EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Mar

Zodra er een 1 persoons koolhydraat arme variant is neem ik een abonnement
Ik vond de recepten lekker en niet te moeilijk maar voor mij net iets te bewerkelijk als ik uit m'n werk kom.

Jeannette

Prettig. Mooie producten, duidelijke recepten, goede en prettige bereidingswijze. Zeer tevreden

Tiekie

Levering was op de afgesproken tijd. Ik heb nu 2 keer een levering gehad en die maaltijden vond ik lekker. De maaltijden van deze week vind ik wat minder dus die bestelling heb ik overgeslagen.

Hélène Minnée

Zeer tevreden, ben erg blij met de heerlijke recepten en om elke keer andere recepten te maken, weer zin om te koken en de variatie is zo fijn! Ben echt een fan?

Natascha

Goed, het enige waar wij niet blij mee zijn is dat er zo vaak tofu gebruikt wordt.

Prima en heerlijk! En juist de mogelijkheid om steeds een proefbox te bestellen spreekt ons erg aan. Ik had eerst de beebox (1,5jaar) maar jullie box biedt door het flexibel bestellen, en doordat... Prima en heerlijk! En juist de mogelijkheid om steeds een proefbox te bestellen spreekt ons erg aan. Ik had eerst de beebox (1,5jaar) maar jullie box biedt door het flexibel bestellen, en doordat jullie niet alleen nl-se producten aan bieden, wat meer. We hebben nu al keer of 8 of 10 besteld. En soms gewoon weer even niet, ook fijn. Ik vind het trouwens raar dat het losse bestellen proefbox heet, en je moet er soms echt naar zoeken op de site. Ik moet anderen echt vertellen dat het kan, de naam doet vermoeden dat het maar eenmalig kan.

Verder heerlijk en gezond. Mijn kleintje van 2 eet lekker mee! Ik zou wel liever wat minder bewerkt vlees zien (zoals worstjes etc) dus liever puur kip of rund/varken.

Succes!

Ekomenu is een aanrader voor ieder die van lekker eten en koken houdt. Mooie producten, makkelijke recepten, lekker eten. Ik vind alleen de portie erg groot! Eet er s middag bij de lunch nog een... Ekomenu is een aanrader voor ieder die van lekker eten en koken houdt. Mooie producten, makkelijke recepten, lekker eten. Ik vind alleen de portie erg groot! Eet er s middag bij de lunch nog een keer van!

Mleen

Goed, leuk, lekker!Helaas was de eerste indruk wel minder: in de eerste zak die wij uitpakten zaten twee maden (op de bloemkool en aardappels). De andere twee zakken pakten we daarom met enige... Goed, leuk, lekker!Helaas was de eerste indruk wel minder: in de eerste zak die wij uitpakten zaten twee maden (op de bloemkool en aardappels). De andere twee zakken pakten we daarom met enige argwaan uit, maar alles zag er verder goed uit gelukkig. Verder is de bereidingstijd van de recepten zeker langer dan een half uur.