Een heerlijke maaltijdbox. Fijne, leuke gerechten en de vrijheid om te kiezen uit een ruime keuze met allerlei maaltijd opties (vega e.d.).
Bio, lekker, makkelijk en creatief
Heb je verbeterpunten of tips voor ons?
Nvt
Bio, lekker, makkelijk en creatief
Nvt
Lekkere recepten, fijne site
De aangegeven tijd is vaak niet haalbaar
groen en biologisch
zie bovenaan
Biologisch
Betere meer smakelijke recepten hipper beetje suf
Zie ervaringen!
Hooguit twee kleine verbeterdingen:
- recepten bevatten heel soms een technisch (ingredient dat wel in de lijst staat komt in bereidingstekst niet voor, maar de keren dat dat gebeurde sprak...
Lekkere recepten, biologisch, super om te kunnen kiezen tussen verschillende recepten.
Wij hebben gekozen voor afleveren op maandag, maar ik krijg de indruk dat de pakketten eigenlijk al eerder gemaakt zijn. Wij hebben altijd wel de hele week nodig om ze op te maken, maar het laatste...
Biologisch
Groepsgevoel en aangeven lange termijn klant. Zodat je knoflook en uien groter kunt laten meebezorgen en meer variatie in ekomenu kan krijgen.
Veel variatie in zowel recepten als ingredienten is een sterk punt.
Variatietips zijn fijn.
Lanceer een app.
Iets meer variatietips.
Op de zakken aangeven in welke volgorde ze gegeten moeten worden (staat wel in de mail, maar goed om ook op de sticker/zak te zetten).
Zie mijn eerste antwoord :)
De gebruikersomgeving op de website, ik kan nooit het goede vinden onder de verschillende kopjes.
Biologisch en wekelijks andere recepten
Handigere bestelwebsite - terugknop moet niet leiden tot oorspronkelijk voorstel en/of geen voorstel en zoeken naar bijvoorbeeld wijzigen leverdatum en week pauze.
Betere reactie na klacht -...