We vinden de producten goed en lekker, ook heel fijn dat er een heel zakje kruiden bij zat. We zijn niet altijd enthousiast over de recepten. Deze kloppen vaak niet (producten die bij de...We vinden de producten goed en lekker, ook heel fijn dat er een heel zakje kruiden bij zat. We zijn niet altijd enthousiast over de recepten. Deze kloppen vaak niet (producten die bij de ingrediëntenlijst staan komen regelmatig niet meer voor in het recept bijvoorbeeld) of de bereidingstijd is veel langer dan er staat. Bij het vegan menu, waarvan we het echt heel goed vinden dat het er is, is het wel heel vaak groenten door elkaar in de pan en rijst oid erbij. Op zich prima, maar dat vind ik niet echt een recept.
Maxim
Too many potatoes in every meal.
Anna
De recepten zijn puur en gezond. Af en toe valt tegen wat betreft antaal koolhydraten in de maaltijd (te veel). Soms zou het wat beter kunnen smaken.
Talitha Valk
Erg makkelijk en over het algemeen lekker. Niet alle gerechten waren mijn smaak. Terwijl ik toch vrijwel alles lust. Ik denk dat dit ligt aan dat er weinig met zoute smaken wordt gewerkt? Erg blij...Erg makkelijk en over het algemeen lekker. Niet alle gerechten waren mijn smaak. Terwijl ik toch vrijwel alles lust. Ik denk dat dit ligt aan dat er weinig met zoute smaken wordt gewerkt? Erg blij dat er een vegan menu is, maar mocht er een vegan box komen met meer aantrekkelijke gerechten, dan stap ik miss ooit over.
waarom?
Wat mij betreft mag er wat minder vlees in de recepten zitten. Ik ben niet vegetarisch maar normaliter eet ik ongeveer 1 x per twee weken vlees. Liever minder vaak goed vlees, dat bevalt me prima.
Claire
Heel goed! Af en toe een missend product, maar dat kan gebeuren. Wij vonden het dan weer heel leuk om een keer iets extra's (vegan chocola) te mogen ontvangen. Enige wat soms lastig is; de wekelijks...Heel goed! Af en toe een missend product, maar dat kan gebeuren. Wij vonden het dan weer heel leuk om een keer iets extra's (vegan chocola) te mogen ontvangen. Enige wat soms lastig is; de wekelijks wisselende bezorgtijden. Wij hebben bewust voor Ekomenu gekozen vanwege de optie van 's avonds thuisbezorgen, maar 17:00 uur is eigenlijk te vroeg. Dan is het extra vervelend als het niet op tijd komt. PostNL laat bijv. weten dat er tussen 17:02 en 18:02 uur bezorgd wordt, maar komt om 18:20 uur. Op zich geen ramp, tenzij je er dus speciaal vroeg voor uit je werk bent gekomen. Collega's en vrienden hebben aangegeven om die reden dus geen maaltijdbox te willen. Denk daarom dat daar nog wel iets te verbeteren valt als dit kan (ik weet dat het grotendeels PostNL's probleem is). Ekomenu zelf verder top! Wij hebben al een aantal vrienden aan een abonnement geholpen.
PP
Goed. Met kleine fouten zoals het ontbreken van een ingrediënt of van het menu. Ook de bezorging is enkele malen fout gegaan, lees niet geleverd.