EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Bijzonder smakelijke en leuke recepten. Groenten gegeten waar ik wel van gehoord had, maar niet wist hoe het smaakt.

Gezond eten en leuke recepten plus een super goeie bezorgservice

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Spelt producten mis ik heel erg. Zoals spelt pasta, wraps, broodjes. Dan zou ik meer keuze hebben. Verder is meer dan 3 dagen bestellen een uitdaging want groenten worden er niet verser op. Ook... Spelt producten mis ik heel erg. Zoals spelt pasta, wraps, broodjes. Dan zou ik meer keuze hebben. Verder is meer dan 3 dagen bestellen een uitdaging want groenten worden er niet verser op. Ook producten als een avocado nog nooit in een eetbare staat ontvangen. Tot slot: het zou leuk zijn om terugkoppeling te ontvangen wat er met een survey gebeurd.

Janna

In principe heel goed, lekker eten en fijne klantenservice.

Goede klantenservice, fijne producten

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

De recepten zijn niet altijd duidelijk. Zo staat er vaker bij de ingrediënten iets en dan vervolgens dat je het moet snijden maar niet waar het dan bij moet.

Goede recepten, maar (nu nog) een slechte site en vaak groenten die duidelijk over datum zijn.

Neem je klanten serieus.
Dus niet de schuld aan de klant geven wanneer jullie systeem een pauzering niet goed heeft verwerkt en je royaal opstellen bij klachten.
Wanneer deze zaken...
Neem je klanten serieus.
Wanneer deze zaken goed geregeld zijn zou ik Ekomenu zeker aanbevelen. Daar is het echter nu nog te vroeg voor, helaas.

Martine

Prima bezorging, lekker eten

Lekkere recepten en veel keus en natuurlijk biologisch en uit de.buurt

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

De website blijf ik lastig vinden. Moet altijd zoeken waar bestelling vind voor recepten of wat er komen de weken te bestellen is.

Leuke, afwisselende recepten, maar wel erg duur. ik wil op zich best wat extra betalen voor biologische producten, maar vaak had ik het idee dat ik de boodschappen die ik kreeg ook voor een stuk... Leuke, afwisselende recepten, maar wel erg duur. ik wil op zich best wat extra betalen voor biologische producten, maar vaak had ik het idee dat ik de boodschappen die ik kreeg ook voor een stuk minder had kunnen kopen.

de afwisselde recepten

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

de prijs is echt te hoog. daarnaast zou ik het niet voor éénpersoonshuishoudens aanbieden, je blijft dan altijd met een teveel van de helft van de boodschappen zitten.

Een paar keer uitgeprobeerd, maar de gerechten bleken meer tijd te kosten om klar te maken dan de tijd die ervoor stond (bijv. Door het raspen van groenten) en alle gerechten waren ‘wel lekker’ maar... Een paar keer uitgeprobeerd, maar de gerechten bleken meer tijd te kosten om klar te maken dan de tijd die ervoor stond (bijv. Door het raspen van groenten) en alle gerechten waren ‘wel lekker’ maar niet lekkerder dan we zelf kunnen koken. Voordeel is uiteraard dat je zelf niet na hoeft te denken over je boodschappenlijstje. Wij zijn er weer mee gestopt omdat het dus precies niet paste bij onze wens.

Goede producten
Recepten die je niet vaak tegenkomt
Alles vers en biologisch

Realistischere bereidingstijd vermelden
Iets meer kruiden om de gerechten smaakvoller te maken
Wat scherper op portionering, die kwam niet altijd overheen met wat er in de zak zat.

Een keer besteld om te proberen als alternatief voor Marley Spoon, maar het was niet zo lekker.

Biologisch

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Lekkere recepten maken. Misschien een paar koks overnemen van Marley Spoon :)

Familie Verhoeven

Sinds we hier mee zijn begonnen is er veel rust in het gezin gekomen. We eten gevarieerd, lekker, gezond en het kost geen moeite meer het klaar te maken. We vinden het echt ideaal!

Weinig afval. Gebruiksgemak. Stap voor stap recept.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Op de recepten op zakken zetten of het gerecht een aantal dagen houdbaar is of niet. Dit lees je alleen op de site terug (waar het met het tekentje '5' aangegeven staat).

Lieke

Erg lekkere gerechten, en heel fijn dat het biologisch is.

Lekkere recepten, goede afwisseling, biologisch, mogelijkheid om voor koolhydraatarm te kiezen, aardige medewerkers, prettige verpakking en bezorging.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

1. De meeste porties zijn voor ons te klein waardoor we zelf nog extra moeten toevoegen of na het eten nog trek hebben.
2. Bijna iedere week is er een ingrediënt die vlak na levering verlept...
2. Bijna iedere week is er een ingrediënt die vlak na levering verlept is, vaak zijn dit de kruiden of bladgroenten.
3. Er missen af en toe ingrediënten.
4. De website zou overzichtelijker kunnen. Het is vaak zoeken, en iedere keer opnieuw inloggen om de recepten te kunnen bekijken is t.ov. de concurrentie een minpuntje. (Ja, de consumenten zijn verwend :))
6. Meer achtergrondinformatie over de herkomst van de producten (en/of jullie team) zou een leuke toevoeging zijn!

Lieke

Erg lekkere gerechten, en heel fijn dat het biologisch is.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

2. Bijna iedere week is er een ingrediënt die vlak na levering verlept...
3. Er missen af en toe ingrediënten.