Positief! !!
Smakelijke maaltijden. Goede bezorging. Biologisch.
Heb je verbeterpunten of tips voor ons?
Graag meer maaltijden zonder oven, want die is kapot.
Smakelijke maaltijden. Goede bezorging. Biologisch.
Graag meer maaltijden zonder oven, want die is kapot.
Het makkelijker maken voor een flexibel abonnement, we willen niet elke week maar afentoe en het voelt gewoon niet goed om dan steeds te moeten opzeggen en opnieuw te activeren
Goede producten in een juiste hoeveelheid voor het recept
- meer ophaaldagen bij Ekoplaza (eventueel met korting vanwege besparing rijden)
- los van de recepten aangeven als producten uit de zak gehaald moeten worden ivm houdbaarheid
-...
Goede producten in een juiste hoeveelheid voor het recept
-...
Glutenvrij en biologisch.
Zorg voor betrouwbare bezorging. Vrienden van ons, van wie ik jullie website door kreeg, hadden hetzelfde probleem en zijn gestopt met Ekomenu.
Veel keuze in verschillende leefstijlen. Gezonde keuze maaltijdbox.
- minder voorbewerkte producten en vervangers
- minder kaas, meer bonen/noten/peulvruchten
- meer volkoren
Biologisch, vaak leuke verassende recepten
Iets meer afwisseling in recepten
Alles biologisch
Producten die langer mee gaan dan een paar dagen. De houdbaarheidsdatum op het vlees klopt vaak niet, is voor die datum al bedorven. Recepten met meer ingrediënten, zijn nu te eenvoudig.
Alles biologisch