EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Connie de Vries

Het is heel makkelijk om niet te hoeven nadenken over wat je gaat koken. Heel makkelijk om zelf weinig boodschappen te doen. Ik heb ook wel nieuwe dingen geleerd. Maar na een tijdje gaat t ook een... Het is heel makkelijk om niet te hoeven nadenken over wat je gaat koken. Heel makkelijk om zelf weinig boodschappen te doen. Ik heb ook wel nieuwe dingen geleerd. Maar na een tijdje gaat t ook een beetje vervelen omdat er toch wel t zelfde soort eten langs komt. En t is ook nog steeds veel werk vind ik. Ik ben nu van 4 naar 3 per week gegaan.

De inhoud van de groentetas is niet toegankelijk en niet goed bruikbaar. Liever meer gangbare groenten die mijn kinderen en man ook kunnen waarderen.

Goed lekker eten. Wel jammer dat er binnen een categorie geen keuze is. En jammer dat het te duur is voor mijn portemonnee.

Ik vind de recepten heerlijk, eenvoudig. Ideaal concept: gezond eten op tafel in relatief korte tijd zonder na te denken. Ik heb heb inmiddels verschillende ek menus geprobeerd, ik weet zo even niet... Ik vind de recepten heerlijk, eenvoudig. Ideaal concept: gezond eten op tafel in relatief korte tijd zonder na te denken. Ik heb heb inmiddels verschillende ek menus geprobeerd, ik weet zo even niet welke ik als laatste had; ik denk het vegatarische.

Claret

Heel positief! Erg lekkere recepten en een eerlijke prijs.

Fantastisch dat ook een gluten- en zuivelvrij menu mogelijk is.
Ruime porties; zelf een beetje groente of salade toevoegen en er kan een derde persoon mee-eten.
Er zou wat vaker...
Fantastisch dat ook een gluten- en zuivelvrij menu mogelijk is.
Er zou wat vaker vegetarisch of vis bij mogen zitten, maar ben blij dat de hoeveelheid vlees in een menu goed is en niet te veel.
Voor het 2-persoonsmenu houd ik wel vaak halve zakjes en potjes kruiden of saus/pesto over.