EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Over het algemeen zeer positief, goede recepten en veel variatie met veel groente per gerecht. Verbeterpunten zijn de kwaliteit van sommige vers producten (soms al te rijp) en het systeem (zie... Over het algemeen zeer positief, goede recepten en veel variatie met veel groente per gerecht. Verbeterpunten zijn de kwaliteit van sommige vers producten (soms al te rijp) en het systeem (zie opmerking verderop).

Variatie van recepten en smaak van recepten, altijd erg goed!

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

De website vind ik niet gebruiksvriendelijk, vooral wanneer ik extra producten wil toevoegen vanuit de shop weet ik vaak neit of dit goed gelukt is. Het systeem is niet inuitief.

Bibian Rep

Muah

Mooie recepten elke keer iets anders

Grotere porties

Yvan

Leuk, wel jammer dat meerder producten erg krap op de datum waren en maar goed dat ik zelf nog een ui in huis was want die uit het pakket kon echt niet meer!

Leuke recepten, werd netjes geleverd wanneer ze zeiden en alles zat er bij.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Het kalfsvlees kwam duidelijk vanuit de vriezer en kan dan niet nog drie dagen bewaard blijven. Let op met de uien, rijp is lekker maar snot is niet de bedoeling.

Karin

Ik ben heel tevreden over EkoMenu, vooral over de recepten.

De recepten, het goede contact met de klantenservice als zich een probleem voordoet en de kwaliteit en variëteit van de ingrediënten.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Iets meer informatie over de boeren zou ik leuk vinden.

Helaas niet zo goed. Bij de bestelling ontbraken de recepten zodat ik die apart moest opvragen.
Ik had voor drie dagen eten besteld. De derde dag was er een recept met sperzieboontjes. Deze waren niet echt vers meer. Ik had ze bewaard in de koelkast. Dit is wat ik nog weet, het is al weer even geleden. Heel jammer, ik heb inmiddels 3 boxen bij een andere leverancier besteld en die voldeden wel aan mijn verwachtingen. Ik zie eigenlijk na zo’n eerste slechte ervaring geen reden om nogmaals een box te bestellen.

Biologisch, weinig verpakking

Zie boven

Er zaten geen recepten bij en diverse producten waren aan hun levenseinde.
De recepten ontvangen nadat ik gebeld had,echter het antwoord kwam na het eten.

De bedoeling zal wel goed zijn.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Versere producten leveren anders kunnen we net zo goed naar de markt gaan.

Lekkere recepten en heerlijk biologisch eten.

Overzichtelijke en heldere kookinstructies

Afwisseling. Inspiratie.

Marion

Ik gebruik Ekomenu nu enkele maanden. Het is natuurlijk makkelijk dat de ingredienten thuis worden bezorgd, maar dat is voor mij niet de reden. Ik vind het fijn om met biologische producten van het... Ik gebruik Ekomenu nu enkele maanden. Het is natuurlijk makkelijk dat de ingredienten thuis worden bezorgd, maar dat is voor mij niet de reden. Ik vind het fijn om met biologische producten van het seizoen te koken, en vind het leuk om creatief uitgedaagd te worden door de ingrediënten en recepten. Ik bestel er standaard de vitatas bij en andere boodschappen. Er zit bij ons geen winkel in de buurt, dus het is fijn om zo toch toegang te hebben tot biologische producten.

Biologische ingredienten, brede varieteit aan recepten. Heel handig om andere boodschappen bij te bestellen.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

De recepten zijn vaak wat amateuristisch. Zowel qua beschrijving als qua samenstelling. De tijd in de oven of de pan is heel vaak te kort. Soms worden ingrediënten bij elkaar gedaan die niet bij... De recepten zijn vaak wat amateuristisch. Zowel qua beschrijving als qua samenstelling. De tijd in de oven of de pan is heel vaak te kort. Soms worden ingrediënten bij elkaar gedaan die niet bij elkaar passen, elkaar niet versterken, en soms ook echt niet bij elkaar horen. Shoarmavlees wordt in de curry gedaan, kerrie in de lasagne. In de bobotie zit geen ei, maar wel veel aardappel. Ik pas steeds vaker de recepten aan naar eigen inzicht.

Ik vind het prijsverschil tussen 1- en 2-persoons erg groot. Ik snap dat de vaste kosten relatief hoog zijn, maar kan dat dan niet opgelost worden door een minimum bestelbedrag? Als mijn vriend een week weg is, bestel ik nu geen pakket. Om kostenefficiënt te zijn, zou ik best meer producten uit de webwinkel erbij willen bestellen.