EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Goed! Ik wist eerst niet goed wat ik van de recepten zou vinden maar ben het gewoon gaan proberen en alles was super lekker! Ik word helemaal blij als ik aan het koken ben. De zak die vol zit met... Goed! Ik wist eerst niet goed wat ik van de recepten zou vinden maar ben het gewoon gaan proberen en alles was super lekker! Ik word helemaal blij als ik aan het koken ben. De zak die vol zit met biologische groente, weinig poespas eromheen.. dat voelt goed!!

Bio!! Weinig verpakkingsmateriaal! Lekkere gerechten.

Bio!! Weinig verpakkingsmateriaal! Lekkere gerechten.

Positief!

prachtige producten en mooie gerechten! plus voldoende diversiteit

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

de website makkelijker / toegankelijker maken/ menu’s kiezen is omslachtig.

José

Goede levering, producten mooi.

Royaal, makkelijk en lekker

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Sommige recepten vind ik niet logisch; eerst iets koken in water en daarna in een bouillon doen is niet logisch en kost je voedingswaarde.

Goede producten fijne recepten

Prettig, goede keuze; Het bezorgwindow is wel heel ruim. Je moet er een heel dagdeel of voor vrijhouden. Ook op de bezorgdag zelf blijft het nog heel ruim.

veel keuze, biologisch, veel leefstijlen die ondersteund worden

José

Goede levering, producten mooi.

Royaal, makkelijk en lekker

Marc Klinkhamrt

Goede ingrediënten, lekkere recepten

Vlees en brood zijn vaak zeer goed

Biologisch en vers eten.
Fijn dat jet meerdere bezorgmomenten zijn waaruit je kunt kiezen
Goed dat er verschillende menu’s zijn. Zoals koolhydraatarm

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Een app. Via de website is onhandig op je mobiel.
Soms zijn de gerechten wat simpel.

Goed!

Goede verse producten . Veel verschillende keuzes in leefstijl.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Herinnering geven voor wanneer recepten te kiezen en makkelijker je weekplanning kunnen aanpassen.