Uitstekende kwaliteit producten. Echter, zoals ik destijds op de puurmarkt al aangaf, is het veel en veel te veel voor 1 persoon. De suggestie om er dan twee dagen van te eten (dus 3 maaltijden - 2...Uitstekende kwaliteit producten. Echter, zoals ik destijds op de puurmarkt al aangaf, is het veel en veel te veel voor 1 persoon. De suggestie om er dan twee dagen van te eten (dus 3 maaltijden - 2 weken), red ik zelfs niet. Het is bijna voldoende voor 4 dagen. De kwaliteit gaat dan natuurlijk ook achteruit en ik vind het daarom geen goede keuze voor mij. De mindere kosten (in vergelijk met Hellofresh) wegen wat mij betreft absoluut niet op tegen dit oordeel. Ik geef liever iets meer uit en eet alles op, dan dat ik eten moet gaan weggooien. Dat nooit!
AdGR
De producten waren erg smakelijk. Ik vond wel dat er veel eieren in het vegetarisch pakket zaten (12 stuks voor een vegetarische box voor 2 personen voor 4 dagen). Verder zat er maar 1...De producten waren erg smakelijk. Ik vond wel dat er veel eieren in het vegetarisch pakket zaten (12 stuks voor een vegetarische box voor 2 personen voor 4 dagen). Verder zat er maar 1 vleesvervanger (Setan) bij maar die was wel erg lekker. De gebakken aardappels ga ik zeker vaker maken. De recepten waren overzichtelijk en duidelijk werd aangegeven wat je zelf nog moest toevoegen. Wel zaten er van sommige producten teveel producten in voor de recepten (b.v. een hele sla terwijl je maar een paar blaadjes nodig had). Ook zat er een grote pot pindasaus bij waar we nog 2 keer van gegeten hebben. Ik vond de recepten leuk voor vrije dagen maar voor doordeweeks te bewerkelijk. Ook namen de producten veel ruimte in in mijn koelkast, b.v. de hele spitskool en alle overige groenten en eieren. Ik heb de zakken dan ook open gehaald en producten die niet gekoeld bewaard hoefden te worden er uit gehaald. Ik vond het leuk dat je informatie kreeg over bij welke boer de producten vandaan kwamen. De producten werden ook netjes op de tijd bezorgd die in het sms bericht van PostNL stond, wat ik een dag van tevoren ontving. Sommige recepten vond ik erg weinig voor 2 personen, b.v. de setan met romanesco en gebakken aardappels. Er zaten 5 kleine aardappels bij en een romanesco is ook niet groot. Al met al ben ik toch wel tevreden over de box omdat de gerechten wel erg smakelijk waren. Leuk om nog eens te bestellen als ik veel tijd heb want zoals al gezegd vind ik het voor doordeweeks te bewerkelijk.
G v Belzen
Over het algemeen leer je gevarieerd eten maar voor mn dochtertje van 3.5 hoeft het allemaal niet zo apart. Ze moet er soms van braken. Zo af en toe zijn de producten wat minder.
Lois
Goed alleen de sla krobben vind ik echt nadelig. Die kan ik meestal weggooien
Lopez-Kellerman
We have received a few unusable products (rotten, moulded) but the rest has been good. The recipes are very boring so I end up cooking something else with the ingredients almost every day
Geranda Roeters
Bij de eerste zending was het hoofdbestanddeel van het menu - pompoen - bedorven (melding van gemaakt via Facebook maar geen enkele reactie), bij de recepten ontbreekt vaak hoe lang iets moet koken....Bij de eerste zending was het hoofdbestanddeel van het menu - pompoen - bedorven (melding van gemaakt via Facebook maar geen enkele reactie), bij de recepten ontbreekt vaak hoe lang iets moet koken. Laat dus nog te wensen over. Recepten waren qua smaak wel oke.
Ricardo
Recepten weinig inspirerend, kwaliteit van enkele producten (gehakt, paprika, champions) matig.
Jansen
We hadden aangegeven het menu op te halen maar uiteindelijk werd het gebracht. Online (ekomenu) werd aangegeven dat het op dinsdag zou komen maar postnl kondigde maandag aan via de SMS en dat...We hadden aangegeven het menu op te halen maar uiteindelijk werd het gebracht. Online (ekomenu) werd aangegeven dat het op dinsdag zou komen maar postnl kondigde maandag aan via de SMS en dat klopte. Iets dus niet helemaal goed gegaan bij ekomenu....
petra
Mark Tates
Verrassend, je eet dingen die je normaal nooit eet