Goede producten, lekker gerechten. Alleen de hoeveelheid (qua calorieën) is aan de lage kant.
Xxx
Je hoeft niet meer na te denken om zelf elke dag een gezond en lekkere maaltijd op tafel te zetten. Je pakt de zak en met een half uur staat er wat lekkers en verantwoords op tafel. Scheelt heel...Je hoeft niet meer na te denken om zelf elke dag een gezond en lekkere maaltijd op tafel te zetten. Je pakt de zak en met een half uur staat er wat lekkers en verantwoords op tafel. Scheelt heel veel tijd!
Nvt
Soms mist er iets bv maar 3 tomaten ipv 4. Citoen binnen een dag na ontvangst helemaal beschimmeld. Dat is jammer. De lijst op de achterkant met hoeveel voor ... pers. Iets onduidelijk. Klein...Soms mist er iets bv maar 3 tomaten ipv 4. Citoen binnen een dag na ontvangst helemaal beschimmeld. Dat is jammer. De lijst op de achterkant met hoeveel voor ... pers. Iets onduidelijk. Klein en je kijkt snel scheef. Maar de maaltijden grootendeels erg lekker.
Griet
Pluspunten: Grote verscheidenheid aan recepten en ingrediënten. Alles wordt zeer vers geleverd. We zijn zes weken klant en tot nu toe waren de tassen altijd compleet. Minpunten: Wij kiezen...Pluspunten: Grote verscheidenheid aan recepten en ingrediënten. Alles wordt zeer vers geleverd. We zijn zes weken klant en tot nu toe waren de tassen altijd compleet. Minpunten: Wij kiezen voor 4 maaltijden per week. (Keuze uit 3 of 4) Echter de vierde maaltijd is bijna altijd een (goedkope) maaltijdsoep. Het zou leuker zijn als net de vierde maaltijd de lekkerste was: dan zouden meer mensen het de moeite waard vinden om 4 maaltijden te kopen. Ik hou het voorlopig op 4 maaltijden, vanwege het gemak. Maar echt eerlijk vind ik het niet: klanten die het grootste pakket afnemen zouden hiervoor 'beloond' moeten worden, en niet afgescheept met een vierde 'mindere' maaltijd.
Al bij al hebben wij met ons gezin de laatste weken heerlijk 'proevend' gegeten. Ook de twee puberdochters vinden het een succes. Wij blijven klant!
Ilse
Wel vaak teveel eten. Maar dat gebruik ik dan in een andere maaltijd. Altijd ook netjes op tijd bezorgt.
Harmanna Doedens
Mooie producten, fijn dat er glutenvrij gegeten kan worden. 1 puntje, je bent vaak wat langer bezig dan op de recepten staat.
Femke
Prettig en smakelijk. Jammer dat er (nog?) geen 1-persoons pakket beschikbaar is.
Daniël Stegeman
Eten is van goede kwaliteit, recepten zijn over het algemeen heel goed en lekker. Alleen is de aangegeven tijd om te koken vaak te kort. super gaaf dat alles biologisch is.
Nvt
Goed, vegan menu’s zouden wat mij betreft geen kopie hoeven zijn van kaas-vlees recepten ( zoals witlof ham-kaas).