EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Debby De Feijter

Eens per maand bestel ik menu’s en losse producten.

Recepten op papier.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Minder uien toevoegen! Daar houden wij altijd van over, omdat onze kinderen er niet van houden.

Veel variatie, goede producten en goede kwaliteit

Goede producten

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

De recepten zijn niet altijd even logisch opgeschreven. De kooktijd is vaak optimistisch. Ook zou ik vooraf/makkelijker willen zien welke kooktechnieken gebruikt worden (zodat je bijv ruim van te... De recepten zijn niet altijd even logisch opgeschreven. De kooktijd is vaak optimistisch. Ook zou ik vooraf/makkelijker willen zien welke kooktechnieken gebruikt worden (zodat je bijv ruim van te voren je oven aan kunt zetten)

Heerlijk eten, top service, maar de website en bestelproces is exht totaal niet gebruiksvriendelijk

Ingrediënten en recepten

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Onlogisch bestelproces, altijd weer opnieuw inloggen, navigatie heel onduidelijk, recepten lastig leesbaar qua lettertype, ingrediënten van recepten niet snel te zien bij bestelleb

Jack de Waard/fairfield

Redelijk. Goed in kwaliteit, niet fijn in keuzes die voor je worden gemaakt. Dat was reden om meteen te stoppen. Ook door de inhoud van de keuzes die Ekomenu daarin maakte en de bereikbaarheid.

Kwaliteit, variatie, keus

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Zoals genoemd in mijn inleiding: 1 kiezen voor de klant überhaupt, ook al zal dat in de voorwaarden staan; 2 keuzes maken aan de onderkant van t kostprijsspectrum voor de klant; 3 bereikbaarheid... Zoals genoemd in mijn inleiding: 1 kiezen voor de klant überhaupt, ook al zal dat in de voorwaarden staan; 2 keuzes maken aan de onderkant van t kostprijsspectrum voor de klant; 3 bereikbaarheid voor overleg mag iets beter passend bij t decennium, niet harder of langer werk, wel slimmer. Gaat uitstekend samen is onze ervaring. 4 Deze enquête ervaar ik als positief en ‘willen weten wat beter kan’. Eens te meer blijkt dat de beleving in t gedrag zit van de medewerkers, meer dan in de producten van t land. Makkelijke kansen dus.

Reactie EKOMENU:

Wat vervelend dat het niet helemaal goed is gegaan. Stuur je een pb

Gevarieerd en gezond eten… áls het tenminste goed bezorgd zou worden.

Het concept is in principe sterk maar zeer slecht uitgevoerd

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Lever wat de klant bestelt! Bij de eerste 5 leveringen is het meteen al 3 keer enorm misgegaan (missende maaltijden, missende ingrediënten, 2 persoonsbox ipv 4-persoons…) en de klantenservice is... Lever wat de klant bestelt! Bij de eerste 5 leveringen is het meteen al 3 keer enorm misgegaan (missende maaltijden, missende ingrediënten, 2 persoonsbox ipv 4-persoons…) en de klantenservice is telefonisch niet bereikbaar.

Helaas niet goed

Xx

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Antwoord op mijn klacht over bedorven vlees

Jo Widdershoven-Heuts

Goede kwaliteit van de producten

Biologische producten

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Aflevertijd zou tussen 18:00 en 20:00 uur zijn. Tot nu toe altijd rond 17:00 uur, Er is meestal wel telefonisch contact van te voren.

Janine Gorter

Dikke prima! Lekkere maaltijden, soms wel wat flauw qua smaak.

Nog geen twee keer hetzelfde gehad!

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Meer keuzes uit keto maaltijden, en meer smaak aan de maaltijd door bepaalde kruiden.

De klantenservice was waanzinnig goed. De producten zelf ook. Zakken hadden steviger gekund. Toch nog veel plastic. Recepten vond ik saai en niet voor herhaling vatbaar

De kwaliteit van de producten

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

De recepten spraken me helaas 0 aan. Had ook de behoefte aan klassiekers zoals pasta, maar dan met duurzame ingrediënten

Ik vond het tegenvallen helaas omdat het minder duurzaam is dan ik had verwacht. Ik had meer papieren verpakkingen verwacht, t was nu veel plastic erom heen.

biologisch ! NB ; ik heb niet op website gekeken en ook geen contact met klantenservice gehad dus dit kan ik niet goed invullen

meer papieren verpakkingen