EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Linda Rentes

Ik zie wel een verschuiving in de recepten naar meer veganistische menu's. Dat is niet mijn keuze en ik denk ook niet de keuze van de doorsnee zwangere. Ook is het aanbod aan vis en de hoeveelheid... Ik zie wel een verschuiving in de recepten naar meer veganistische menu's. Dat is niet mijn keuze en ik denk ook niet de keuze van de doorsnee zwangere. Ook is het aanbod aan vis en de hoeveelheid wel wat mager.

Kirsten Kurvers - Yoga Center Karuna

Super leuk een lekker. Helaas voor mij erg veel varkensvlees in het variatie menu maar dat kan ik gewoons kippen straks met jullie nieuwe systeem, TOP! prijs is helemaal super, de verhoging vind ik... Super leuk een lekker. Helaas voor mij erg veel varkensvlees in het variatie menu maar dat kan ik gewoons kippen straks met jullie nieuwe systeem, TOP! prijs is helemaal super, de verhoging vind ik helemaal redelijk.

Ilona

Heel gezond , gevarieerd en met veel groente. Ook met groente en ingredienten die ik helemaal niet ken of nauwlijks zou kopen
Wel teveel gerechten met pastinaak, en knol

Saskia

Afwisselende en originele recepten

CR

Leuk gevarieerde recepten

Patrick Dijkshoorn

Erg prettig en fijn. Goede kwaliteit, lekkere recepten en een fijn abonnement ?

Rutger Laarveld

Ik heb een menu voor 2 personen. Meestal krijg je van sommige producten te veel. Soms krijg je van bepaalde producten te weinig.
De recepten worden kort beschreven. Soms moet ik op het...
De recepten worden kort beschreven. Soms moet ik op het internet zoeken hoe ik bepaalde handelingen uitvoer, maar dan weet ik het soms nog niet... Wat handig zou zijn is als er een YouTube filmpje bij zou zitten, zodat je precies weet wat je moet doen...

Drost

Ik bestel niet zo vaak omdat ik het zelf verzamelen met zo weinig mogelijk verpakkingen belangrijk vind.

Yvon van Zeeland

Als beginnend veganist vind ik de maaltijden erg heerlijk en meer dan voldoende qua hoeveelheid. Ik leer veel nieuwe producten.