal biologisch zijn. Het enige minpuntje is dat het bezorgen en afhalen van de maaltijden in mijn geval soms niet goed is gegaan (bezorging niet op de afgesproken tijd, maaltijden die niet bij mijn Ekoplaza aanwezig waren).