EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Di Molenaar

Uterst vriendelijke bezorgers.Alles is aanwezig voor het menu.

Met weinig ingrediënten een lekkere maaltijd in korte tijd bereiden.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Iets meer letten op vitamine behoud. De groente stomen ipv koken scheelt al 50 %.

Over het algemeen goed. Soms vallen recepten wat tegen of wordt de bestelling onverwacht laat bezorgd, dat is wel jammer.

Gezonde recepten: biologisch en met veel groente. En vriendelijke bezorgers.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Verpakking en bezorging kan beter, wij hebben bijvoorbeeld een keer de verkeerde maaltijd gekregen.

Bianca Westerlaken

Altijd verrassend!

Heerlijke smaakvolle en verrassende gerechten. Levering altijd netjes binnen afleverblok met belletje vooraf vd chauffeur ongeveer 15 min vantevoren.

Belangrijk:
Vega alternatief (vega vlees of extra groenten) keuze aanbieden bij een gerecht met vlees of vis.
Bij veel lastig en/of vies snijwerk, zoals zoete aardappelen, knollen, biet,...
Belangrijk:
Bij veel lastig en/of vies snijwerk, zoals zoete aardappelen, knollen, biet, etc. gesneden alternatief aanbieden.

Suggesties:
Kortere afleverblokken.
Betere controle of alle ingrediënten in de zak aanwezig zijn.
Kinderporties/ maaltijden aanbieden.

Tot nu toe nog niet overtuigd. We hebben een half jaar hello fresh gebruikt en dat beviel ons helaas beter.

Biologisch

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Er ontbreekt met regelmaat een bestanddeel uit het menu.

Lorena HAMM-LEEDS

Ons ervaring is over het algemeen positief. See opmerkingen bij verbeterpunten.

Gevarieerde recept ideeen met verse produducten

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

De recepten mis agwerking. Er is een gebrek aan kruid waardoor een recept saai en smakloos is. Ik vindt het erg jammer dat een geweldig concept op deze manier misslaat.

Wij willen graag...

Wij willen graag beter eten en onze kinderen leren dat gezond eten lekker kan zijn. Onze kinderen van 11 en 13 zijn ruime eters en niet kieskeurig, maar ze vinden de recepten echt niet lekker en dan hebben we ardig betaald en gaat het de prullenbak in.

Prima, goede kwaliteit en duurzaam, fijne keuzes maar de bezorging was niet goed, veel te vroeg of veel te laat.

Lekker, duurzaam, handig.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

De bezorging, daarom heb ik nu opgezegd.

Neeltje B

Positief, lekker en handig

Menuvariatie div leefstijlen

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Verpakking gebruik ivm duurzaamheid kan minder

Reactie EKOMENU:

Hoi Neelte, dank voor je positieve feedback! Heel fijn om te horen. We zijn constant bezig met afwegingen wat betreft verpakkingsmateriaal, die willen we namelijk ook zo duurzaam mogelijk. Goed dat... Hoi Neelte, dank voor je positieve feedback! Heel fijn om te horen. We zijn constant bezig met afwegingen wat betreft verpakkingsmateriaal, die willen we namelijk ook zo duurzaam mogelijk. Goed dat je het aangeeft! Fijne dag!

Je leert nieuwe zaken eten

Biologisch, korte keten, gezond.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Een groot aantal gerechten zo eenvoudig mogelijk houden qua bereiding.

Slecht. Tot twee keer toe is mijn bestelling niet afgeleverd, ze vonden het niet nodig om hierover ons te informeren

Communicatie

Al 4 keer meegemaakt dat er essentiële ingrediënten ontbraken in het pakket. Heel erg vervelend. Heel het gerecht is dan verknoeid. 1ui ipv 1kg uien, geen aubergines als hoofdingrediënt...

Biologisch.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Beter inpakken en indien er een fout wordt gemaakt graag een deftige tegemoetkoming. Korting op volgende bestemming?