EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

lenhard

Uitstekend, alhoewel de prijs verhoudingsgewijs met de ingrediënten niet altijd in de pas loopt. Het zou een beter idee zijn om er een vergelijking bij te doen wat het in de winkel kost?

Theo

Ik vind het top. Over het algemeen lekker eten en erg makkelijk om te maken. Het mag hier en daar wel wat kruidiger van mij, ik voeg regelmatig zelf wat toe.

Ik ben er erg blij mee!
Hoewel ik wel vind dat er vaak foutjes in de menu's staan.
bijv. "Voeg de uit toe" - staat niet op de ingredienten lijst?
"voeg het water toe" -...
Ik ben er erg blij mee!
Hoewel ik wel vind dat er vaak foutjes in de menu's staan.
bijv. "Voeg de uit toe" - staat niet op de ingredienten lijst?
"voeg het water toe" - hoeveel?

Ik zou wel graag online de optie willen hebben welke gerechten ik krijg. We hebben 3 gerechten per week en er zijn 4 opties.
Hier zouden wel wat meer opties in kunnen zijn en dat je dan kan kiezen welk gerecht je krijgt.

Bezorging is super en verder alles geweldig !

Michaela de Groot

Geweldig! Afwisselende originele recepten. Lekker vers. Kennismaking met nieuwe producten. Binnen betrekkelijk korte tijd te bereiden.

Ezra

Ik ben zelf niet zo van het volgen van recepten, dus voel me enigszins wel in een keurslijf gedwongen.

P.A.

Leuk voor de afwisseling. Wat ik minder vond was dat het voor drie dagen is. Dat lijkt misschien wel goed maar gezien de houdbaarheid van de producten is dit best lang. Helemaal wanneer we eens iets... Leuk voor de afwisseling. Wat ik minder vond was dat het voor drie dagen is. Dat lijkt misschien wel goed maar gezien de houdbaarheid van de producten is dit best lang. Helemaal wanneer we eens iets anders kookten omdat we echt geen tijd hadden. Wij zitten vaak best krap met onze tijd (we hebben twee kleine kinderen rondlopen..) en ik vond de gerechten soms onnodig veel tijd in beslag nemen. Wat mij betreft kost het teveel tijd om bijvoorbeeld groenten in dobbelsteentjes te snijden of de crème fraiche apart te verwarmen in een pannetje. Leuk idee is wellicht om gerechten te bedenken die je de avond ervoor goed voor kan bereiden.

Goed,

Soms zat er geen recept in de zak(bij het 9 maanden menu missen we tekens 1 recept)