EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Thera

We zijn redelijk tevreden. Het geeft ons gemak en wij eten makkelijk met 2 volwassenen en 1 kind van de hoeveelheden.
De recepten die in de oven moeten lijken niet accuraat qua tijd. Ondanks...
De recepten die in de oven moeten lijken niet accuraat qua tijd. Ondanks dat wij een goede kwaliteit oven hebben. Ze duren veel langer en dat is niet altijd handig als je rekening houd met ongeveer 30 min bereiding.

Reactie EKOMENU:

Dank voor je reactie! We zullen op de oventijden letten. Soms is bij electrische ovens de werkelijke temperatuur 10% lager dan de ingestelde temperatuur, wellicht eens proberen met 20 graden... Dank voor je reactie! We zullen op de oventijden letten. Soms is bij electrische ovens de werkelijke temperatuur 10% lager dan de ingestelde temperatuur, wellicht eens proberen met 20 graden hogere ovenstand? Of bij pizza's instellen op onderwarmte. Bij ons wordt elk recept getest qua oventijd maar elke oven is verschillend. Laat het ons weten als het blijft voorkomen.

Monica

Prettig je hoeft niet na te denken wat zal ik eens eten en ik eet dingen die ik niet snel in de winkel koop

Jagger

Door het vele snijwerk aan de groenten red je 3 van de 4 keer de aangegeven bereidtijd niet.
Met een frequentie van 1 keer maand ontbreekt er wel een seen recept.
Met regelmaat ontbreken...
Met een frequentie van 1 keer maand ontbreekt er wel een seen recept.
Met regelmaat ontbreken er ingredienten die volgens t recept in de zak moeten zitten maar daar niet in zitten.
Dingen als champignons, wortel en knollen zijn vaak net zo schoon dan als ze uit de grond komen; is de rest in de zal ook vies geworden.
Bosjes kruiden in een zak doen die 6 dagen later pas gegeten wordt is dom; kan je die kruiden eerst weggooien en nieuw kopen
De hoeveelheden om met zn 4 van te eten zijn te weinig. Telkens moet ik er wat bijverzinnen om met zn 4 zonder trek van tafel te gaan

Kortom, snel verbeteren op deze punten anders stoppen we er mee

A

Prima, alleen jammer dat er geen keuzemenu tussen meerdere here then is zoals bij HelloFresh: we eten namelijk gluten vrij en lactose vrij, maar bijvoorbeeld geen champignons en Varkensvlees.... Prima, alleen jammer dat er geen keuzemenu tussen meerdere here then is zoals bij HelloFresh: we eten namelijk gluten vrij en lactose vrij, maar bijvoorbeeld geen champignons en Varkensvlees. Vaak lijken 2 vd 3 mAaltijden heerlijk maar zit er in de 3e maaltijd varkensvlees waardoor we het hele menu niet kunnen nemen.

SMillerNL

Erg lekker, soms niet helemaal compleet en de recepten zijn niet altijd even makkelijk in een kleine keuken

Bibi

Ik vond de recepten niet zo aansprekend, ik heb er twee van de vier gemaakt en met de overige ingrediënten heb ik zelf recepten bedacht. En daar zit wellicht ook de crux, ik vind het eigenlijk zelf... Ik vond de recepten niet zo aansprekend, ik heb er twee van de vier gemaakt en met de overige ingrediënten heb ik zelf recepten bedacht. En daar zit wellicht ook de crux, ik vind het eigenlijk zelf veel te leuk om recepten te bedenken ;-)

Thea van Lopik

Ik heb 2 belangrijke problemen met Ekomenu 1. De recepten zijn vnl gebaseerd op de aardappel-groente-vlees gedachte, terwijl er zoveel andere schotels, salades en maaltijdsoepen te bedenken zijn. 2... Ik heb 2 belangrijke problemen met Ekomenu 1. De recepten zijn vnl gebaseerd op de aardappel-groente-vlees gedachte, terwijl er zoveel andere schotels, salades en maaltijdsoepen te bedenken zijn. 2 het overmatige gebruik van nepvlees, nepkaas, zoals seitan, panir en vegan kaas. Ik hou meer van voedingsmiddelen die wat minder industrieel zijn. Ik heb dit al een paar keer aangegeven, maar ik val denk ik gewoon niet in de doelgroep. Ik wil gewoon lekker puur modern veganistisch/vegetarisch eten en geen slappe kopie van de jaren 50 interpretatie van vleesloos eten. Dus. Wat wel heel goed is van het menu dat er lekker veel groente in zit.